سلام
دوستان تصمیم دارم کتابچه Canon S2IS رو ترجمه کنم و به تدریج و به صورت رایگان برای علاقه مندان آپلود کنم . با این کار چند تا منظور دارم . اول اینکه اطلاعات خودم رو در مورد کارایی دوربینم بالاتر ببرم و با توجه به کارایی متفاوت اون ، اطلاعات عکاسی با این دوربین به زبان فارسی همیشه در دسترسم هست ، دوم افرادیکه این دوربین و یا سایر دوربینهای Canon رو دارن و از کارایی دوربیناشون مثل من بطور کامل مطلع نیستن ، بتونن استفاده شایان ببرن ، چون بسیاری از اطلاعات این دوربین به دلیل تشابهات زیاد ، در سایر دوربین های Canon کاربرد داره ، سوم کمک به سردرد خودم و دیگران به خاطر ترجمه بازاری این کتاب که هیچ کمکی به یادگیری کاربر در استفاده از این دوربین نمیکنه ، چهارم کمک به یادگیری بیشتر زبان انگلیسی و . . .
سه تا دیکشنری هم برای این کار در نظر گرفتم . بابیلون ، آریانپور 6 جلدی و لینگواسافت . کار سختیه و شاید وقتمو تا آخر سال بگیره . البته به کمک شما هم نیاز دارم . اگه کسی و یا کسانی بتونن ، بعضی از قسمت ها و یا صفحات رو ترجمه کنن ویا در ترجمه بعضی لغات تخصصی سررشته داشته باشن میتونیم با کمک همدیگه این دفترچه رو زودتر تموم کنیم و زودتر در اختیار دیگران قرار بدیم . شاید بعضی ها فکر کنن چون برای ترجمه وقت میزاریم و از کارمون میزنیم باید اینو به پول نزدیک کنیم . ولی من اینطور فکر نمیکنم ، چون این کار ارزشی از نظر مالی نداره و لذتش در حل مشکلات دارندگان این نوع دوربین هاست به هر حال من شروع به کار کردم و قصدم اینه که ترجمه درست مثل فصول و بخشهای کتاب باشه . متون انگلیسی صفحات رو پاک کردم و درو ن صفحات ،متن فارسی رو تایپ میکنم . تصویر جلد روی کتابچه و صفحه دوم رو براتون گذاشتم تا شاید سر شوق بیایید و کمک کنید . منتظر نظراتتون هستم .
خیر پیش