من دفترچه 700 دی را از نورنگار خریدم 12000 تومان. غالیه
جدا" عرض می کنم چیزهایی در مورد دوربینم از این کتاب آموختم که قبلا" هیچ کجا بیان نشده بود. توصیه می کنم برای حمایت از ناشر هم که شده خریداری فرمایید.
من دفترچه 700 دی را از نورنگار خریدم 12000 تومان. غالیه
جدا" عرض می کنم چیزهایی در مورد دوربینم از این کتاب آموختم که قبلا" هیچ کجا بیان نشده بود. توصیه می کنم برای حمایت از ناشر هم که شده خریداری فرمایید.
دوستان کسی دفترچه فارسی ۶۵۰ کنون رو سراغ داره
درود
امکان خرید پستی هم مقدور است.
ساير محصولات | راهنمای فارسی Canon EOS-700D / 650D
سلام
من دنبال راهنمای فارسی دوربین کانن SX50 IS
می گردم متشکرم
خیلی متشکر
من از این سایت دانلود کردم
تو جعبه 700D که از فروشگاه معتبر هم خریداری کردم، یک جزوه پرینت سیاه سفید رو قطع B5 به زبان انگلیسی بود که به شکل خیلی بدی منگنه شده بود (نمیشد از وسط تا کنی و باید به حالت باز میخوندی وگرنه منگنه باز میشد) که برگ های اول و آخرش دونه دونه جدا شد . دیدم وضع داره خراب میشه دیگه نخوندم.
من از فروشگاه های دیگه خبر ندارم ولی احساس میکنم این ایرانی ها یه نسخه ی پرینتی بی کیفیت میذارن تو جعبه و نسخه ی اصل رو خودشون برمیدارن به شکل جدا میفروشن.
نسخه فارسی هم ندیدم و نمیدونم ناشر داخلیه؟ یا از خود Canon اینا منتشر میشه؟ کیفیت ترجمه هم خب نمیدونم.
سلام دفترچه های دوربین رو شرکت نورنگار تهیه و هم در سایت خودش برای فروش دارد و هم فروشگاه های سطح شهر آن را دارند. کیفیت ترجمه هم بسیار عالی است و اصولا ترجمه ها طبق همان صفحه بندی دفترچه اصلی می باشد. من از تجربه دفترچه فارسی 40D (مربوط به دوره ای که صحافی نمیکردند) بسیار راضی بودم و ضمنا دفترچه های جدید تر با صحافی مناسب و به صورت کتاب تهیه میشوند که دفترچه 550D دامادمان از این نوع است.
ضمنا برای دفترچه انگلیسی در سایت خود کنون برای هر بدنه ای به صورت PDF موجود است
موفق باشید
دفترچه راهنمای اصلی دوربین کنون 70D رو از (اینجا) میتونین دریافت کنین.
سلام .
دوستان كسى دفترچه Canon 6D رو واسه دانلود نداره لينكشو بذاره ؟
و به نظرتون از سايت نورنگار تهيه كنم خوبه ؟ ترجمه اش خوب و روونه ؟