آیاکسی این دوربین را با کارت حافظه 64 گیگ تست کرده ؟ برای فیلمبرداری می پرسم
آیاکسی این دوربین را با کارت حافظه 64 گیگ تست کرده ؟ برای فیلمبرداری می پرسم
کلاس 10 تست درمورد اینکه دستگاه حافظا را ساپورت کنه و بشناسه و دیگه اینکه تا پر شدن کامل حافظه مشکلی با اون نداشته باشه و همچنین در حالت فیلمبرداری بدون گیر کردن فیلم برداری کنه
این دوربین استاندارد SDXC را پشتیبانی می کنه که یعنی شما رم 128GB هم می توانید روش بذارید!
در مورد فیلم برداری، باید توجه داشته باشید که فیلم برداری با این دوربین صرفا با استفاده از حافظه های کلاس 10 و با کیفیت امکان پذیره و اگر پایین تر استفاده کنید با مشکل قطع فیلمبرداری مواجه خواهید شد!
من رم کلاس 6 را روی این دوربین امتحان کردم که جواب نداد
از قضا کلاس 10 متفرقه هم جواب نداد!
آخرش براساس یک ویدیو یک سن دیسک کلاس 10 را چک کردیم و بدون مشکل فیلمبرداری انجام شد!
سلام
به تازگی 60 دی تهیه کردم
چطور کیفیت عکسهارا در بالاترین حالت قرار دهم دوربینهای قبلیم نیکون و فوجی بود و قسمتی داشت که کیفیت عکسها را در حالت high qality قرار میدادم ولی در 60 دی این بخش به دو قسمت Raw و JPG تقسیم شده و با شکل نیم دایره و حرف L مشخص شده...البته در نیکون هم raw بود که باید انتحاب میشد...
در 60 دی چطور اینکارو انجام بدم احساس می کنم کیفیتی که باید داشته باشه نداره، حجم عکسها 6 مگ هستش در حالی که با نیکون 3200 از همان سوژه عکس میگرفتم 16 مگ بود(JPG)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام دوستان
دوربین من 60 دی هست که 15هزار باهاش شات زدم
جدیدا متوجه شدم چندتا پیکسل سوخته داره سوالم اینه که چه مواردی باعث سوختن پیکسل میشه ؟؟
یکی از موراد فک کنم کیفیت عکس بالاست درسته؟؟ خوب اگه بخوایم بخوایم با کیفیت متوسط یا پایین عکس بگیریم چرا هزینه بخودی بکنیم دوربین گران قیمت بخریم.بعدش این تنظیمات دقیقا کجاست و باید رو کدوم گزینه ذخیره بشه که پیکسل نسوزه؟؟
بالا رفتن دماي سنسور باعث پيكسل سوخته مي شود كه دليل آن مي تواند عكاسي با نوردهي طولاني و ايزو بالا و عكاسي LIvei Vew زياد و فيلمبرداري طولاني مدت يا عكاسي زياد در محيط هاي بسيار گرم باشد.
ارتباط عكاسي كيفيت بالا و پيكسل سوخته را تاكنون من نشنيده ام.
براي رفع پيكسل سوخته و نصب نرم افزار گارد به تعميرگاه مركزي دوربين و شخص آقاي قاسمي مراجعه كنيد.
به صفحات 84 و 85 دفترچه راهنماي دوربين مراجعه كنيد. Jpeg را روي L با ربع دايره كامل و RAW را روي RAW تنظيم كنيد. حجم عكس هاي Jpeg دوربين در اين بايد حدود 6 ال 8 مگابايت و حجم عكس هاي RAW حدود 18 مگابايت باشد. كيفيت عكسها خيلي به اين مورد بستگي ندارد، تنظيمات ديگر دوربينتان را چك كنيد.
با سلام خدمت جناب آقای چگینی و سپاس بابت توجه به موضوع
منظور از کیفیت عکس بالا این نوشته بود که فک کنم اشتباه متوجه شدم( یا درست متوجه شدم) پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
تایپ شماره 209
یپست شماره 201
(استفاده از کیفیت بالا مزیدی برعلت است)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram