با توجه به کوچک بودن سنسورش. آیا عکس هاش در حد s200 exr هستش؟ اولین نفر که خرید توروخدا نظر بده.
با توجه به کوچک بودن سنسورش. آیا عکس هاش در حد s200 exr هستش؟ اولین نفر که خرید توروخدا نظر بده.
سلام دوستان
من الان یه S3 IS دارم که میخوام آپگرید کنم هم بدلیل فیلم و هم کیفیت عکس.
گزینه فعلی ام SX20 IS هست اما یه مقدار به شک افتادم که صبر کنم SX30 IS بیاد.
تا الان که ازش خبری تو بازار نیست و نمیدونم اگر هم بیاد ارزش اختلاف قیمت رو داره یا نه؟ یه مقدار هم حذف باتری قلمی نگرانم کرده. ضمن اینکه هنوز هیچ گزارش تست معتبری پیدا نکردم. در مورد SX20 IS سایت dpreview گزارش مقایسه ای کاملی داره که خیال آدم رو راحت میکنه. کسی خبر از تست SX30 IS داره؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید.
sx20 چی داره که s3 نداره؟ فقط lcd بزرگتر و مگاپیکسل بیشتر و کمی زوم بیشتر . اگه کنار هم بگذاری معلوم نمیشه کدوم مدلش بالاتره.
دوربین خودتونو نهایت 150 160 بخرند میخواهید 250 روش بگذارید یه دوربین با شاید 20% امکانات بیشتر بخرید. حداقل دوربینی بگیرید که امکاناتی متفاوت با اون دارن. یا حداقل صبر کنید sx30 بیاد که یه تحول نسبی تو این سری دوربین ایجاد کرده.
نمیدونم کی وبا چه حقی پست من رو حذف کرده توی این تاپیک
به هر حال من این دوربین رو از امریکا سفارش دادم تا چند روز دیگه هم ایشالله میرسه
بعد سوالی داشتین میتونید بپرسید
قیمت دوربین ما فرستادنش هم حدود 500 تومن شد
از جوابتون ممنونم
همونطور که گفتم انگیزه صلی فیلمبرداری بهتر در SX20 هست و البته من انتظارات بیشتری هم دارم مثل فوکوس اتوماتیک بهتر و نویز کمتر در نور کم.
سوال اصلی هم اینجا اینه که SX30 ارزش صبر کردن داره؟ اصلا کسی میدونه کی وارد بازار ایران میشه؟ تا جایی که من میدونم تو آمریکا هم هنوز یک ماه نشده که اومده و هنوز هیچ review خوبی هم منتشر نشده. به نظر میرسه سایتهایی مثل dpreview هم هنوز دوربین رو ندیدن.
کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/a_superzoom_shootout.shtml
سلام
والا الان که بحث سر کانن SX30 هست ونه SX1
کانن SX1 عکسهاش زیاد نویز داشت توی شب . . وتوی عکسهای تله هم کیفیت عکس مقداری پایین میومد
امروز خیلی اتفاقی یکی از تستهایsx30 در ایزوی 100 را از imaging-resource.com دانلود کردم وچون از قبل همین تست را برای ایزوی 3200 برای دوربین خودم (دی550) داشتم یه مقایسهای انجام دادم.
جالب این بود که کیفیت عکس با ایزوی 100 چیزی معادل ایزوی 3200 در دی550 بود بلکه هم کمتر.
به نظر میرسه ریزلوشن بالای در این دوربین تاثیر زیادی بر میزان نویز گذاشته.
http://www.imaging-resource.com/PROD...S/SX30ISA7.HTM