كسي g7 نداشته ؟ مقياس مي خوام ...
سلام منم G9 دارم
از ایزوی تقریبا 400 به بالا نویز داره و اذیت میکنه
اینکه گفته شده در g7 تا ایزو 100 نویز دار نبوده و در این مدل یعنی G9 که مدل بعد از G7 است ایزو قابل قبول تا 400 رسیده این احتمال رو میدم که همینجوری روند ایزوی قابل قبول بالا بره همونوطوری که جناب حسینی فرمودند تا ایزو 800 در G12 قابل قبوله!!!
موفق باشید...
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
من G7 دارم. با 9 و 10 هم کار کردم. تا اونجایی که یادمه خروجی ها خیلی فرق دارن طوری که تو نگاه اول متوجه میشید. علاوه براین G7 فرمت Raw نداشت که نسل های بعد ، از این جهت ابتکار عمل بیشتری در اختیارتان قرار می دهند. این رو هم در نظر بگیرید که از 11 دوربین دوباره به 10 MP برگشت (همان G7 )و این در مورد نویز بسیار تاثیر گذاره.از رفقا كسي جي 7 نداشته ؟
با سلام خدمت استاد عزیز جناب مرادی
حقیر همیشه به عنوان بک آپ از سری جی استفاده میکنم و در دوربین هم وسواس زیادی دارم که قطعا از بی سوادی بنده است چون اگه سواد داشتم یه بدنه دست میگرفتم و یه عمر باش عکاسی میکردم اینقدر هم گیر نویز و جنس بدنه و .. نبودم گاهی دوست عزیز تر از جانم اقای وحید خان قدیری رو برا خودم مثال میارم که چگونه با یه 60 دی نیکون جایزه درو میکرد بی اینکه گیر امکاناتش باشه کما اینکه اخیرا میفرمود مارو همون 60 دی بس بود بیخودی 300 رو گرفتیم
اما اینکه راجع به بدنه جی 12 اظهار نظر کرده باشم ( که کی باشم اطهر نطر کنم ) تراوشات ذهنی نیس بنده جی 9 و جی 11 و الان جی 12 رو داشته ام و باشون کار کردم نه امانت گرفتم نه با ریویوها راجع بهش اطار نظر میکنم
بد نیس راج به چیزی که نقد میکنیم لااقل یه بار پشت ویترین ببینیمش بعد....
یا علی
باز از شما و دوستان و مدیران محترم بابت گزافه گویی هام پوزش میطلبم
سلام دوستان
ایا جی12 مود ماکرو هم دارد؟
و ایا کیفیت ماکرو و فیلم برداری اچ دی این به اس ایکس 30
میرسه؟
منظورم شفافیت و...است نه رزولیشن.
ممنون.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali