تشکر، برتری های g12 رو تا حدودی میدونم از قبیل ال سی دی چرخان دم دست بودن تنظیمات فلاش اکسترنال و..
اما با داشتن دیاف 2.0 در s100 و داشتن cmos و digic5 ممکنه اختلاف تصویر خیلی زیاد باشه یا نه اندکه و آیا این اختلاف تصویر اینقدری هست که به جای g12 انتخابمون s100 باشه، وبرای ما کیفیت تصویر شارپ بودن و کم نویز بودن مهمتره
تصمیم گیری کاملا به شخص شما و نوع عکاسیتون بر میگرده. انتخاب من بین این 2 بی شک G12 خواهد بود. برای شما نمیدانم.
F2 خیلی عالیه اما فراموش نکنیم این دیافراگم باز فقط در ابتدای رنج در دسترسه.
در مقابل برای حالت تله برتری با G12 هست که گشودگی دیافراگم 4.5 داره در برابر 5.9 برای S100.
شخصا چون به پرتره علاقه دارم و بیشتر از فوکال های بلندتر استفاده میکنم از این نظر هم G12 بهتره. هم نور بیشتر دارم و هم عمق میدان کمتر.
اما مثلا دوستی که عکاسی طبیعت براش مهمتره ( کاربرد بیشتر واید) ممکنه نظر بر عکس داشته باشه.
Digic5 و 4 در این رده برای شما تفاوت محسوسی نخواهند داشت. چه در FPS و چه در کیفیت پردازش JPG. که اگر با RAW کارکنید ( که باید اینطور باشه) مورد دوم اصلا منتفی میشه.
بعضی ها سبک و کوچک بودن سری s رو دوست دارن ولی به من حس عکاسی با موبایل رو میده و من عاشق ظاهر G12 هسنم.
اول نیاز و بعد علایقتون رو بشناسید و بعد انتخاب کنید. هر دو در رده کامپکتها از بهترین ها هستن و مایوستون نمیکنند. که در این صورت و اگر ناراضی بشین ؛ اونوقت باید وارد دنیای شیرین ؛ گرون و جذاب DSLR ها و یا رده های میانی دیگه بشین.
شاد و سر بلند باشین.
امیر گروسی
یه سوالی که برای من از اول بوده و هست! اینه که آیا سری جی کانن از سیستم آینه و شاتر استفاده می کنه؟
ممنون
Canon 5D MIII - 8-15L Fisheye - 24-105L- 70-300L - Speedlight580II
باز هم این برتری (24 در برابر 28 ) در سمت واید هستش و دز سمت تله 140 رو در G12 داریم در برابر 120 برای s100 .
ظاهر هم کاملا سلیقه ای هستش و من اصلا نگفتم تصاویر G12 بهتره.گفتم هر دو عالی هستن و تفاوت قابل توجهی با هم ندارن.
مشخص نیست که G13 ( البته احتمالا کانن اسمش رو میذاره G14 ) کی معرفی بشه و تازه کی به ایران برسه و و وقتی اومد کی به قیمت واقعی برسه.............
در تمام این مدت لذت عکاسی رو از دست دادید. من هرگز صبر این شکلی رو توصیه نمیکنم.
امیر گروسی
بالاخره با راهنمایی های دوستان به این نتیجه رسیدم که این دوربین رو تهیه کنم، قیمتی که گرفتم با گارانتی ایدا آل 620.000 تومن.
حالا دوستان به نظر شما الان که حدود 1 سال از تولید این دوربین میگذره ممکنه که افت کیفیت داشته باشه و دیگه مثل کیفیت اوایل تولیدش نباشه؟؟
و اینکه موقع خرید آیا نیازی هست مثل زمانی که لنز یا دوربین حرفه ای میخواهیم بخریم مواردی رو چک و تست کنم؟؟
و از آپدیت g12 خبری نشده هنوز!؟