یک سوال : من هنوز اون قسمت حالت ماکروش برام نامفهومه یعنی چی حالت ماکرو از 0 سانتی متر !!! یعنی لنز بچسبه به سوژه بازم فوکوس داره ؟!بله اين سري جد اندر جد واقعا از صفر سانتي متري فوكوس ميكنند . راحت ترين تست، گرفتن عكس از يك منبع نوريست. مثلا دوربينتان را به صفحه مانيتور روشن بچسبانيد، به راحتي اتو فوكوس انجام ميشود.سوژه بچسبه به لنز نور از کجا تامین میشه
FD master
سلام.این دوربین الان تو بازار هست؟قیمتش چنده؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اگه لنزش هم L بود عالی میشد
با سلام اولین سمپل های این دوربین داره کم کم بیرون میاد لینک زیر رو مشاهده کنید:
http://www.dcfever.com/cameras/views...6&picture=6156
به نظر من پردازش گر دیجیک فایو با سنسور سیموس کاره خودشو کرد و واقعا از لحاظ کنترل نویز شاهکار کرده این کانن.
من با دیدن این سمپل ها دارم تصور میکنم اس ال ار های کاننو با پردازشگر دیجیک فایو که چی میشه
فرمت RAW روی خیلی از دوربین های PowerShot که این مدل و مدلهای قبلی سری SX هم شاملش میشن با CHDK ساپورت میشه و البته خیلی امکانات دیگه رو هم که مهمترینش نوشتن اسکریپت و پیاده سازی اون روی دوربین و استفاده از Remote Shutter هست رو به ارمغان میاره و اگر کسی تنها مشکلش نداشتن RAW هست نباید از خرید این دوربین صرف نظر کنه، چون با CHDK ساپورت میشه!
من به شخصه با توجه به این سایز سنسور کوچیک ترجیحم این بود که باز هم از سنسور CCD استفاده میشد، البته با توجه به back-illuminated سنسور CMOS مورد استفاده و پردازنده Dig!c 5 به نظر میاد میزان نویز در مقایسه با دوربین های SLR-Like موجود در بازار در حد مطلوبی باشه و چیزی که تو عکسها معلومه به نظر میاد از SX30 بهتره
کسی کراپ 100% از عکسبرداری این دوربین در شب نداره؟
توی حالت تله یادمه SX30 وین یت داشت، با توجه به اینکه لنز استفاده شده تو این دوربین دقیقا همون لنز SX30 هست پس احتمالا این دوربین هم توی فاصله کانونی بالا دچار وین یت میشه، البته مقدار وین یتی که ایجاد میشه در حد مطلوب و مدیریت شده هست و برای چنین دوربینی عالی!