زمانی که برای اولین بار سونی آلفا 900 در ایران معرفی شد دقیقا 4 هفته بعد از معرفی جهانی اش بود.آن زمان جناب کیزورامی کامارا ( مدیر خاورمیانه سونی در آن زمان ) یک مدل اولیه از این دوربین را در ایران نمایش دادند.دقیقا آن زمان این مورد را شاهد بودم که نه توانایی بالارفتن ایزو بیشتر 800 را داشت و سرعت شاتر بین 1/250 تا 1/30 ثانیه بود و به هیچ وجه تصویری بر روی کارت ذخیره نمی شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بعد از مدت ها نمونه عکس های full size از سایت Canon قابل دریافت هستند:
Canon:EOS-1D X|Sample Images & Movie
در عکس نمونه یا ISO 1600، هیچ Noise-ی دیده نمی شود!! عالیست!!!!
واقعا واقعا هیچ نویزی در 1600 دیده نمیشه! تحت تاثیر قرار گرفتم!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
نوید جان بالاتر رفتن ایزو خارج از بحث کیفیت تصویر زمان نوردهی مورد نیاز را کاهش میدهد بنابراین اگر ISO 12800 و یا بالاتر دوربینی هم نویز نداشته باشد یا حتی در ایزو بینهایت هم بتوان تصاویر بدون نویز داشت قانون مثلث نور دهی شکسته نخواهد شد
------------------
پینوشت : عقیل جان من دیدم خود وحید خان هم زیر پست شما تنکس زدن دیگه متوجه شدم کل جریان و رسم نمودار ! Exposure Line توسط ایشان و تنکس دوستان پای پست ایشان شوخی بود - ولی ماشا... چه هماهنگ شوخی میفرمایید خوب فکر ما تازه کارها هم باشید .
ویرایش توسط usef : Tuesday 7 February 2012 در ساعت 23:29
مطمئن باشید شوخی میکنن یوسف جان!
عقیل احمدی
جدای اینکه سمپل ها عالی هستند فکر کنم منتظر نیکون بودند D:
ما تا ISO چند (البته بدون نویز (فرض)) داشته باشیم دیگر به افزایش ISO در بدنه های جدید نیازی نیست؟! مثلا 26214400تبدیل بشه به
Exposure Line !
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید نام: 2.jpg مشاهده: 31 حجم: 7.3 کیلو بایت
یعنی میفرمائید کانن منتظر بود D۸۰۰ تولید بشه بعد سمپلهای ۱Dx رو منتشر کنه؟ حتما ترسیده بود D۸۰۰ نویز کمتری داشته باشه نه؟(شوخی میکنم ) ؛)
رقابت ۱dx با D۴ نیکون هست که مدت هاست معرفی شده. به علاوه هر دو این دوربینها در ایزو ۱۶۰۰ تقریبا بدون هیچ نویزی عمل میکنن. برتری(احتمالی) ۱dx نسبت به D۴ در زمینه نویز، در ایزوهای بالاتر از ۳۲۰۰ نمایان خواهد شد!
ویرایش توسط jebrahim : Tuesday 7 February 2012 در ساعت 23:13
ج.ابراهیمی
توی تاپیک همسایه(دی800 )دیدم چند بار اون رو با این بدنه ها مقایسه کردن!!
در کل مقایسه جالبی نبود!1d و دی4 مثل دو اسب مسابقه میمونن(اونهم در حین کورس) ولی اون رده مثل اسب ساده مزرعه اس.ممکنه هر کاری ازش بر بیاد ولی اسب مسابقه کجا و اسب مزرعه کجا!...ولی ما که معتقدیم اسب ما جلو افتاده...ازروی همین کاغذ هم شروع کرده!!
عقیل احمدی