اگر در مورد عکاسی خبری است:
این دوربین که ۳۰ مگاپیکسل نشده. عکاس خبری در دنیا نمیشناسم که بهجای ۱دی ۱۰ مگاپیکسلی سریع ۱دیاس ۲۱ مگاپیکسلی نویزی و کند رو خریده باشه که شاید در گوشهی تصویرش اتفاقی بیفتد!
در دنیای فول فریم با عمق میدان کوتاه و لنزهای ۲.۸ و اینها تصویر گوشهی تصویر چه حرفی خواهد زد؟
عکاس را کشتید و دوربین مدار بسته نصب کردید؟
عذر خواهي ميكنم بابت تاخير. منظورم متوجه ژانر خاصي نبود هر عكاسي ممكن است گاهي در عكسهايش به "كراپ زياد " احتياج پيدا كند . واقعا ممكن است به موردي برخورد كنيم كه 18 با 32 مگا پيكسل واسمون تفاوت قابل توجهي ايجاد كند. فرض كنيد عكسي از يكي از مشاهير در برنامه اي گرفته شده و در كراپ 100 به جايي ميرسيم كه امكان تشخيص مارك عينك يا لباس يا ... ممكن ميشود ، در حالات مرز وضوح و عدم وضوح مگاپيكسل بالا راهگشا خواهد بود. اين موارد ممكن است در كشور ما مخاطب مشتاقي نداشته باشد ولي به حتم اون ور دنيا مميميرند واسه اين جنگولك بازي ها. يا شما فرض كنيد با فول فريم به عكاسي حيات وحش رفته ايد همانطور كه ميدانيد در پرنده گرافي هميشه با كراپ سروكار داريم اينجا رو هم بگذاريد به حساب مزاياي رزولوشن بالاتر. مثالهاي بيشتر رو هم مطمئنا خود شما بهتر از من ميتونيد بزنيد. شايد اگر گذرا و بسته به مطالب نگريسته شود ، جاي عكاس و دوربين مدار بسته هم با هم عوض شود.
قرار نيست هر سنسور بالاي 20 نويزي باشد و هر سنسور فول فريم زير 18 عالي . حتما دقت كرده ايد D3x با 24 مگا پيكسل رزولوشن، وضعيت نويز بسيار بهتري نسبت به همان 1D اي دارد كه ميگيد همه قبولش دارند . اين از وضع نويز ! ميماند سرعت برست كه همه دعواي من بر سر كنون به اين خاطر بود كه حالا كه تكنولوژي مگاپيكسل بالا و پردازنده قوي و سرعت بالاي عكاسي پياپي همگي در حد مطلوب موجود است چرا همه رو در يك دوربين قرار نميديد و هر كدام رو بايد در يك بدنه جست ؟؟؟ كه دوستان خوبي مثل شما نتونند بگويند :
بلكه بفرمايند '1dx - نسخه آرماني كه محقق نشد - براي همه حتي كراپ صدي ها و پرزي ها ... و 5D M III هم فقط واسه كراپ صدي ها .برای کسانی که کار جدی خارج از استودیو میکنند داشتن بدنهای چون ۱ دی لازم است. کسانی هم که عکاسی با فلاش و اینها میکنند، چاپهای بزرگ میگیرند و یا قرار است هروقت عکس را باز میکنند ۱۰۰ درصد کنند و روی پرزهای صورت زوم؟ حتما منتظر سری جدید ۵ دی باشند.
===========================================
جناب دانش پايه فكر كنم بايد كمي صبر كنيم تا اين ابهام براي خودم هم برطرف شود.در مورد کراپ هم فکر میکنم دوستمون کمی اغراق کردند