صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 178
Like Tree1318تشکر

موضوع: Canon EOS-1D X

كاربر همراه
    تشکر کرده
    203

مصاحبه آقای Dough Brown با Chuck Westfall در مورد 1D X

به نکات جالبی اشاره شده است از جمله کراپ 1.3 که در اینجا نیز روش زیاد بحث شده است

DB: Moving forward, has Canon dropped the APS-H sensor from its future plans?
    CW: The 1.3 crop sensor is not being killed off. Canon is keeping all options open for future products.

و همچنین انتخاب 18 مگاپیکسل و غیره که زیاد مورد سوال و بحث می باشد و فکر میکنم مواردی را که دوستان می خواستند کم و بیش روشن کرده است
    Saeed61، usef و QashQai تشکر می‌کنند.
    امير رضا برهاني
    http://www.arbphotos.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    27

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

کنون هم همه رو گذاشته سر کار
    این همه فیلم و عکس از خود دوربین هست ولی تقریبا هیچ سمپل به درد بخوری از خروچی این دوربین منتشر نشده.
    lamagra تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه Asri آواتار ها
    تشکر کرده
    5552

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    کنون هم همه رو گذاشته سر کار
    این همه فیلم و عکس از خود دوربین هست ولی تقریبا هیچ سمپل به درد بخوری از خروچی این دوربین منتشر نشده.
    سلام جناب مبین علی
    http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos..._sample-e.html
    http://cweb.canon.jp/camera/eosd/1dx/samples/index.html
    امیدوارم این موارد بدرد بخورد . خودم که لذت بردم
    You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط Asri نمایش پست ها
    سلام جناب مبین علی
    http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos..._sample-e.html
    http://cweb.canon.jp/camera/eosd/1dx/samples/index.html
    امیدوارم این موارد بدرد بخورد . خودم که لذت بردم
    سلام
    ممنون ولی یکی از لینکها برای 1ds هست و در دیگری هم سایز عکسها 600×400

منظور خروجی در سایز اصلی بود.
    king4 تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر بسیار فعال شاهین اکبری آواتار ها
    تشکر کرده
    4538

سلام

دوستان علاقه‌مند به 1D-X انتظار داريد نهايتا كدام سكوي اين رده بندي جاي اين دوربين خواهد شد ؟ آيا 1D-X دوربينيست كه بايد به سلسله شكشت ناپذير 4 نيكون در بالاي جدول Low light ISO پايان دهد ... يا تنها جاي 5D MII را خواهد گرفت ؟

من فكر ميكنم يا دوم ميشود يا چهارم ( بالاتر از D3X ) شما چطور ؟

M.karami تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

قطعا نیاز خواهد بود . ولی وقتی به لنز 500 میلیمتری احتیاج باشه . با دوربین 1دی با لنز 400 میلیمتری به 500 میلی مورد نظر میرسیم با این مزیت که از لحاظ وزنی و قیمتی به میزان زیادی تفاوت با 500 میلیمتر دارد . مثلا 500 f,4 دارای وزن 3.8 کیلویی را با لنز 400 do is f.4 با وزن 1.9 کیلو یی و اختلاف 1000 دلاری مقایسه کنید. خوب به نظر شما در عکاسی حیات وحش و ورزشی کراپ 1.3 با صرفه تره یا فول فریم؟؟ البته اگه پولتون از پارو بالا میره و بدن ورزیده ای دارین معادله فرق میکنه
    shahabamar36st تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

من هر چقدر سعی کردم که جلوی خودم رو بگیرم و راجع به این غول بزرگ کنون صحبت نکنم , نشد.

شاهین جان !

شرکتی مثل کنون , تنها بر اساس سود خودش و بازاریابی انجام شده و نیاز مشتریانش , دوربین تولید میکنه نه برای بالا رفتن در جدول امتیازات سایتی مثل DXOMark

سایت DXOMark فقط و فقط روی یکی از قطعات دوربین یعنی سنسور , کار آزمایشگاهی انجام میده . در حالی که دوربین فقط سنسور نیست
    اگر دوربینی دارای سرعت مثلا هزار فریم بر ثانیه باشه , و دوربین دیگه ای دارای سرعت 1 فریم در ساعت باشه , در سیستم امتیازات این سایت هیچ فرقی نخواهد داشت
    اگر دوربینی از سیستم فوکوس پیشرفته ای سود ببره طوری که روی سکه پرتاب شده در هوا هم فوکوس کنه , و دوربین دیگه , سیستم فوکوس عقب مانده ای داشته باشه , باز هم در امتیازات این سایت تفاوتی ایجاد نمیکنه
    اگر یک دوربین کیفیت فیلم برداری و امکانات مناسبی برای این موضوع داشته باشه و دوربین دیگه اصلا چنین امکاناتی رو نداشته باشه , در سیستم این سایت , چنین تفاوت هایی لحاظ نخواهد شد
    اما اهل فن میدونن که نبود یا وجود هر یک از این امکانات به معنی بودن یا بودن ثبتی است که باید انجام می شد .( چه فیلم , چه عکس )

اگر من دنبال خرید سنسور بودم , این سایت میتونست به من کمک کنه
    اما ما معمولا دنبال دوربینی هستیم که علاوه بر سنسور باید امکانات مناسب دیگه ای رو هم داشته باشه

در یک سایتی مثل Dpreview که دوربین رو در جهات مختلف و حتی راحتی استفاده آنالیز میکنه , دو دوربین زیر امتیازات زیر رو بدست آوردند :

Canon 7D : 84%
    Nikon D5100 : 76%

و در سایت DXOMark , سنسور های این دو دوربین امتیازات زیر رو دارند :

Canon 7D : 66
    Nikon D5100 : 80

شما کدام رو به یک خریدار دوربین توصیه میکنید ؟

در نظر داشته باشید که شرکت DXOMark چون فقط روی سنسور ها , آزمایش انجام میده ( غیر از البته مساله لنز ها که خودش داستان جداگانه ای داره ) به همین دلیل تفاوت روی سنسور ها رو به صورت بزرگنمایی شده گزارش میده . تفاوت هایی که شاید اصلا با چشم عادی دیده نشه.

===============

اما در مورد سوال تخصصی شما :

اصلا مهم نیست که در سایتی مثل DXOMark دوربین کنون رده اول رو به خودش اختصاص بده یا رده آخر رو
    مهم اینه که کسی که نیازمند یک دوربین سریع باشه و در ضمن به رزولوشن و کیفیت مناسبی هم نیاز داشته باشه , گزینه ای بهتر و بالاتر از این دوربین پیدا نخواهد کرد

شرکتی مثل Canon هیچ وقت از این به بعد ( حتی هزار سال دیگه هم ) نمیاد مثلا یک دوربین هشت مگاپیکسلی فول فریم تولید کنه با فوتودیود های بزرگ تا مثلا در یک سایتی مثل DXOMark رده اول رو بدست بیاره.
    چون ارزشی نداره
    همونطوری که ارزش دوربین هایی مثل D3s هم رفته رفته به علت رزولوشن خیلی پائین , پائین خواهد آمد. حالا بذار این دوربین در رده اول DXOMark باقی باشه.
    فکر میکنید برای من خریدار , ارزش گذاری این سایت دارای ارزش خواهد بود؟؟؟

===============

در مورد دوربین 1DX حرف و حدیث زیاد گفته شد و من هم دوست دارم راجع به این دوربین صحبت کنم.
    چون دوست داشتنی است و مثل هر چیز دوست داشتنی دیگه ای , آدم از صحبت کردن درباره اش سیر نمیشه

شخصا توقع داشتم که تعداد فریم بر ثانیه ها در فیلم برداری هم افزایش پیدا کنه. مخصوصا با دو پردازنده سریع DIGIC 5
    و اگر قیمت این دوربین در حدود 5000 دلار ارائه میشد شاید دوست داشتنی تر هم می شد

ولی در مورد کیفیت عکس برداری و نویز و فوکوس و ... , منتظر Review های معتبر خواهم بود ( و البته نه منتظر نتایج سایتی مثل DXOMark )
    ME، yaghoobi، hamid_kh و 37 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال شاهین اکبری آواتار ها
    تشکر کرده
    4538

سلام ياسر جان.

خلاصه همه فرمايشهاي شما ميشه اين : كنون بيشتر به فكر ...

من به عنوان يك علاقه مند به عكاسي كه حداقل 8 سال رقابت پاياپاي كنون ونيكون و ... رو در عرصه بازار و تكنولوژي همه جوري دنبال ميكنم با نگاه كردن به اون جدول يك مفهوم برام تداعي ميشود : كنون تو كنترل نويز به طور جدي از نيكون عقب مانده ! حالا بماند كه ممكن است در 50 مقوله ديگر جلو زده باشد اما آيا اين جبران مافات ميكند ؟ اين فاصله براي شركت كنون سنگين نيست ؟
    ویرایش توسط شاهین اکبری : Saturday 29 October 2011 در ساعت 22:43

كاربر همراه M-ESMAILZADEH آواتار ها
    تشکر کرده
    1583

نقل قول نوشته اصلی توسط شاهین اکبری نمایش پست ها
    سلام ياسر جان.

خلاصه همه فرمايشهاي شما ميشه اين : كنون بيشتر به فكر جيبشه و كمتر به فكر آبرويش !
    عجب سفسطه ای ..!

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... آخرینآخرین