كنون كه سمبل مگاپيكسل بود، چه شد پس !
شايد برتري فول فريمهاي نيكون در نويز ايزوهاي بالا است كه كنون رو مجبور به اين حركت كرده شايد هم مگاپيكسلها فداي 12 و 14fps شده اند و يك شايد بزرگتر : 5D III
كنون كه سمبل مگاپيكسل بود، چه شد پس !
شايد برتري فول فريمهاي نيكون در نويز ايزوهاي بالا است كه كنون رو مجبور به اين حركت كرده شايد هم مگاپيكسلها فداي 12 و 14fps شده اند و يك شايد بزرگتر : 5D III
FD master
در واقع اتفاق بدي افتاده ، مگر اين دوربين پا جاي پاي 1ds III كه چند سال پيش 21mp بوده نگذاشته ؟
FD master
تو خبرها اومده كه 1D X جايگزين هر دو دوربين 1ds M3 , 1d M4 است. ( بالاخره خبر درسته يا نه ) وقتي قراره جايگزين 1ds هم باشد اين يك پس رفت واقعيست. اين همه باليدن به سنسور 120 مگاپيكسلي و آخرش هم موقعي كه اين پيشگام بودن در مگاپيكسل بايد خودش رو نشون بده اين جوري سوپرايز ميكنه .
دليلش رو جويا شدم و سه حدس رو هم زدم. ببينيم احتمالات ديگري كه دوستان ميدند چيست.
FD master
درود
مطلبی توجهم رو جلب کرد گفتم با دوستان مطرح کنم
چند روزی است که عکاسان اینجا که برای خود هم اسم و رسمی دارند همگی به اتفاق اقدام به حراج کانن ۵دیهای خود کردند برای من جای کنجکاوی بود که دلیل چیست . آیا خبری در راه است؟ یا اینکه تصادفا بیشتر از ۱۵ بدنهٔ۵ دی همزمان در ۲ روز سایت دست دو فروشی را آباد کردهاند همین اتفاق هم چند روز پیش برای بدنهٔ نیکون د۳۰۰ افتاد و جدیداً به د۷۰۰ هم سرایت کرده .
بر فرض هم که گفته شما درست باشد (که اکثر دوستان همینطور که در تاپیک نوشته اند چنین نظری ندارند)در هر صورت کسی این دوربین را در برابر 1دی اس مارک 3 یک پس رفت نمیداند.
برای کسی که چنین تفکری دارد شاید دوربینی مثل A77 سونی با قیمتی بسیار مناسبتر انتخاب بهتریست.
شاید قیمت این بدنه حتی برای من که شغلم عکاسی است بسیار بالا باشد ولی به راحتی نمیتوان از فکرش بیرون آمد.
پ ن: یک 5دی ویک 7دی (و شاید یکی کلیه ها!) به فروش خواهد رسید.
من فکر نمی کنم بتوان اسم پس رفت را روی این کاهش رزولوشن گذاشت.
چرا؟
دلیلش ساده است. اگر شما قدرت این را دارید که طبق پیش بینی ها مثلا سنسور فول فریم 24 مگاپیکسل یا بالاتر را برای چنین بدنه ای طراحی کنید، و به عُرفی که در دنیای تکنولوژی شاهد هستیم، کیفیت عکس های ایزوهای بالا بهتر از حتی سری های پیشین با چگالی کمتر باشد. آن گاه اگر سنسوری با چگالی در حدود دوربین های پیشین بسازید (با توجه به اینکه گمان نمی کنم در این رده رزولوشن چندان فاکتور تعیین کننده ای باشد.) چه مقدار کیفیت عکس های ایزوهای بالایتان بهبود خواهد یافت؟
بايد همه جوانب رو در نظر بگيريد، كيفيت تصاوير 1Ds كجا كيفيت تصاوير A77 كجا.
فرض رو بر درستي يا غلطي نگذاريد ، ببينيم واقعيت چيست ؟ اگر كنون گفته اين جاي 1Ds M3 ديگر مهم نيست دوستان مخالفند يا موافق . بهتر است بررسي شود علت كاهش چه بوده.
در ويرايش اضافه شد : جناب عبدل پناه فكر ميكنم به راحتي ميتوان اسم عقب نشيني رو روي اين اتفاق بگذاريم. موضوع رو انتزاعي ببينيد؛ كنون در فول فريم تا خانه 21 آمده حالا برگشته به مكان 18 ام ، خب اين عقب گرد است ديگر !
پينوشت 2 : ساير موارد در اين دوربين فوق العادست .
FD master