اساتید محترم میشه لطف کنن فرق این دوربین (Digital rebel XT ) رو با مدل 350 دی بگن . چون من بارها این اسم رو خوندم ولی خوب چیزی از مشخصات این مدل کنن نمیدونم .
اساتید محترم میشه لطف کنن فرق این دوربین (Digital rebel XT ) رو با مدل 350 دی بگن . چون من بارها این اسم رو خوندم ولی خوب چیزی از مشخصات این مدل کنن نمیدونم .
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
یکی هستند. در آمریکا بنام Digital rebel XT شناخته می شه و در آسیا و خاور میانه بنام 350D . فقط اسم تجاری اشان فرق میکنه.
واقعا ممنون .
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
و در ژاپن به اسم Kiss digital XT ....
امین خسروشاهی
[Canon Digital Rebel]
[EF-S 18-55 f/3.5-5.6] [EF 70-200 f/4L] [EF 50 f/1.4USM] [Canon 17-40 f/4L][Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 IS USM]
[Canon SpeedLite 580EX] [Manfrotto 055PROB tripod+Manfrotto 322RC2 head]
سلام
کمک کنیدslr لطفا مرا در خرید دوربین دیجیتال
آیا دوربین کنون (350دی )گزینه خوبی می باشد؟
گزینه ی خوبی می باشد !!!!آیا دوربین کنون (350دی )گزینه خوبی می باشد؟
اما ممکنه برای کاربرد شما ، اصلاً بدرد نخوره !!
لطفاً بنویسید که برای چه کاربردی دوربین می خواهید !؟
عيسی
می خواهم که از آن برای عکاسی حرفه ای استفاده کنم
البته من فرهنگیم /اما 10سال است که عکاسی می کنم (تجربی)-قبلا با آنالوگ و مدتی است که به دیجیتال روی آورده ام
حالا دنبال دوربینی هستم که مرا از تعویض آن تا مدتی بی نیاز کند/وتمام امکانات حرفه ای را داشته باشد-ضمنا قیمتش تا 800تومان باشد
ممنون-روزه تان قبول
والله این دوربین مورد تحقیق اینجانب حدود 1سالی هست قرار گرفته و برای من مناسبه و فقط میتونم تنها نقصی که براش بگیرم بدنه ضعیف (که برای من مهم نیست) و کوچکی بدنه (اگه دست بزرگ داشته باشید و ایراد بدونیدش که برای من ایراده ولی شاید با گریپ درست بشه) همین...
درحال حاضر این دوربین بهترین دوربین نیمه حرفه ای دنیاست
یه نیگاه هم به D50 نیکون بندازید با توجه به پولتون شاید بهتر باشه الان قیمتش 780 هزارتومنه که نورنگار داره میده
مشکلاتی رو که پوریا گفت نداره اما رزولوشنش کمتره
موفق باشید
هرچی خریدین لطفا نظرتون رو راجبهش بگین
لنز چی دارید؟
محمد امدادی