با مقوا سنسور دوربين رو پاک کردي؟
با مقوا سنسور دوربين رو پاک کردي؟
محسن مظهری
بی خیال با مقوا !!! سنسور که از بین میره که!!! برای پاک کردن سنسور اگر وسایل مورد احتیاج رو ندارید راحت ترین کار استفاده از گوش پاک کن هست. دستتون رو خوب بشورید. کامل خشک نکنید. یه مقداری بزارید نم داشته باشه با همین دستتون سر گوش پاک کن رو بچرخونید مثل حالتی که می خواهید دستمالی دور چیزی بپیچونین این کار برای کم کردن پرز ها هست. بعد سنسور رو تمیز کنید. دقت کنید که سر گوش پاک کن رو نباید خیس کنین ، مقدار بسیار کمی رطوبت کافیه. این کار برای همیشه نیست. فقط وقتی که در مسافرتی هستید و امکان دسترسی به وسایل نیست. در اینجا (انگلیس) یه وسیله ای هست دقیقا شبیه گوش پاککن ولی بدون پرز و یک داروی مخصوص که آدم خیلی راحت در عرض چند دقیقه می تونه سنسور رو تمیز کنه. در ضمن به دوستان توصیه می کنم حتما از این وسایل کوچیک بادزن( شبیه تنقیه پزشکی) تهیه کنن و هر موقع که لنز عوض می کنن محل اتصال ها رو خوب گرد گیری کنن. بازم سوالی باشه در خدمتم.نوشته اصلی توسط eksir
بله با یک تیکه برش خورده مقوا به اندازه عرض سنسور البته خیلی کار پر حیجانی هست و بعدش می ترسیدم دوربین رو تست کنم ولی این داستان به خوبی به پایان رسید وسنسور ربل اکس تی من هنوز عکس میگیره:d:d
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
گوش پاک کن؟
من خودم به شخصه دستمال کاغذی رو ترجیح میدم (:
به نظرم باید سنسور و پوست کلفت کنیم تا نازک نارنجی بار نیاد...
اون وسايل شبيه گوش پاك كن هستند اما دقيقا گوش پاك كن نيستند. چرا؟ چون پرز ندارند. پرز بلاي جان سنسور است.نوشته اصلی توسط timon
نعما جان منم گفتم که برای اینکه پرزش از بین بره چی کار باید بکنین. در مورد مقوا هم واقعا هیچ نظری ندارم. واقعا فکر می کنم خیلی جرات می خواد. در مورد دستمال کاغذی هم حواستون باشه که نرم ترین رو استفاده کنین. اگه سنسور خراب بشه دوربینو باید انداخت دور، قیمتش تقریبا با قیمت کل دوربین یکیه، خیلی قیمتش بالاست. مواظب باشین.نوشته اصلی توسط nmroshan
حستون رو در مورد این عکس بگین
سلام
من چند روز پيش يك دوربين Eos350d و يك گيگا بايت رم را به قيمت 8.830.000 ريال خريداري كردم كه اگر خواستيد ميتوانيد با شركت نورنگار در تهران به شماره تلفن 77516333 تماس بگيريد
موفق باشد
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري
سلام دوستان
من چندتا سوال داشتم:
۱- آيا ۳۵۰دی قابليت تعريف بازه زمانی برای عکس گرفتن اتوماتيک رو داره؟ يعنی مثلا هر ۲۰ ثانيه يه عکس بگيره؟
۲- آيا ۳۵۰دی قابليت کنترل شاتر از راه دور رو داره؟ و اگه داره قطعات اضافی که لازمه چی هست و قيمتشون؟
خیلی ممنون
احسان توکلي
http://ehsantl.deviantart.com
My Blog: http://photo.clickmylife.com
Canon 350D
Fuji S5500Z-Canon AE-1
سلام دوست عزيز
در پاسخ سؤال اولتان ميگويم كه فكر نميكنم داشته باشد و يا هنوز من ياد نگرفتم
اما در مورد سؤال دوم فقط ميتوانم بگويم يك كنترل از راه دور دارد كه پس از 2 ثانيه عمل ميكند و چشم آن هم جلوي دوربين است ولي از قيمت آن خبري ندارم
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري