در کدوم سايت ها؟در بعضي از سايتها عده اي از كاربران eos 350D از مشكل خطاي فوكوس اتوماتيك در بعضي از نمونه هاي اين دوربين شكايت دارند كه منجر به تعويض شده است .
تو رو به خدا از اين حرف ها نزنين من يک هفته ديگه ميخوام اين دوربين رو بخرم
در کدوم سايت ها؟در بعضي از سايتها عده اي از كاربران eos 350D از مشكل خطاي فوكوس اتوماتيك در بعضي از نمونه هاي اين دوربين شكايت دارند كه منجر به تعويض شده است .
تو رو به خدا از اين حرف ها نزنين من يک هفته ديگه ميخوام اين دوربين رو بخرم
ویرایش توسط eksir : Wednesday 10 August 2005 در ساعت 14:40
محسن مظهری
خوب تا اونجايي که من تونستم بفهمم مشكل خطاي فوكوس اتوماتيك در دوربين 350d مربوط به استفاده از لنز هاي نا مرغوب بوده .....اگه دوستان در اين مورد چيزي ميدونن لطف کنن ما را بي نسيب نگذارند و خانواده اي رو از نگراني برهانند
محسن مظهری
نوشته اصلی توسط eksir
به نظر ميريه قضيه جديه به هر حال لينك زير رو ببين و ما را هم از نگراني در بيار.
http://forums.dpreview.com/forums/se...um=1031&page=2
من در انتهای هفته آینده برای خرید یک 350 دی می خواهم به تهران بیایم. لطفاٌ آدرس دو سه تا فروشگاه درست و حسابی را به من بدهید. با در نظر گرفتن تمام شرایط.قیمت گارانتی و غیره.در ظمن اگر هم کسی پیشنهادی و یا صحبتی درباره خرید این دوربین دارد بگوید البته میدانم که زیاد دراین باره صحبت شده و خورم هم زیاد مطلب در باره خواندهام ولی ...
فروشگاه نورنگار، خیابان بهار، پاساژ بهار، طبقه اول، آقای فروغی تلفن: 77516333
فروشگاه خانه عکاسان ایران، انتهای غربی خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ، تلفن 88895246
فروشگاههای پاساژ بزرگمهر، نرسیده به چهارراه حافظ، خیابان جمهوری، مثلا فروشگاه استقلال تلفن: 66717440
فروشگاههای پاساژ حافظ نرسیده به چهارراه حافظ خیابان جمهوری مثلا فروشگاه ساکو تلفن: 66722812-66718035
دو فروشگاه اول دارای قیمت های بهتری می باشند
پيشنهادم نورنگار هستش چون هم خانه عكاسان و هم آفومار بدنه 350دي شون نقره اي ولي نورنگار مشكيش رو داره به قيمتي خيلي پايينتر از اونا...
سلام پوریا جان : راستش این فیلتری که به من داده ظاهرا معمولی نیست و روش نوشته high resolution و طرف میگفت که برای لنزهای سری ال که کیفیت رو پایین نیاری باید از این مدلها استفاده کنی و البته بهترینش مال خود کنونه که اونهم حدود 100000 تومان برات آب میخوره
حالا نمیدونم مارو شاید هالو گیر آورده بود
محمد امدادی
دقیقا دوستان میشه بگید این مشکل فوکوس چیه و چطوری میشه دوربین رو تست کرد
مرسی
محمد امدادی
محمد جان فكر نميكنم يه فيلتنر UV ديگه اين حرفها رو داشته باشه چون اصلا تغيير در لنز ايجاد نميكنه درسته بعضي از ماركهاي آشغالي داراي موج و خط و مط هستن كه باعث مشكل در عكس ميشه ولي مارك معروفي چون Kenko و يا حتي سوني با قيمتي معادل 3000 الي 6000 تومن كار رو تموم ميكنه (البته اين قيمت براي دور فيلتر 58 هستش) و اين فيلتر غير از محافظت از لنز كار ديگه اي هم ميكنه (البته اين خودش كلي كاره چون از خرابي لنزي چند صدهزار توماني يا ميليوني محافظت ميكنه مثل باديگاردهاي آقاي رئيس جمهور ولي با قيمتي كمتر) و هيچ وقت هم حاضر به خريد اون فيلتر 100هزار تومني كنون نيستم و نخواهم بود...
در مورد خطاي فكوس هم گمون نكنم مشكل از دوربين باشه بلكه مشكل از لنز هستش.
محمد جان شما ميتوني با لنز گلت (70-200) امتحان كني چون اون در فكوس عالي و اگه سريع و بدون اشتباه (مثلا از سوژه 2متر فاصله داري ولي روي 4متري فكوس ميكنه) و اگه اشتباه كرد (بعد از چند بار امتحان در فواصل مختلف) بايد بگيم كه مشكل از دوربين هستش...
سلام...من آخرش از خرید این 350d منصرف شدم ....فعلا میخوام یه دوربین کامپکت بخرم a510 .......کسی پیشنهادی برا ی من نداره ؟
محسن مظهری