چقدر این تاپیک فعال هست...
چقدر این تاپیک فعال هست...
بالاخره خریدم... خیلی دوربین خفی هست... دو تا سوال دارم:
1- چطور میشه تو مد اوتوماتیک، فلاش رو خاموش کرد؟
2- تو مد M چطور میشه AV یا همون F رو تغییر داد؟
اصلان نورقاسمی
1- مبارک باشه آقای ارسلان
2- تو مدauto نمی شه فلاش رو غیر فعال کرد .
3-تو مد M اگه دگمه بالا سمت راست LCD که کنارش Av نوشته رو فشار بدی و نگهداری و همزمان غربیلک بالای دکمه شاتر رو بچرخونی دیاف تغییر میکنه ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
دوست عزیز در مد اتوماتیک دوربین هر وقت کمبود نور رو برای فوکوس یا ... تشخیص بده از فلاشش بهره میگیره،پس نمیتونید در مد اتومات فلاش رو خاموش کنید.میتونید به جاش از مد P یا پروگرم استفاده کنید.
در مد M هم کافیه انگشت شستتون رو روی دکمه AV(بالاترین دکمه سمت راست LCD)نگهدارید و با گردونه چرخان! دیافراگم رو تغییر بدید
موفق باشید
فرزان قاسمی
Quietman
اینم از تایپ فارسی کند ما
اونقدر کند که دو نفر دیگه هم پاسختون رو دادن!!!!
فرزان قاسمی
Quietman
دوستان فرمودند ، نمی شود .
ولی اگر بخواهید در حالت اتوماتیک بدون فلاش عکاسی کنید از مود (flash off) استفاده کنید . مود اخیر با چرخاندن کامل همان غلبیرک (؟) (mode dial) در جهت ساعت گرد ، تا انتها بدست میآید .
به عبارتی این گزینه (flash off) همان مود اتوماتیک است منهای فلاش .
وای چقدر جواب! از همگی ممنون! خیلی چیز ها کشف کردم... و یه سوال کلی: باتری شما تقریبا چند تا شات تحمل می کنه؟! و این که وقتی که نشون میده باتری نصفه هست، واقعا نصفه هست تو مال شما ها؟ Tanx!
ضمنا اسم دقیق من «اصلان» هست!
اصلان نورقاسمی
فرزان قاسمی
Quietman
سلام
امروز یه مشکلی پیش اومد که اینجامطرح میکنم.
تو حالت bulb هر کاری میکنم بعد از فوکاس وقتی شاتر رو تا اخر فشار میدم عکسی گرفته نمیشه.رو تایمر هم که میگذلرم وقتی دکمه رو تا اخر فشار میدم شروع به شمارش معکوس میکنه ولی به محض رها کردن شاتر فرایند قطع میشه.
با ریموت اما مشکلی نداره.
تو باقی حالتها دکمه شاتر که 2مرحله ای هست درست کار میکنه ولی تو حالت bulb نه.:confused:
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.