نوشته اصلی توسط
ehsan4u
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
به طور جدی نیاز به راهنمایی شما بزرگواران دارم . خواهشا بنده را راهنمایی بفرمایید .
قصد خرید یک دوربین کامپکت پیشرفته دارم و میتونم تا 1800 هم هزینه کنم (یک ملیون و هشتصد هزار تومن)
بنده بین انتخاب دو مدل زیر مردد هستم :
1- دوربین canon powershot g1x (با اندازه سنسور 1.5 اینچ و دقت 15 مگاپیکسل Digic 5 )
2-دوربین canon powershot g7x (با اندازه سنسور 1 اینچ و دقت 21 مگاپیکسل Digic 6 )
بیشترین کاربرد هم برای بنده چون عکاس حرفه ای نیستم ولی به عکاسی و مخصوصا گرفتن عکس های با کیفیت علاقه زیادی دارم ، عکاسی خانوادگی و دور همی ها و بیرون رفتن ها با دوستان و هم عکاسی در منزل و نور کم و گاهی عکاسی طبیعت البته به صورت اماتور .
g1xدوربین قدیمی تری هست و اندازه سنسورش بزرگتره و امتحان خودشو پس داده ولی از طرفی دارای پردازشگر تصویر قدیمی تر یعنی Digic 5
g7x دوربین جدیدیه با اندازه سنسور کوچکتر و ابعاد و وزن کمتر و دقت پیکسل بالاتر و پردازشگر تصویر Digic 6
بنده واقعا کیفیت عکس برام مهم هستش . درسته که جابه جایی g7x راحت تره و یا مثلا دارای wifi هست در صورتی که g1x فاقد wifi هست اما نمیخوام کیفیت رو فدای امکانات جانبی کنم .
دوستان ایا واقعا g1x کیفیت خیلی بیشتری داره نسبت به g7x ???? مثلا چند درصد بیشتر ؟؟
و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه با g1x با توجه به اندازه ی بزرگتر و وزن بیشترش عکس سلفی به راحتی گرفت ؟؟
من نهایتا تا فردا باید خریدم رو قطعی کنم . خواهشااااااا منو راهنمایی کنید . ممنون .
دوستان خواهشا فقط بین همین مدل منو راهنمایی کنید . ممنون