سلام. يه تجربه بمنظور اشتراك گذاري. روي دوربين Mميتونيد لنزهاي آنالوگ ارزون قيمت رو با تبديل استفاده كنيد. با توجه به مد لايو ويو و قابليت بزرگ نمايي 10 برابر و صفحه نمايش عالي (واسه من كه 5 دي دارم جالبه!) اين دوربين، تجربه استفادش زيباست. من اين هفته يه پنتاكون 50 1.8 رو خريداري كردم و خروجي هاي زيبايي باهاش گرفتم. بد نيست دوستاني كه به مجموعه هاي سبك و ارزان فكر ميكنند يه نيم نگاهي به اين دوربين داشته باشند. با لنز 50 من بسيار خوش دست و سبك شده. فقط يه نكته. هنگام نصب لنز آنالوگ تو كاستم فانكشن بخش 6 يا 7 قسمت عكسبرداري بدون لنز رو فعال كنيد وگرنه دكمه شاتر عمل نمي كنه.
5D_85 1.8_700D_40 2.8
سامیانگ لنز جدید Samyang 12 mm 1:2.0 NCS CS را برای سیستم کنون EOS M معرفی کرده است. (قیمت حدود 400 دلار)
همینطور لنزهای Samyang 10mm F28 ED AS NCS CS و Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS قبلا معرفی شده بودند.
Samyang_12mm_F2_NCS_CS_Canon_M.png
ظاهرا سامیانگ بیشتر از خود کنون بفکر تولید لنز برای این مونت است!
دوستان جایی برای خرید باتری یدک برای ای و ای ام هست؟
من با باتری جعبش تنها 70 تا عکس گرفتم
از قیمت ها کسی خبر داره؟
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
با سلام. چند جمله توضیح در مورد باتری این دوربین. با فول شارژ این باتری بیشتر از 300 عکس میشه گرفت اما باید به چند نکته دقت کنید و رعایتش کنید. تو بدنه های معمول از اسکرین معمولا فقط برای نمایش عکس استفاده میشه اما تو این دوربین که ویوو فایندر نداره از اسکرین برای فوکوس- تنظیم- نمایش و ... استفاده میشه. اگر موبایل های امروزی صفحه بزرگ داشته باشید میدونید که بیشترین مصرف مربوط به اسکرین هست و ... . با رعایت چند نکته تا بیش از 300 عکس میتونید بگیرید:
1- در هنگام عکاسی در صورتی که بیشتر از 10 ثانیه به دوربین نیاز ندارید خاموشش کنید. در دوربین های معمول کنون نیازی به این مطلب نیست ولی تو این دوربین هست. رعایت این خیلی مهمه!
2- اتوفوکوس رو تو حالت وان شات قرار بدید.
3- کانتینیوس اتوفوکوس خاموش
4- نور ال سی دی مینیمم
5- پاور سیو روشن
6- اگر از لنزهای دیگه بغیر از دو تا لنز خودش استفاده میکنید فقط منوال فوکوس!
7- لرزه گیر لنز خاموش
من شخصا بالای 200 تا عکس رو گارانتی میکنم!
اما در مورد باتری های موجود تو بازار. اولا باتری دوربین 100دی با این جغل یکیه و کنون عقلش میرسه داره چیکار میکنه و شما با موارد بالا نیازی به باتری یدکی ندارید. اما اگه بازم خواستید بخرید، قیمت باتری فیک 30-35 تومنه و تو پاساژ (نمیدونم میشه اسم گفت یا نه؟) تو باب همایون طبقه پایین موجوده. فقط بدونید که بعد از چند بار شارژ باد میکنه. اما قابل استفادست.
5D_85 1.8_700D_40 2.8
یه مطلبی در مورد کیفیت لنزهای این دوربین. برای من هر دو لنز اون یعنی 18-55 و 22 عالیند. اما باید توانایی های لنزتون رو بشناسید و انتظار معقول ازش داشته باشید. از خصوصیات اونها:
1- کیفیت بسیار خوب (شارپنس) لنز 18-55 در مقایسه با بقیه 18-55 ها. فقط مقداری دیستورشن توی حدود 18-25 میلیمتر که قابل صرفنظر کردنه.
2- ته رنگ قرمز تو هر دو لنز که میشه با وایت بالانس با یک پله تصحیح کرد. اگر راو میگیرید که هیچ.
3- بوکه بسیار عالی لنز 22 در ماکرو نسبت به قیمتش. شاید واقعا فقط به عنوان لنز ماکرو بتونی ازش استفاده کنی و لا غیر.
4- بوکه نسبتا خوب لنز 22.
5D_85 1.8_700D_40 2.8