با فکوس دستی امتحان کردید؟من دوربین میرور لس سونی دارم اینجور مواقع که فکوس گیج میزنه از فکوس دستی و حالت بزرگنمایی استفاده میکنم
با فکوس دستی امتحان کردید؟من دوربین میرور لس سونی دارم اینجور مواقع که فکوس گیج میزنه از فکوس دستی و حالت بزرگنمایی استفاده میکنم
متاسفانه این لنزهای stm اپرچر را به صورت مکانیکی تنظیم نمیکنند و حلقه تنظیم دستی هم روی بینهایت تنظیم نمیشود. متاسفانه در نمایشگر هم فاصله فوکوس نشان داده نمیشود. تنها روش همانظورکه دوستان اشاره کردند استفاده از فکوس دستی است. میتوانید از بزرگنمایی نمایشگر برای فوکوس دقیقتر استفاده کنید. برای فعال کردن فکوس دستی از دومین صفحه منوی تنظیمات دوربین استفاده کنید. (Menu=> .. =>Focus mode)
اگر برروی MF قرار دهید تنها فکوس دستی فعال خواهد بود اگر AF+MF را انتخاب کنید در حالتیکه دکمه شاتر را در حال نیمه فشرده قرار میدهید با چرخش حلقه فوکوس دوربین و لنز وارد حالت فوکوس دستی میشوند.
در لنز های Stm در حالت منوال هم نمیشه فکوس رو روی بینهایت تنظیم کرد چون با خاموش شدن دوربین فکوس به هم میریزه
میتونید به ریویو های خارجی مراجعه کنید اکثرا این موضوع رو بیان کردن
با سلام و قبولیه طاعات دوستان و استاتید.
عرض کنم بنده امروز بعد از کلی گشتن در تهران و تبریز تونستم این شاهکار کانن رو بصورت 5 تیکه با مبدل اورجینال داخل پک از تبریز خریداری کنم به قیمت 1.400.
در مورد کیفیت عکسها در مقایسه با 60 دی خودم میتونم بگم که واقعا این کلمه که این بدنه از دسته کانن در رفته رو درست میدونم کیفیت عکسها با لنز کیت هاش واقعا عالی و شارپ هستش فقط یه سوالی که داشتم اینکه من احساس میکنم عکسها بیش از حد تیزه ایا من تو تنظیمات میتونم کاری واسش بکنم؟ و این ایرادی محسوب میشه یا نه؟
دوستان من بیشتر از 10 ثانیه نمیتونم فیلمبرداری کنم و دوربین میگه بطور اتوماتیک فیلمبرداری قطع میگردد! دوستان لطفا راهنمایی کنن که مشکل از کجاست؟