چون ممکنه لازم بشه؟!
نیازهای همه که مثل هم نیست.مثلا من اصرار دارم کنار 55-18 لنز 22-11 هم توی کیف جا بشه،همینطور کلی فیلتر و تبدیل و فلاش و...به خاطر همین هم کیفم برای این مجموعه UP-RISE II 22 ونگارد هست.خیلی کوچک نیست ولی بزرگ هم نیست.
چون ممکنه لازم بشه؟!
نیازهای همه که مثل هم نیست.مثلا من اصرار دارم کنار 55-18 لنز 22-11 هم توی کیف جا بشه،همینطور کلی فیلتر و تبدیل و فلاش و...به خاطر همین هم کیفم برای این مجموعه UP-RISE II 22 ونگارد هست.خیلی کوچک نیست ولی بزرگ هم نیست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سوال در حالت کلی مثل این است که بگوییم وقتی لنزهای پرایم به این خوبی هستند چرا لنزهای زوم ساخته میشوند.
اما به صورت کلی برای دو لنز ef-m22 و ef-m 18-55: در مورد برتری های لنز 22مم که به اندازه کافی صحبت کردیم. اما لنز 18-55 فکوس سریعتری دارد. رنج "Walk Around"کاملتری دارد- در واقع بهترین رنج در بین 4 لنز این ماونت. برای مهمانی ها و دور هم جمع شدنها و عکسهای خودمانی از کودکان 18-55 به مراتب بهتر است. برای مثال گرفتن عکسی که ملاحظه میکنید با لنز 22مم تقریبا غیر ممکن است. من برای رستوران ها لنز 22مم و برای دورهمی ها لنز 18-55 را می برم. وقتی قصد عکاسی جدی باشد همه سیستم را در کیف کوچک lowepro messenger 100 جمع میکنم.
Running.jpg
با سلام خدمت دوستان
من وقتی ایزو دوربین رو 800 می زارم نویز زیادی تصویر داره در صورتی که بعضی ها می گفتن تو 800 نویز محسوس نیست و اینکه آیا میزان نویز در ایزو 800 و 1600 در دوربین 700دی هم مشابه همین دوربینه یا بهتره؟
سلام
دوربین شما رو نمی دونم
ولی به دلیل وجود سنسور مشابه روی EOS M و دوربین هایی مثل 700D و 60D و... انتظار میره توی ویژگی های وابسته به سنسور هم تشابه داشته باشن
مقایسه های سایت ها هم تقریبا همین رو نشون میده و اتفاقا از نظر کم نویزی تا حدودی برتری رو به EOS M میدن
ممنون
البته دوربینم رو ( eos m ) رو دوست دارم دوتا لنز و فلاش خوب و بدنه کوچیک
ولی چند وقته بد جور حس تغییر دوربین تو وجودم اومده . به نظر شما از نظر کیفیت عکس و فیلم ارزش تعویض با 700 در رو داره ؟
از نظر كيفيت عكس يه هيچ وجه. سنسور كه خروجي بسيار مشابه دارد.
علاوه براين لنزهاي يه خوبي 18-55، 11-22، 22 براي مانت 700دي به سادگي و ارزاني پيدا نخواهيد نمود!
ولي امكانات بهتر براي اتوفوكوس، عمر بهتر باتري(در حالت استفاده از فايندر) و همچنين خوشدست تر يودن دوربين را به دست خواهيد آورد.
مقايسه خروجي دوربينها يك مسئله است و مقايسه امكانات و خوشدستي آنها مسئله ديگري است.
*متاسفانه در مورد قابليت هاي فيلمبرداري اين دو دوربين هيچ اطلاعي ندارم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام من هم بالعخره خریدم . پک 5 تکه . فراتر از تصورم بود در مقایسه با G16
ایشالا به خوشی استفاده کنید. میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چقدر و در چه مواردی تفاوت دارن؟
این دوربین رو کسی با ۷۰۰دی مقایسه کرده؟ من قصد خرید دوربین خانگی دارم ولی با سایز بزرگ و وزن زیاد و پیچیدگی های 700 دی خوشم نمیاد و کیفیت خروجی دوربین های رده پایین رو هم دوست ندارم. موندم چیکار کنم.
سلام البته در حد استفاده خانگی عرض می کنم : تصاویر در حد قابل قبولی شارپه خصوصا لنز 22 که نسبت به این قیمت عالیه همچنین بوکه های فراتر از انتظار داره . تجربه کار با G16 را دارم شاید رنج لنز بهتر باشه و جمع جور تر اما کیفیت تصویر m به لطف سنسور بهتره . ضمن اینکه احساس یک دوربین کامپکت با تمام قابلیت های یک dslr همراه شده . من بین این و G16 و G7X کاملا از انتخابم احساس رضایت دارم .