آيا Canon Poweshot S2 IS ؟ به بازار اومده؟ آخرين قيمت
Printable View
آيا Canon Poweshot S2 IS ؟ به بازار اومده؟ آخرين قيمت
با سلام
دیروز جمعه چشم ما به جمال S2 Is کنون روشن شد عجب دوربین خوش دستی هست این اما یه مشکل داره و اون اینه که پیج محل نصب سه پایه اون پلاستیکیه هرکی می خواد بخره بره فروشگاه نامی در جمهوری تعداد 5 عدد آورده که وارداتی و بدون گارانتی با قیمت 580 هزار تومان.
اصلا نميرزه اين قيمت اونم بدون گارانتي حالا اگه مثلا با گارانتيش بالاي 640 بود و اين 580 باز ميشد بهش فکر کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط babakdin543
کاملا درست مخصوصا اینکه 350D به قیمت 870 هزار تومان با گارانتی آفومار تو بازار موجود بود یعنی فقط 290 هزار تومن گرونتر تازه تخفیف هم میدن(فروشگاه استقلال ، جمهوری پاساژ بزرگمهر) البته اگر یکم صبر کنید پایینتر هم میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
350D به قيمت 870؟ اونم با گارانتي آفومار؟ کو کجا؟ من در حال خريدشم اگه ميشه آدرس بده...نقل قول:
خوش تیپ آدرس رو دادم دیگه تازه به من گفت که تخفیف هم میدم البته اگه نظر منو بخوای بهتره بدون لنز بگیری و یه لنز دیگه خودت تهیه کنی ضمنا بدنه اش خیلی پلاستیکی بنظر میرسه مخصوصا رنگ نقره ایش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
Pooriya جون رفتی 350D رو بگیری آدرس رو هم دادم که
هنوز نه فعلا که پول دستم نبومده...نقل قول:
امروز هم که نبودم به خاطر اين بود که خواستم خير سرم برم بازار عکس بگيرم که آخرين عکسها بود که ميخواستم از مسجد شاه بگيرم که تموم بشه حلقم که بدجوري پام باد کرد و کبود شد و کتک خوردم و حلقه فيلم پر...
من فكر كنم تو بازار پايتخت ديدم هفته پيش فكر كنم 470 ميگفت شايدم من اشتباه كنم چون گذري قيمت گرفتم و توي ذهنم دقيق نموند به هر حال بازار پايتخت هم ديدم دارن
فکر نکنم چون پايتخت همه اجناسش از همه جاهاي تهران گرونتره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rmb_ali
اگر بدونيد چي ميخواهيد و حول و حوش قيمتش رو بدونيد، از پايتخت هم ميتونيد بخريد، من يك mp3 player از پايتخت خريدم، 10 تومان زير قيمت بازار رضا.
پوريا اين جريان كتك و تورم پا و ... چي بوده؟
پوريا جون حالت که خوبه! چی شده؟ دعواکردی؟
امیدوارم بیشتر مواظب خودت باشی بی خیال فیلم و دوربین، سلامتی خیلی مهم تره
چند وقت پیش منهم میخواستم یه D70s بخرم همون موقه ها دکتر پدرم بهم گفت که بابات سرطان خون داره از اون موقع دل و دماغ هیچ کاری رو ندارم واسه همینه که می گم سلامتی مهمترین نعمت دنیاست.
جناب روشن داشتم از يکي از دراي مسجد شاه بازار عکس ميگرفتم که...
بابک بله سلامتي از همه چيز مهمتره براي همين سلامتيه که الا 350دي رو هنوز نخريدم چون تو خرداد ميتونستم بخرمش ولي مسئله اي پيش اومد. براي پدرتونم اميدوارم حالش خوب بشه...
با سلام
آقا پويا مشكل شما را درك مي كنم چون دوبار اين اتفاق برايم افتاده ولي خوشبختانه يك بار را جان سالم به در بردم آن هم به واسته كمي خرج اضافي در هزينه .
بين كنون s2 is و H1 كه سرعت H1 سوني 1000/1 است كدام مورد مناسب تر مي باشد چون عكس هاي H1 كه در سايت dpreview موجود است به نظر شارپ تر است لطفا نظر بدهيد كدام با كيفيت تر است .
پوریاجان... اگه موقع عکاسی نگاه کنی که از کجا عکاسی میکنی؟ عکاسی از مسجد بازار ممنوعه... و تابلو هم داره...
متاسفانه تابلو جاي بدي بود و منم که نديدم و اصولا چرا ممنونعه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash
به همون دلیلی که قلیون کشیدن برای خانوما ممنوعه!
(اینم توضیح فنی!)
باید بگم که از توضیح فنی ارش کلی حال کردم :biggrin:
منم از توضيح فني آرش حال کردم.
راستي بيشتر از اين اين کتک خوردن ما رو ادامه نديم و بريم سر اصل مطلب تاپيک...
به نظر دوربين خوبي مياد. ولي كلا به اين نتيجه رسيدم كه هيچ وقت براي قيمت زدن و سوال پرسيدن اينكه چه دوربيني بهتر هست به جمهوري نرم. فقط بايد از نمايندگي ها و يا افراد حرفه اي سوال كرد.
مبارکتون باشه . منتظر عکسهاتون در تاپیک مربوطه هستیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pwbabak
چند خریدی آقا؟
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pwbabak
نمایندگی ها هم در این زمینه کمک خوبی نیستن و فقط جنس خودشون رو تبلیغ می کنن اکثرا هم اطلاعات فنی دقیقی ندارن.
تو این مدت به این نتیجه رسیدم تنها جایی که می تونم اطلاعات دقیقی در مورد دوربین ها و عملکرد شون بدست بیارم اینترنت وبخصوص این سایت است
به نظر من بهترین دوربینی که می تونستی گرفتی
این دوربین از سری power shot هست که خود من مدل S1 IS که کارش خیلی عالیه و باهاش می تونین عکسهایی بگیرین در حد عکاسی حرفه ای
این دوربین قابلیت های بسیار بالایی دارد که اگه می تونستم تمام قابلیت هاشو واست می نوشتم
من به بقیه دوستان سفارش می کنم که اگه دنبال یه دوربین دیجیتال بسیار عالی می گردین اگر مشکل مالی نداشتین حتما این دور بین رو بگیرین.
من دوربین خودم رو سال پیش به قیمت 430000 تومان یکی از دوستانم از تهران واسم خریداری نمود.
اگر کسی مشکلی در رابطه با کارکردن دوربین canon power shot S1 IS یا canon power shot S2 IS داره می تونه بهم میل بزنه تا واسش توضیح بدم.
راستی اگر کسی میخواد با دوربین های canon سری power shot بیشتر آشنا شه میتونه به این سایت
http://www.powershot.com
مراجعه کنه
در ضمن شما دوست عزیز می توانید امکانات دوربین خود و حتی تصوریر سه بعدی اون رو توی این سایت مشاهده کنی.
كمك...
اصلا كار باهش رو بلد نيستم.چكار كنم.
1- دفترچه اش را مطالعه کن.
2- برای فهمیدن مفاهیم آن و استفاده از آن همراه با خواندن مطالب منوال دوربین ، مقالات مربوط به آن موضوع را در بخش دوربین دیجیتال سایت مطالعه کن .
کار تمومه!
نگران نباش
هر سئوال و تقاضايي داري تو فوريوم عنوان كن قول ميدم يك ماهه تمام دوربين رو زيرو رو كني چون اينجا اساتيد و دوستان خوبي ميتوني پيدا كني ضمنا گردهمايي امروز رو هم شركت كن خيلي كمكت مي كنه حيف كه من نمي تونم بيام
مبارک باشه
راستیتش من نمیدونم از کجاش واست توضیح بدم
اگر مشکل خاصی باهاش داشتی بگو تا است توضیح بدم ولی اگر بخوام از سیر تا پیاز واست بگم فایده نداره و تنها راه اون نیز تماس حضوری با همدگر هستش
چند نکته: اگر زیاد وارد نیستی اون رو همیشه رو حالت auto بذار و اگر خواستی در شب توی منزل عکس بگیری یا مراسمات پر جنب و جوش اون رو رو حالت پر تحرک قرار بده و با استفاده از دکمه MF که در کنار دوربین تعبیه شده فوکوس اون رو روی حالت هایی خیر از حالت auto تنظیم کن در ضمن سعی کن از زوم دیجیتال استفاده نکنی آخه کیفیت عکس رو میاره پایین و فقط از حالت اپتیکال استفاده کن و زوم حالت اپتیکال دوربین هم 12x هستش و برای عکس گرفتن بسیار عالیه .
در ضمن عکاسی با این دوربین توی شب بسیار سخته پس قبل از اینکه بخوای عکس درست حسابی بگیری اول دوربین رو تو شب امتحان کن تا بتونی باهاش عکس بگیری
فعلا فقط همین حتکا به این سایت هم سر بزن www.powershot.com
عجب رفيق شفيقي هست اين اس 2. فقط دفترچه اش رو بخون يا به هر طريقي محتواي دفترچه اش رو بفهمي همه چيز حله. در مورد عکاسي هم که سايت عکاسي و فروم سنگ تموم گذاشته. اس 2 بهترين امکانات رو داره فقز بايد خلاقيت به خرج داد و بهترين استفاده رو کرد و ... تا مي توني عکس بگير باهاََش ! موفق باشي ... سوال خاصي هم داشتي در خدمتم.
سلام
چند ماه پیش من یک دوربین خریدم.
متاسفانه هنوز در کار کردن با ان مشکل دارم.
دفترچه اش را خوانده ام ولی کافی نبود.چون فقط قسمت های مختلف دوربین را معرفی کرده است.
من هنوز نمی توانم با دوربینم عکس های خوب بگیرم.تازه کارم.و هنوز چیزی از شاتر و لنز و فلاش و فوکوس و ....نمی دانم.
سوال من این است که چگونه میتوانم کار با این دوربین و کلا عکاسی را یاد بگیرم.چگنه میتوانم اطلاعات لازم جهت تنظیمات مختلف دوربین برای گرفتن عکس راا به دست بیاورم.میدانم خیلی از این اطلاعات به مرور و با سعی و خطا به دست می اید.ولی من به دنبال کتابو نشریه یا حتی جدولی هستم که اطلاعات مربوط به تنظیمات دوربین را جهت گرفتن یک عکس خوب در اختیارم. قرار دهد.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان از همه اعضا
بابک
ببينيد، عكاسي براي خود اصولي دارد كه بايد بياموزيدش بعلاوه، دوربين ديجيتال هم قواعد خاص خود را دارد كه براي كار با آن، آموختنشان لازم است. اگر منظورتان از جدول ان است كه تنظيمات نوردهي را فرا بگيريد، از اين جدولها پيدا ميشود. اما مزيت دوربين ديجيتال اين است كه ميتوانيد از خود دوربين بياموزيد. يعني دوربين معلمتان خواهد شد.
براي اصول كار ميتوانيد سري به آرشيو مقالات سايت بزنيد، دست خالي برنگشتنتان را تضمين ميكنيم!
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
سلام دوست عزیز
اگر ارتباط خودت رو با این سابت قطع نکنی و مشکاتت رو در ارتباط با عکاسی در این سایت مطرح کنی قول میدم در مدت کمتر از یک ماه اطلاعات زیادی رو در خصوص عکاسی دیجیتال و دوربینت بدست می یاری
مسئله بعدی اینه که از بکار بردن عباراتی مثل "من هنوز نمی توانم با دوربینم عکس های خوب بگیرم" توی پست هات استفاده نکن بجاش بگو که مشکل عکسات چیه یا اصلا عکست رو بزار تا دوستان ببینن و راه حل نشونت بدن
مطلب بعدی اینه که از لینکی که آقای روشن دادن قافل نشو و اینو بدون با جدول و کتاب و به سرعت نمی شه عکسهای رضایت بخشی بگیری
سلام دوست خوبم!
میخوام تجربم رو بهت بگم چون منم مثل تو خیلی آماتورم....میدونی میتونم به جرئت بگم تمام چیزهایی رو که از دوربین و عکاسی یاد گرفتم هر چند کم(البته الان کمه)از این سایت بسیار خوب بوده.....
میدونی من خودم حس میکنم مشکلم بیشتر در انتخاب موضوعات باشه...بعد از انتخاب موضوع مشکل من زاویه ی گرفتن عکس...که خوب همه ی اینها با تمرین حله...
بعدش هم همونطور که اقای دیناروند گفتن بگو حس می کنی کجای عکست بده...نورش..رنگ بندیش...شارپنس...یا چیزای دیگه...
بهت قول میدم از این سایت دست خالی بیرون نمیری...
ضمنن اون لینک رو هم یادت نره...
موفق باشید....
ضمن تایید گفته های دوستان یک توصیه کوچک داشتم برای دریافت پاسخ مشخص باید سئوال مشخص مطرح کنی
من نیز از دوربین شما دارم این دوربین دارای امکانات بسیار زیادی است به همین دلیل مسلط شدن به ان در فاصله زمانی کوتاه راحت نیست ولی روشی که من بکار میبرم اینست که از دوربین عملا استفاده میکنم مثلا میخواهم عکس supermacro بگیرم ولی در عمل دچار مشکل میشوم با استفاده از فهرست دفتر چه به قسمتی از ان رجوع میکنم که تنها در این مورد توضیح داده است روش کار را مطالعه میکنم و پس از اندکی سعی و خطا توانسته ام عکسهای نسبتا خوبی البته از دیدگاه منه آماتور بگیرم
در ضمن در بخش کتب وانتشارات کتابهای الکترونیک خوبی معرفی شده است
يكي از دوستان من حدود 3 ماه است كه اين دوربين رو خريده ولي الان اونو مي خواد بفروشه چون زياد عكس نميگره و يك سال گارانتي تعويض داره و همچنين يك مموري 1 گيگا هم دارد اگر مايل بوديد قيمت پيشنهادي خودتون رو اعلام كنيد
با تشكر
ممنون، من دیروز یکی گرفتم.
از دوستام می خواهم عکسهایی که با این دوربین گرفتن رو همراه با اطلاعات عکس اینجا بزارن راجع بهشون صحبت کنیم.
موافقم ولی با توجه به قدیمی شدن این تاپیک باید تلاش زیادی بکنیم تا دوستان با تجربه را مجددا به این تاپیک جلب کنیم ولی از قدیم گفته اند خواستن توانستن است امیدوارم دوستانی که این دوربین را دارند در تبادل تجربه همکاری کنند برای شروع دو عکس زیر را که بون سه پایه و درحالت پورتره گرفته ام برای اظهار نظر ضمیمه میکنم اطلاعات Exif همراه عکس است
نمیدونم چطور بعضی از دوستان سه عکس را پیوست میکنن و همه در صفحه اصلی نمایش داده میشه به همین دلیل تک تک عکسها را ارسال کردم
اینم عکس بعدی که دوباره ارسال میکنم
توی سایت dpreview فرمت این دوربین رو کامپکت نوشته...تا اونجا که من میدونم کامپکت به دوربین های فشرده اطلاق میشه..اما حالا میخوام بدونم فرق این دوربین با مثلا fz20که فرمتش رو slr like ذکر کرده چیه(اگه تعریفم از کامپکت اشتباه هستش لطفا راهنمایی کنید)
ممنون!
جناب غروی تا انجا که من میدانم برداشت شما از compact درست است شاید dpreview از نظر اندازه سنسور این اشاره را کرده باشد چون من این دوربین را در بسیاری از سایتها در طبقه بندی super zoom دیده ام و انرا با fz5 ,H1 مقایسه کرده اند و با توجه به تفاوتهای fz5,و Fz20 میتوان گفت S2 IS هم تقریبا همان تفاوتها را دارد
میشه در مورد این اندازه ی سنسور توضیح بدید که چگونه این اندازه را ملاک قرار میدهند؟
ممنون!
اندازه سنسور را با مقایسه ان با قطع یك فیلم 35 میلیمتری در دوربینهای انالوگ می سنجند اندازه سنسور دوربینهای DSLR معمولا 26 تا 100 درصد فریم فیلم 35 میلیمتری است که به موارد اخر Full Frame گفته میشود که بدلیل اندازه بزرگتر سنسور و Pixel دارای کیفیت عکس بسیار خوب حتی در ISO های بالا مانند1600 و 3200 هستند در مقابل سنسور دوربینهای compact معمولا حدود 9/1 تا 7/6 درصد فیلم 35 میلیمتری است اندازه سنسور S2 IS 1/2.5 یعنی حدود 9/2 درصد فیلم 35 میلیمتری استنقل قول:
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
ممنون از توضیح و توجهتون!
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در شرف خرید دوربین كنون اس تو آی اس هستم و این سوال رو داشتم كه آیا كیفیت عكسهای این دوربین برای چاپ در ابعاد A4 مناسب هست یا نه در رابطه با این دوربین كه مطالعه كردم اكثر سایتها متفق القول گفته اند كه این دروبین یك مقدار نویز بیشتر از سونی اچ 1 داره !!
حالا آیا این مقدار نویز تاثیری تو چاپ عكس در ابعاد A4 میذاره یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم كه قیمت مموری 1 گیگ برای این دوربین بهم بگین :-) .
متشكرم.
اما جناب مسلمي اندازه ي سنسور هر دو دوربين يكي هست؟؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط just_bekind
جناب amingolفكر نكنم شما بتونيد با يه دوربين 5مگا يه چاپ a4با كيفيت مطلوب داشته باشيد چون اگه بخاهيد با رزولوشن300 عكستون رو چاپ كنيد حدود 21 در 16 ميشه اندازه ي عكس....نقل قول:
نوشته اصلی توسط amingol
اگه ميشه بگيد اون چاپ a4رو براي چه كاري مي خواهيد؟
البته براي منحرف نشدن موضوع اين تاپيك اينجا سوال كنيد:::
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=69
اقای غروی معمولا اندازه sensor دوربینهای 4 و 5 مگاپیکسل در همین محدوده است و یکی بودن اندازه سنسور انها خیلی غیر عادی نیستنقل قول:
بهر حال من متوجه منظور دقیق شما نشدم ممکن است بیشتر توضیح دهید
دوست عزیز برای چاپ A4 با این دوربین مشکلی نخواهید داشت به متن زیر از کتاب Mastering Digital Printing کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط amingol
So what is the best file or image resolution for digital printing? There is no standard ruleof-thumb for all digital devices as there is with commercial offset lithography. There, it’s well accepted that the ppi-to-lpi ratio (lpi is the “screen frequency”), which is also called the “halftone factor,” should be somewhere between 1.5 and 2.0. In other words, if you have an image that will be printed as a poster by a commercial print shop, the normal screen frequency would be 150 lpi. Multiply that by 1.5, and you get 225 ppi. Substitute 2.0, and you get 300 ppi. So your best image resolution in this example of commercial offset printing is usually between 225–300 ppi at final print size.
However, with most high-quality digital processes, there is no “lpi” in the same sense as with offset. In the early days of inkjets, some people used the 1/3 Rule: Take the highest resolution of the printer and divide by 3. For example, an older Epson inkjet printer with a 720 maximum resolution would require a 240 ppi file for optimal results (the “Magic Resolution Number”). But then Epson printhead-based printers started coming out with 1440, then 2880, and now 5760 resolutions. One-third of 5760 is 1920 ppi, an absurdly high and unnecessary image resolution. Some photographers and artists still swear by the 240-ppi formula for even the latest models of desktop printers, claiming, correctly, that, for desktop Epsons, the “native driver resolution” is still 720, so the 1/3 Rule remains in effect. (According to Epson data, the “input resolution”—the resolution that data is rasterized at—is 720 “dpi” for desktops and 360 “dpi” for wide formats.) However, Epson now recommends 300–360 ppi at the size you intend to print as their current Magic Number; if you get below 240 you may start to see a difference in image quality, and conversely, you won’t see any improvement with bitmapped images by going over 360 ppi.
(Note: unlike bitmaps, vector art is “resolution-independent,” which means that you can
blow it up or down without any loss of definition or clarity.)
Hewlett-Packard (HP) has an “internal render resolution” of either 600 dpi or 1200 dpi,
depending on the quality setting, and they recommend 150–200 ppi (or even up to 300
ppi) at final size for their inkjet printers. (HP likes to call it “pixels per printed inch” or
PPPI.) They claim that scientists doing satellite photo reproduction for the government
on their printers typically find that 125 ppi is adequate. In my own experience, 200 ppi
is a good image resolution target for most HP inkjet printers.
Canon, also with a native printhead resolution of 600 dpi on many of its inkjets, says that an image must be greater than 180 ppi “to avoid pixelation that shows as staggering in contrast points.” They go on to recommend 200 ppi (see Table 2.1) as the target with 300 ppi as the maximum needed for their inkjets. (To see what printheads look like, go to the “Inkjet” section near the end of this chapter.)
For continuous-tone printers that don’t use halftoning or dithering (explained below), try
to have your image resolution match the printer resolution. Most dye sublimation printers are around 300 dpi, so make your final image also 300 ppi. Same for LightJets and
Table 2.1 The Magic Numbers of Inkjet File Resolution
Brand Manufacturer’s PPI Recommendation at Final Size
Canon 200–300 ppi
Epson 300–360 ppi
HP 150–200–300 ppi
Lambdas, which are, respectively, 300 dpi and 400 dpi at their maximum settings; an
image resolution of 300 ppi should work well for them, too.
Chances are that if you are anywhere between 240 to 360 ppi in terms of image resolution at final print size, you’re going to be fine with most digital print devices, although the best answer is to either test several resolutions with the intended output device and evaluate the resulting prints, or ask a printmaker for recommendations if you’re using an outside printing service.
همانطور که مشاهده میکنید وجود 300ppi برای چاپ حالت ایده ال است و برای این دوربین در سایز A4 تقریبا 225ppi
وجود دارد که برای چاپ در این سایز با توجه نظرات سازندگان چاپگرها مناسب است لیکن بهترین نتیجه در آزمایش عملی بدست می اید من خودم تا به حال در این اندازه چاپ نکرده ام ولی تصمیم به اینکار دارم از نتیجه شما مطلع خواهم کرد
در ضمن من خودم یک ممو ری کارت 1گیگ خریدم البته حدود تیر ماه با سرعت 60 70000 تومان
در ضمن برای جلوگیری از مشکل نویز که مشکل عمومی دوربینهای با سنسورهای compact است بایستی سعی شود در نور مناسب و حساسیتهای پایینتر عکسبرداری شود
اين مطلب را نيز در زمينه سايز مناسب براي چاپ عكس بخوانيد:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/001356.php
جناب مسلمي عزيز:
بنده سوال كرده بودم كه در سايت dpreviewفرمت دوربين Fz20رو slr like ذكر كرده بود و فرمت دوربين s2is رو compact...من اينجا يه كم گير كردم و سوال كردم و شما فرموديد احتمالا بخاطر اندازه ي سنسور هستش كه سنسور s2isكوچكتر از سنسورfz20هستش...اما من ديدم كه اندازه ي سنسور هر دو دوربين يكي بود...بخاطر همين سوالم رو تكرار كردم.اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد.
ممنون!
اقای غروی من نگفتم اندازه سنسور S2 IS کوچکتر از Fz20 است شاید شکل بیان کردنم موجب سو تفاهم شده باشد من در مورد سایز سنسورها ی compact بطور کلی گفتم و با توجه به سایز سنسور S2 IS حدس زدم دلیل طبقه بندی ان در این گروه باشدنقل قول:
حال با توجه یکسان بودن سایز سنسورها دلیل تفاوت طبقه بندی را نمیدانم
راستش بررسی بیشتری که بعد از صحبتهای متقابل انجام دادم تعریف دقیقی از SLR LIKE پیدا نکردم تنها موردی که ظاهرا باعث ذکر یک دوربین بعنوان SLR LIKE میشود شباهتهای ظاهری یک دوربین به دوربینهای SLR است
خوشحال میشوم اگر شما یا دوستان دیگر اگر تعریف مشخصتری پیدا کردید در همینجا پست کنید
من هم اگر اطلاعات جدیدتری پیدا کردم همینجا پست میکنم موفق باشید
جناب مسلمي فکر کنم منظور از slr like اينه که عکسي که تو lcd و ويزور ميبينيد تقريبا يا دقيقا(اينشو نميدونم)همون چيزيه که لنز ميبينه که در دوربين هاي کامپکت تا اونجا که من ميدونم ويزور از لنز جدا هستش و در فواصل نزديک اختلاف ميدان ديد بوجود مياد..(البته lcdي دوربين هاي کامپکت رو نميدونم)و دليل ديگه هم همون فشردگي بايد باشه...
اينا چيزايي بود که من ميدونستم....از اساتيد خواهش ميکنم راهنمايي بفرماين...با تشکر فراوان.
تا جایی که من دیده ام مرز خیلی واضحی بین compact و slr-like ها وجود ندارد و بعضی وقتها در تعیین نوع دوربین سلیقه هم دخیل است. در مورد SLRها همان دیدن منظره از طریق لنز اصلی دوربین مهمترین عامل جدایی slr از cpmpact است. در دوربین های کامپکت منظره یاب با یک لنز و دریچه جدا منظره را می بیند. همان طور که دوست عزیزمان گفتند.
در مورد دوربین های دیجیتال، خیلی ها همینطور هستند و دقیقا منظره را از طریق لنز اصلی می بینند، ولی ظاهرا قیافه دوربین و سایز آن و نزدیکتر بودن ابعاد و مشخصات آن به دوربینهای SLR نیز در تعیین slr-like بودن دوربین نقش دارد. مثلا همین s2is را بعضها کامپکت و بعضی جاها slr-like می نامند. به هر حال اسم دوربین مهم نیست و عملکرد آن مهم است.
ممنون از توضیحتون...اما راستش نمیدونم چرا هنوز گیج میزنم!!!!!!!آخه اگه مرز مشخصی وجود نداره چرا پس به اونا میگن compact و به اینا میگن slr like...اگه فقط از نظر ظاهرهستش ایا هیچکدوم برتری نسبت به دیگری داره؟؟؟ایا این استدلال که مدل های غیر فشرده(همون slr like)قابل تعمیر ترند درسته؟؟؟(بخاطر عدم فشردگی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forum Manager
سلام دوستان
ميخواستم بدونم که در معرفي اين دوربين در سايت dpreview در قسمت فلاش آمده که Built-in, pop-up ولي وقتي دفترچه راهنما اين دوربين را در حد توانم مطالعه کردم در مورد pop-up (جهيدن فلاش)چيزي نديدم بلکه در همه جا صحبت از حرکت دستي فلاش و بعد استفاده بود .اول ميخواستم بدونم که من درست متوجه شدم و دوم اينکه پس اين نوشته pop-up چي ميشه.(صفحه 40 camera user guide)
ضمنا در سايت dpreview در لينک زير اون قسمتي که جهيدن فلاش را نشان ميده گفته که اصلا در s2is فلاش اتوماتيک نميپره(البته اگر درست فهميده باشم)
http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page2.asp
ممنون ميشم دوستاني که در اين زمينه اطلاعات دارند راهنمايي کنند
در مورد اين دوربين اگر سوال داشته باشم بايد همين جا بپرسم يا نه؟اگر جاي ديگري بايد بپرسم بگوئيد ممنون
:نقل قول:
آخه اگه مرز مشخصی وجود نداره چرا پس به اونا میگن compact و به اینا میگن slr like...
نقل قول:
قیافه دوربین و سایز آن و نزدیکتر بودن ابعاد و مشخصات آن به دوربینهای SLR نیز در تعیین slr-like بودن دوربین نقش دارد.
من تعميرکار نيستم اما منطقا خير!نقل قول:
این استدلال که مدل های غیر فشرده(همون slr like)قابل تعمیر ترند درسته؟؟؟(بخاطر عدم فشردگی)
برداشت من اينه که اين فلاشهاي سرخودي که در حالت عادي مخفي هستند و موقع استفاده بايد بالا بيايند رو با اين اصطلاح ...نقل قول:
Built-in, pop-up
ممنون آقا بابک.نقل قول:
من تعميرکار نيستم اما منطقا خير!
دوستان و اساتيد سلام
يعني کسي در اين مورد اطلاعاتي نداره يا اين پست ديده نشده ممنون ميشم دوستاني که اطلاعات دارند راهنمايي کنند مخصوصا اونهايي که با اين دوربين کار کردند
متشکرم
سلام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern
در مورد فلاش Pop-up معمولا به فلاشهایی فگته میشه که تو دوربین هستن ولی دیده نمیشن و تو مواقع لازم بیرون میان. فلاش S2 به این صورت نیست و باید به صورت دستی خودتون بیرون بیارینش. فکر میکنم dpreview هم در به کاربردین کلمه Pop-up تو این مورد اشتباه کرده باشه. البته معمولا فلاشهای سرخود دوربینها یا جهنده هستن یا ثابت، و برای فلاشی به این شکل که ظاهر فلاشهای جهنده رو داره ولی باید با دست باز بشه فکر نیمکنم اصظلاح معمولی وجود داشته باشه و شاید واسه همین dpreview از این کلمه استفاده کرده.
نمیدونم به دردتون خورد یا نه، ولی امیدوارم خورده باشه! ضمنا اگه کمک دیگه ای از دستم بر میومد برام پیام خصوصی بفرستین حتما اگه کار از دستم بر بیاد در خدمتتون هستم.
جناب سرکار فرشي سلام و سپاسگزارم بابت اينکه پاسخ داديد
علت اين سوال اين بود : از يک بنده خدا که s2 داشت شنيدم اگر فلاش s2 با دست باز بشه سنسور جهنده آن ميسوزه ولي چون با مطالعه دفترچه راهنما به خلافش برخورد کردم گفتم از اساتيد بپرسم که شما قبول زحمت کرديد و جواب داديد ممنونم
جناب سرکارفرشي شما در مواقعي که مثلا در اتاق عکاسي ميکنيد قبل از گرفتن عکس اول فلاش را بالا مياريد بعد با اون دکمه اي که کنار فلاش است فلاش را در وضعيت اتوماتيک قرار ميدهيد و بعد عکاسي ميکنيد ؟يا هر بار تست ميکنيد اون علامت چشم روي lcd قرمز بشه و معنيش اين باشه که احتياج به نور فلاش است و بعد فلاش را باز ميکنيد.
شرمنده که من زياد سوال ميکنم هر وقت با اين سوالهام حوصله تون سر رفت بگوئيد ديگه نميپرسم
باز هم ممنون
سلام ...
خواهش می کنم. تو S2 وقتی فلاش رو بالا بیارین فلاش فعال میشه. حالا با دکمه ای که کنار فلاش هست میتونین فلاش رو تو حالات اتوماتیک یا اجباری بذارین. در ضمن برای عکاسی با فلاش حتما لازم نیست علامت قرمز نشانه فلاش روشن شه. بعضی اوقات بدون اینکه این علامت روشن بشه هم از فلاش استفاده میکنم مثل فلاش Fill In تو نور زیاد، و بعضی اوقات که نمیخوام اصلا از نور فلاش استفاده بشه با وجود اینکه نور کم هست فلاش رو اصلا روشن نمیکنم. برای مثال موقع عکاسی با سه پایه تو نور کم علامت فلاش روشن میشه ولی نیازی به فلاش نیست. این رو هم بگم که نور مستقیم فلاش سرخود دوربین معمولا یکی از بدترین انواع نور هست که میتونه تو فضای بسته استفاده بشه چون سوژه رو کاملا تخت نشون میده، برد کمی داره و حالت نوری صحنه رو کاملا از بین می بره. و بهتره تا مجبور نیستیت ازش استفاده نکنین.
سلام و خيلي ممنون بابت توضيحاتتون
جناب سرکار فرشي سلام
در صفحه 29و34 کتابچه راهنما گفته شده که وقتي فوکوس کامل ميشه af frame به رنگ سبز در مي آيد و وقتي اشکالي در فوکوس وجود داره به رنگ زرد در مي آيد ولي من فقط af frame را به رنگ قرمز ميبينم نه رنگ ديگري.اشکال کار کجاست ممنون ميشم باز هم راهنمايي کنيد
سلام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern
من خودم تا حالا این فریم رو به رنگ قرمز ندیدم! واقعا نمی دونم دلیلیش چی میتونه باشه، بهتره به خود کنون میل بزنید و بپرسید.
جناب سرکارفرشي متشکرم که قبول زحمت ميکنيد و من را راهنمايي ميکنيد سعي ميکنم کمي باهاش ور برم اگر نشد بعد به شرکتي که خريدم مراجعه ميکنم الان که بد زماني است نزديک عيده و همه مشغول هستند
پيشاپيش سال نو را تبريک ميگم و تا سال جديد و مزاحمتهاي جديد خدا يار و نگهدار
خدمت تمامي دوستان و اساتيد عرض سلام و تبريک سال نو را دارم اميدوارم در کنار خانواده سالي پر از خوبي و شادي همراه با سلامتي و تندرستي داشته باشيد
سلام و تبريک ويژه هم خدمت استاد خودم جناب آراز سرکارفرشي که سال گذشته چندين بار زحمت کشيدند و بنده را راهنمايي کردند.
اما جناب سرکار فرشي مشکلي که تو پست قبلي گفته بودم ديگه تکرار نشد و خدا را شکر فعلا حال دوربين خوبه تا ببينيم خدا چي ميخواد
اما باز هم سوال دارم که با اجازتون ميپرسم:
وقتي توي شب داخل خانه عکس ميگيرم بعضي وقتها از فلاش استفاده نميکنم(قبلا هم خودتون در اين مورد برام نوشتيد به نظر من تازه کار بدون فلاش عکس رنگهاش طبيعي تره ) در اين وضعيت آيکون flash warning چشمک ميزنه ولي در اکثر مواقع آيکون camera shake warning هم شروع به اعلام ميکنه در اين وضعيت عکس به دست آمده کمي تار و محوه ميخواستم بدونم آيا اين دو با هم رابطه اي دارند يا نه؟من که آزمايش کردم اين طور بود يعني بلافاصله بعد از خراب شدن عکس اين بار فلاش را باز کردم ديگه مشکلي پيش نيومد و عکس خوبي شد فقط ميزان توزيع نور با فلاش زياد جالب نيست نميدونم چرا
ضمنا بايد اين موضوع را هم اضافه کنم که سوژه يک کوچولو بود که دائم تکون ميخورد و از mode هاي auto-portrait استفاده ميکردم
متشکر و ممنونم که من را راهنمايي ميکنيد
سلام ...
بابا شرمنده نکنید اینجا استاد زیاد هست ولی من جزوشون نیستم! سال نوی شما هم مبارک.
در مورد Camera Shake Warning بله رابطه با فلاش داره. این آیکون زمانی ظاهر میشه که سرعت شاتر اونقدر کم باشه که لرزشهای کوچک دست حتی با وجود لرزشگیر توی عکس ثبت شه. وقتی تو نور کم مثلا با سرعت 15/1 ثانیه عکاسی می کنید و سوژه هم متحرک باشه دیگه این لرزشها و حرکتها خیلی محسوس میشه و طبیعتا باعث تار شدن عکس میشه. حالا وقتی که از فلاش استفاده می کنید نور محیط تو لحظه عکاسی بیشتر میشه و دوربین سرعت رو روی مقدار بالاتری مثل 60/1 ثانیه تنظیم میکنه. (تو این سرعت دیگه هشدار لرزش دست هم ظاهر نمیشه) تو این سرعت اگه حرکت سوژه خیلی سریع نباشه و لرزشهای دست هم شدید نباشه، و با توجه به لرزشگیر دوربین، تقریبا حرکتی ثبت نمیشه و عکس صاف در میاد.
توی چنین شرایطی اگه میخواین از فلاش استفاده نکنین اولا ایزوی دوربین رو بالا ببرید، حداق روی 100 یا 200 (روی 400 سعی کنین نذارین چون نویز عکس زیاد میشه) و از بازترین دیافراگم ممکن استفاده کنید. اینطوری دوربین بیشترین سرعت ممکن رو برای عکس در نظر می گیره و این مشکل به حداقل می رسه.
تو مد Portrait دوربین عمل باز کردن دیافراگم تا حداکثر مقدارش رو به طور اتوماتیک انجام میده و نیاز به تنظیم دستی نیست و بالا بردن ایزو کافیه. ولی کلا برای عکاسی تو نور کم از سوژه هایی مثل بچه ها که جنب و جوش زیادی دارن بهتره از فلاش استفاده کنید تا بتونین صحنه رو کاملا منجمد کنید.
سلام و متشکرم که زحمت ميکشيد جواب ميدهيد
راستش سرعت 15/1 را جاي نديدم(منظورم روي lcd) اما در مورد 60/1 حق با شما بود يعني با باز کردن فلاش سرعت 60/1 ميشد و عکس خيلي بهتر ميشد
جناب سرکار فرشي آيا مد ديگري براي استفاده در شب نداريم؟مثلا استفاده از مدهاي night scene يا در مد scn special scene اگر از گزينه هاي indoor يا night snapshot استفاده شه فرقي ميکنه؟
راستي جناب سرکار فرشي من نمونه عکسهاي که ميگيرم را همين جا بگذارم تا شما و ديگر اساتيد نظر بدهيد يا در تاپيک (لطفا نظر بدهيد) به اين خاطر پرسيدم که عکسهاي من بيشتر جنبه يادگيري داره و مسلما کلي هم ايراد
باز هم متشکرم