آيا Canon Poweshot S2 IS ؟ به بازار اومده؟ آخرين قيمت
آيا Canon Poweshot S2 IS ؟ به بازار اومده؟ آخرين قيمت
با سلام
دیروز جمعه چشم ما به جمال S2 Is کنون روشن شد عجب دوربین خوش دستی هست این اما یه مشکل داره و اون اینه که پیج محل نصب سه پایه اون پلاستیکیه هرکی می خواد بخره بره فروشگاه نامی در جمهوری تعداد 5 عدد آورده که وارداتی و بدون گارانتی با قیمت 580 هزار تومان.
اصلا نميرزه اين قيمت اونم بدون گارانتي حالا اگه مثلا با گارانتيش بالاي 640 بود و اين 580 باز ميشد بهش فکر کرد...نوشته اصلی توسط babakdin543
کاملا درست مخصوصا اینکه 350D به قیمت 870 هزار تومان با گارانتی آفومار تو بازار موجود بود یعنی فقط 290 هزار تومن گرونتر تازه تخفیف هم میدن(فروشگاه استقلال ، جمهوری پاساژ بزرگمهر) البته اگر یکم صبر کنید پایینتر هم میاد.نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
ویرایش توسط babakdin543 : Sunday 3 July 2005 در ساعت 08:53
350D به قيمت 870؟ اونم با گارانتي آفومار؟ کو کجا؟ من در حال خريدشم اگه ميشه آدرس بده...نوشته اصلی توسط babakdin543
خوش تیپ آدرس رو دادم دیگه تازه به من گفت که تخفیف هم میدم البته اگه نظر منو بخوای بهتره بدون لنز بگیری و یه لنز دیگه خودت تهیه کنی ضمنا بدنه اش خیلی پلاستیکی بنظر میرسه مخصوصا رنگ نقره ایش.نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
ویرایش توسط babakdin543 : Sunday 3 July 2005 در ساعت 11:51
Pooriya جون رفتی 350D رو بگیری آدرس رو هم دادم که
هنوز نه فعلا که پول دستم نبومده...نوشته اصلی توسط babakdin543
امروز هم که نبودم به خاطر اين بود که خواستم خير سرم برم بازار عکس بگيرم که آخرين عکسها بود که ميخواستم از مسجد شاه بگيرم که تموم بشه حلقم که بدجوري پام باد کرد و کبود شد و کتک خوردم و حلقه فيلم پر...
من فكر كنم تو بازار پايتخت ديدم هفته پيش فكر كنم 470 ميگفت شايدم من اشتباه كنم چون گذري قيمت گرفتم و توي ذهنم دقيق نموند به هر حال بازار پايتخت هم ديدم دارن
فکر نکنم چون پايتخت همه اجناسش از همه جاهاي تهران گرونتره...نوشته اصلی توسط rmb_ali