سلام..یکی از دوستانم می گفت که از کسی شنیده که GPS دوربین های کنن به درستی کار نمی کنه و اکثر اوقات در ایران قطعه..خواستم سوال کنم آیا این موضوع حقیقت داره و در مورد 6D هم صدق میکنه ؟
Printable View
سلام..یکی از دوستانم می گفت که از کسی شنیده که GPS دوربین های کنن به درستی کار نمی کنه و اکثر اوقات در ایران قطعه..خواستم سوال کنم آیا این موضوع حقیقت داره و در مورد 6D هم صدق میکنه ؟
سلام.
فکر میکنم تا حدودی ای حرف درست باشه و یا شاید مشکل از این باشه که من تاحالا باهاش ور نرفتم و یا مستمر روشنش نکردم.
من هم چند با GPS دوربین رو روشن کردم حتی با گذشت زمان هیچ مختصاتی رو نشون نمیداد.
حالا مشکل از به خاطر ایران بود و چیز دیگه اییه رو نمیدونم.
خیلی ممنونم...دوستان دیگه تجربه کار با GPS این دوربین رو ندارند ؟
سلام دوستان
من به زودی تصمیم به خرید دوربین دارم و دقیقا بین این دو مدل مردد موندم..در ادامه شرایط خودم رو توصیف می کنم تا جهت راهنمایی برای شما عزیزان کمک کننده باشه.
بدنه فعلی من دوربین 50D است و در حدود ۷ سال هست که عکاسی می کنم البته نه بصورت پیوسته و با فاصله و به جز چند مورد درآمد زایی خاصی از این کار نداشتم...ژانر عکاسی ام هم بطور عمده طبیعت و معماری است..چند مدتی هست که بخاطر یسری مشکلات مثل عدم وجود کیفیت و شارپنس در عکس ها؛ نویز نسبتا زیاد؛ سرعت فکوس بسیار پایین؛ نبود امکان فیلم برداری ؛ عایق بندیه ضعیف بدنه و از همه مهم تر بالا رفتن انتظار من از کیفیت و امکانات یک دوربین بعد چند سال عکاسی... احساس کردم دوربین فعلی جوابگو نیاز های فعلیم نیست و تصمیم به فروش دوربین و کوچ به سمت یک دوربین فول فریم گرفتم..اینم اضافه کنم که در حال حاضر به غیر از لنز 18-135 که همراه دوربین به فروش خواهد رفت یک لنز 70-300 ؛یک لنز 50 f 1.8؛ و یک لنز 10-18 (که ناگزیر مجبور به تعویض آن با یک لنز واید در گروه فول فریم هستم) رو هم دارم که غیر از لنز 10-18 دو لنز دیگه در دوربین جدید استفاده خواهند داشت..معیارم برای دوربین جدید این موارد است : ۱.در عکاسی مناظر طبیعی و معماری از نظر فوکوس ؛ عمق میدان و شارپنس مشکلی نداشته باشم ۲.از اونجایی که خیلی وقت ها در باران؛ مه و یا برف عکاسی می کنم مشکلی برای بدنه بوجود نیاد ۳.بودن GPS برایم مهم است چون بیشتر در مناطق دور افتاده عکاسی می کنم و ثبت اطلاعات اون منطقه برام کمک کننده ست ولی اگر دو مورد اول حل بشه می تونم از داشتنش صرف نظر کنم.
برای خودم خرید 6D از لحاظ هزینه ای برام به صرفه تره و 5D رو باید اقساطی تهیه کنم ولی ترجیح میدم که دوربین در درجه اول مشکلات بالا رو نداشته باشه و ثانیا حداقل تا ۴-۵ سال دغدقه تعویض بدنه و ضرر مالی رو نداشته باشم...در آخر هم در مورد جفت این بدنه ها دو تا سوال دارم..اول اینکه خرید لنز 24-105 درست تر است یا 24-70 (اف ۴) ؟ و دوم اینکه اگر بعدا بخوام لنز واید تهیه کنم شما 16-35 رو پیشنهاد میدید یا 17-40 (با حداکثر بودجه ۲۵۰۰ تا ۳ میلیون ) و یا یک لنز واید جایگزین که بتونه وایدی که لنز 10-18 بهم میده رو بهم بده ؟
با وجود لنز ۷۰-۳۰۰ و اینکه به معماری و منظره علاقه دارید از همان اول بدنه فول فریم را با لنز ۱۷-۴۰ بگیرید. ۱۷-۴۰ بلندترین اولترا واید است و میشود در کنار لنزهای دیگر پوشش خوبی روی فاصله کانونی داشت.
ممنون میشم دوستان در مورد بدنه هم منو راهنمایی کنند.
دوستان
1-روی صفحه بالایی دوربین 6 دی آیا عدد دیاف موقع تنظیم کردن نشون داده نمیشه ؟ باید فقط از ویزور دید ؟
2- برای تنظیم جبران نوردهی باید از منوی Q استفاده کرد ؟ از مانیتور بالای دوربین نمیشه ؟
سلام.
بستگی داره به مودی که درش قرار دارید.
در AV و M قابل تنظیمه و در مانیتور بالای دوربین اینگونه تنظیمات در حین تغییر قابل رویت هست.
در حالت عمومی هم با فشردن info حالتهای مختلف صفحه نمیاش تغییر میکنه که مطمئنا در جریان هستید.
جبران نوردهی هم با چرخاندن اسکرول اصلی قابل تنظبم سریع هست.و اگر منظورتون از دکمه های مجاور مانیتور بالا هست که باید گفت نه.
یا علی.
دوستان سلام
من بعد از یک هفته بررسی و 90% فوکوس روی خرید 70D با کاربری 90% فیلمبرداری ، دل رو به دریا زدم و یک 6 بجهت فول فریم بودن و نویز کمتر تصویر گرفتم .
این اولین دوربین عکاسی حرفه ای ای هست که خریدم و از این ببعد زیاد مزاحم شما میشم .
چندین سوال دارم که یک سریش رو الان میپرسم :
1. من دوربین رو کارکرده خریدم ولی کاملا نو بود و هنوز باتری ، شارژر ، بند و ... استفاده نشده بود . باتری رو که باز کردم روش تاریخ 2015/10 زده شده . میخواستم ببین آیا این ماه تولید باتری هست یا تاریخ انقضاش ؟
2. آیا کاور لنز که روی جعبه نوشته شده توی کارتن موجود هست ؟ برای من موجود نبود .
3. روی آینه رو چطور باید تمیز کرد ؟ یکی دو تا غبار خیلی ریز روش هست .
4.آیا شما مجیک لنترن رو نصب کردید ؟ اگر نصب کردید آیا تمام این موارد اضافه میشه ؟
کاربردها و دانلود مجیک لنترن ( Magic Lantern )
من چون برای کار فیلمبردار گرفتم ، شدیدا نیاز به خروجی هدفون دارم که گویا با مجیک لنترن مشکل حل میشه . آیا اینطور هست و کسی خروجی هدفون تونسته بگیره ؟اگر جواب مثبت هست ، با همین فیش سه تایی خروجی صدا داریم یا نیاز به سخت افزار خاصی هست ؟
5. فیلتر UV آیا به اندازه ای که میگن برای لنز مورد نیاز هست یا ننداختنش صدمه ای به لنز نمیزنه ؟
6. ارزانترین فلشی که برای 6 دی بشه خرید حدود چه قیمت هست ؟
7. آیا دوربین های کانون دفترچه فارسی جهت دانلود دارند ؟
8. آیا مجیک لنترن فقط یک سری امکانات به منو ها اضافه میکنه یا کلا منو هارو عوض میکنه و یک سری کارایی هارو برمیداره ؟ چون توی 70D که بررسی میکردم به نظرم اومد یک سری از امکانات دوربین با نصب مجیک لنترن غیر فعال میشدند .
9. آیا خرید گان صدا برای 6 دی عاقلانه هست یا در صورتی که سوژه ها جهت صدابرداری یک نفر یا دو نفر باشند ، اجاره یا خرید میکروفن یقه ای بی سیم کارایی بهتری داره ؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ به سوالات مبتدیانه و آماتور :::love2:::
پیشاپیش ممنون بابت سوالات آماتور !
9- میکروفون یقه ای بیسیم قطعا بهتر است ، دوستان با برند Road با قیمت مناسبی هم خرید کرده اند با کمی سرچ پیدا میکنید.
3- یه پین کوچیک اینه را در محل نگه داشته که با یک پنس میتوانید اینه را خارج کنید و بشورید. ولی از دست زدن به ایتنه خوداری کنید. پیشنهاد میکنم قبل از خارج کردن اینه با دمنده سعی کنید گرد و غبار روی اینه را تمیز کنید اگر نشد بعد اینه را خارج کنید.
4- همه امکانات در همه بدنهای موجود نیست از سایت اصلی مجیک لنترن جستجو کنید.
0_ : خرید 6 دی با کاربری 90% فیلمبرداری 100% اشتباه بوده !
برای من دکمه تشکر فعال نیست متاسفانه . ممنون بابت پاسخ ها تا به اینجا
دلیل خرید اشتباه رو میفرمایید ؟ تا جایی که تحقیق کردم 6 دی فقط توی فیلمبرداری ضعف moire داره و مشکل دیگه ای مشاهده نشده . دوستان زیادی هم دارم که با 6 دی فیلمبرداری میکنند و راضی هستند . اگر تلویزیون ببین باشید ، پشت صحنه های برنامه قند پهلو کلا با 6 دی گرفته شده و کیفیت راضی کننده ای داره .
با سلام.
1.تاریخ انقضا باتری تا هروقت که میتونه انرژی ذخیره کنه هست.اما اون تاریخی که میفرمایید هم نمیتونه تاریخ تولیدش یاشه.
2.عکس هرچیزی که روی جعبه هست تو کارتن هم موجوده و اگر نیست که یرداشته شده.
3.گرد و غبار روی آینه مشکلی رو بوجود نمیارند اما اگر حساسید به تعمیرگاه مرکزی تشریف ببرید و بدید براتون سرویس کنند و خودتون با توجه به تجربتون به هیچ وجه اقدام به پاکسازی نکنید.
4.مواردی رو که گفته اضافه میشه و بیشتر از داشتن امکانات لنترن باید نحوه استفاده ازش رو یاد بگیرید و دربارش مطالعه داشته باشید.
5.سلیقه ایه.اگر هزینه میکنید برای فیلتر های اصل و گرانقیمت که این کارو بکنید و اگر نه توصیه نمیشه.
6.ارزانترین در کنار رضایت یوزر فلاش های یانگنو.300-400 تمن.
7.نمایندگی ها دفترچه فارسی دارند اما برای دانلود رایگان جایی ندیدم.
8.به هیچ چیز دوربین کاری نداره.فقط با فشار دکمه Delete وارد منو لنترن میشوید.
9.اطلاع ندارم
یا علی.
برای گرفتن خروجی هدفون از 6دی(با توجه به سرچی که کردم) یک آمپلی فایر پرتابل تهیه کردم ولی متاسفانه نتوانستم از آن خروجی بگیرم.
مشکل اول اینکه وقتی به خروجی usb کابل را متصل میکنید تصویر دوربین هم قطع می شود و نیاز به یک نمایشگر اکسترنال هم هست.با این حال باز هم ظاهرا مشکلی در ورودی صدا بوده و خروجی صدا کار نمیکرد.(شاید مشکل از کابل دوربین من باشد)
پ ن:لطفا مواردی غیر از بحث در مورد خود دوربین را در تاپیکهای مربوط به همان موارد مثل راهنمایی برای خرید فلاش پیگیری کنید تا پستهای شما حذف یا منتقل نشوند.
سلام دوستان خواستم سوال کنم چجوری میشه محل عکس های گرفته شده که توسط GPS ثبت شده رو روی کامپیوتر با استفاده از نرم افزار دوربین مشاهده کرد ؟
دوستان باز شدن و جای اچار روی دو پیچ بالای لنز در 6D به چه دلیل میتونه باشه ؟
و اینکه ، من وقتی تنظیمات رو روی بالاترین دیافراگم و بالاترین ایزو میذارم و به لنز 24-105 عکس میگیرم ( و یا لنز های دیگر که 55 میلیمتر 2 هم تست شد ) ، این خطوط نویز عمودی رو روی تصویر دارم .
http://uupload.ir/files/4xq8_photo_2...4-41_thumb.jpg
http://uupload.ir/files/ke1n_photo_2...8-49_thumb.jpg
یکی دیگه از دوستان که 6 دی داره هم عکس گرفته البته با یه لنز دیگه که خاطرم نیست ( تصویر پایینی و پر رنگ تر ) ولی این نویز ها توی تصویرش نبود . آیا این خطوط عمودی طبیعی هست و توی تمام 6 دی ها با لنز فوق میفته یا خیر ؟
با سلام.
باز شدن دوربین به هر دلیلی میتونه باشه.
از ساده ترین چیز مثل شاید عوض کردن یکی از کلیدها تا پیچیده ترین امر و عوض شدن برد و یا سنسور دوربین.
این خطوط عمودی عمومیت نداره.برای من که لااقل نداره.
چند نمونه در این شرایط هم در نت دیدم نداشتند
حالا علت چیه از بخش فنی میتونید بپرسید.
یا علی.
سلام دوستان من وقتی عکسارو از طریق وای فای به گوشی انتقال میدم متاسفانه از کیفیت و حجم عکس کم میکنه آیا راهی هست که بشه بدون تغییر عکس اصلی رو با وای فای انتقال داد به گوشی ؟
یه نکته بگم اپلیکیشن دوربینای نیکون رو اندروید یه گزینه داره که عکس رو با حجم و سایز اصلی بدون تغییر انتقال میده اگه اپلیکیشن خود کنون این قابلیت رو نداره اگه اپ دیگه ای هم وجود داره که این گارو میکنه واسه کنون معرفی کنید ممنون میشم
سلام؛
خبری از سری دوم 6D نیست؟!
دوستان چکار کنم با زدن نصفه دکمه شاتر LCD روشن بشه ؟
کلا اون گزینه LCD off/on btn : remains on/shutter btn برای چیه ؟
با سلام خدمت دوستان
از دیروز که دوربینم رو روشن کردم پیغام Exp.sim مرتب چشمک میزنه رو live view. وقتی شاتر رو تا نیمه فشار میدم ثابت میشه. وقتی فلش نصب میکنم رو دوربین غیرفعال میشه ولی بازم رو صفحه هستش.
یه آیکون وای فای هم اضافه شده تو صفحه نمایش
میخواستم بپرسم اینا چیه و آیا مشکلی بوجود اومده؟
دوربین 6D با لنز کیت
اون Exp Sim مخفف Exposure Simulation هستش، چشمک زدنش نشون میده تصویری که در لایو ویو میبینید با تصویری که ثبت خواهد شد متفاوته چون در شرایط نوری بدی هستید (خیلی روشن یا خیلی تیره) ولی اگر چشمک نزد و ثابت موند یعنی تصویری که در لایو ویو میبینید مشابه تصویر ثبت شده خواهد بود.
سلام
دوستان برای دوربین magic lantern رو پیشنهاد می کنین یا نه؟
سلام
داخل ویزور دوربینم کنار علامت باتری علامت تعجب (!) آمده است. با باتری 7D mark ii هم همینطور است. دوستان میدانند مشکل از کجاست؟
دوستان محترم با سلام
قصد خرید فول فرم برای من واجب شده
طبق محاسبه پولم به 6d تیپ یک و 5d 2 فقط میرسه
خواهشمندم و تقاضا دارم دوستان و اساتید فن که تجربه و تحقیق کامل در این زمینه دارند کدام یک از دوربین ها را پیشنهاد میکنند ( خروجی بهتر )
لطفا همه جوانب در نظر گرفته شود اولویت کار بیشتر عکاسی ست حالا فبلمبرداری هم به ندرت
خواهش میکنم
من 5 دی 2 ، 3 و 6 دی رو داشتم
6 دی خيلی دوربين خوبيه ، درستی رنگ ها و هماهنگی نور سنجی با فلش از 5 دی 3 هم بهتره (حدود 1 سال همزمان هر 2 رو استفاده کردم )
در مقايسه با 5 دی 2 تقريباً از همه نظر ها بهتره بجز نداشتن جوی استيک که با توجه به اينکه من فقط از نقطه وسط فکوس استفاده ميکردم مهم نبود
اگر زياد از سوژه های متحرک و لنز های 1.2 1.4 استفاده نميکنيد خيلی دوربين خوبيه و پشيمون نميشيد
دوستان سلام
canon eos 6d رو برای عکاسی تبلیغاتی ، مدلینگ ، محصولات و جواهرات می خواستم انتخاب کنم گفتم نظرتون رو بدونم پیشنهاد می دید و اینکه این دوربین رو تو سایتهای
ww.dpreview.com/reviews/image-comparison و Digital Cameras, Digital Camera Reviews - The Imaging Resource! با دوربینهای d610 و d750 نیکون مقایسه کردم و تو خروجی raw در اکثر ایزوها عکسها از نظر من
تفکیک بهتری داشت و سایه روشنهای تصویر با وضوح بالاتری تفکیک شده بود که من برام خیلی مهمه و خروجی بهتر بود چون من حرفه ای نیستم شاید دارم اشتباه می کنم ...
تو هیچکدوم از سبکهای عکاسی که شما نام بردین معمولا ایزوی بالا نقش خاصی ایفا نمیکنه چون یبشتر تو محیط آتلیه هستن و با نورهای کنترل شده
ولی 6D جزو دوربینهای خوب تو زمینه کنترل نویز هست...البته از D750 کمی عقبتر هست ولی خب D750هم مشکلات خاص خودش رو داره
برای سبک کار شما 6D با تمام محدودیتهاش میتونه گزینه مناسبی باشه...بنظر بنده تو کاری که شما میخواین انجام بدین لنز تاثیر به مراتب بیشتری نسبت به بادی داره
مثلا کیفیت عکسی که شما با یه لنز مثلا ۱۰۰ماکرو میتونید برای عکاسی از جواهرات و... داشته باشین هرگز با یه کیت لنز ۲۴-۱۰۵ بدست نمیاد
نور هم که بحث خاص خودش رو داره که مجدد با توجه به سبک عکاسیتون که فرمودین بازم تاثیر اون از بادی میتونه بیشتر باشه
بنظر من اینه خیلی نزدیکتره به این ایراد، ممکنه دفرمه شده باشه رکابش با تحت فشار یا تغییر دما پیچیدگی در محل اینه رخ داده باشه، به هر حال از پنتاپریم نیست چون اگر منشور جابجا بشه شما در ویزور اعوجاج خواهی دید، اگر سنسور مشکل داشته باشه لایو ویو هم با خروجی unmatch خواهد بود، تمام گزینهها میل به سمت mirror داره.
به نمایندگی رجوع کنید، اگر تهران هستید که سلام به جناب قاسمی برسونید.
چون وقتی از ديافراگم باز استفاده کنيد يا از لنز های تله عمق ميدان خيلی کم ميشه و اگر بخواهيد با نقطه وسط فکوس کنيد بعد کادر بندی کنيد فکوس عقب مييوفته
5 دی 3 نقاط کراس تايپ بيشتری داره و چون در کادر بهتر پخش شدن نياز به جابجايی زيادی نداره
من روی 5 دی 3 و 4 خودم فقط نقاط فکوس کراس تايپ رو فعال کردم و بقيه اصلاً قابل انتخاب نيست
تقريباً اکثر مواقع بين 1.4-1.8 عکاسی ميکنم و خيلی کم پيش مياد فکوس مشکل داشته باشه
در مورد شاتر لگ هم اکثر دوربين های عکاسی چنين مشکلی رو دارند اما برای کار های عادی انچنان تأثيری نداره ، برای کار های حرفه اي هم بايد دوربين حرفه اي تهيه کنيد (سونی و پاناسونيک اوضاع بهتری دارند )
سلام بر دوستان
بالاخره 6d رو گرفتم همین 2 ساعت پیش 4900 شات ... بدنه تمیز ... تا 5 شنبه مهلت تست دارم اگر پیشنهادی دارید بفرمایید که چه چیزهایی رو باید بررسی کنم
با سلام
من قصد خرید دوربین DSLR برای عکاسی منظره و معماری رو دارم و زاویه های باز رو ترجیح میدم. عکاسی ورزشی و یا حیات وحش زیاد مورد نظرم نیست. به همین دلیل نظر خودم روی فول فریم مثل canon 6D هست بدلیل زاویه بازتری که بهم میده و نسبت به بقیه فول فریم ها جمع و جورتر هست. بیشتر عکاسی مد نظرم هست و کاربرد فیلمبرداری تقریبا ندارم. در ضمن می خوام که دوربین نسبتاً مناسبی برای شرایط آب و هوایی مختلف و گرد و غبار هم باشه.
بدلیل محدودیت بودجه برخی از دوستان پیشنهاد خرید یک دوربین کراپ مثل Canon 80D یا 7D با لنز 18-135 رو دادن و یا Nikon D5600 یا D7200 با لنز ۱۸-۱۴۰ و در کنارش تهیه لنزهای واید و یا یک لنز ثابت.
البته توی بررسی هایی که کردم از نظر یک عکاس گفته شد که با یه لنز ۱۰mm روی یک دوربین کراپ سنسور همون زاویه دوربین فول فریم رو بدست آورد.
در مورد 6D داینامیک رنج و سطح موثر پیکسل این دوربین مناسبه به همین دلیل برخی برای عکاسی نجومی از این دوربین استفاده میکنند.
البته مقایسه بین canon 80D و canon 6D تقریباً گران ترین دوربین Crop sensor و ارزانترین دوربین Full Frame هست که از نظر امکانات ممکنه با هم قابل مقایسه نباشن.
یه موضوع هم که توی وب سایت Doxmark دیدم اینکه از نظر عکاسی Landscape (که مورد نظر من هست) دوربین canon 80D امتیاز بالاتری از canon 6D گرفته.
https://www.dxomark.com/best-canon-c...-45200-dollars
در مجموع شخصاً به این معتقد هستم که دوربین یک ابزار هست و مهم دید هنری و بیان معنا و مفهوم در عکس هست که اهمیت داره و کیفیت خروجی رو به برخی از امکانات ترجیح میدم.
همینطور اگر چه میزان هزینه و بودجه اهمیت داره اما با توجه به اینکه تا حدودی ایده آل گرا هستم نمی خوام بدلیل محدودیت بودجه از گرفتن عکس هایی که می خوام محروم بشم و مجبور بشم به این دلیل دوربین رو عوض کنم.
در حال حاضر در مورد بودجه رقمی حدود ۷ تومن رو در نظر دارم که البته در صورت وجود گزینه مناسب برای خرید تا ۱۰ تومن هم قابل افزایش هست.
به نظر شما الان روی بدنه دوربین هزینه کنم و فول فریم تهیه کنم و بعداً به مرور لنزهای مورد نظر برای فول فریم رو تهیه کنم یا کراپ خریداری کنم؟
سلام. من یک 6D با لنز ثابت ۵۰ دارم. عمق میدان عکسها خیلی کمه مثلاً وقتی از چند نفر عکس میگیرم اگر یک نفر چند سانت عقب یا جلو باشه محو میشه. آیا این موضوع طبیعیه؟
ممنون از شما.
۱. دوربین ارزان M3 هم فوکوس در نمایشگر داره و هم فوکوس در فیلمبرداری آن وقت این دوربین نداره. دلیلش چیه به نظر شما؟ چون اصلاً فیلمبرداری نمیشه کرد. آیا لنزی هست که روی خودش اتوفوکوس داشته باشه؟
۲. آیا میشه از لنزهای aps-c برای این استفاده کرد؟ لنز زوم ارزان برای این مدل در بازار هست؟
۳. وقتی با گوشی به دوربین وصل میشم یک ثانیه وصل میشه و بعد گوشی دوربین رو گم میکنه. برنامه گوشی آپدیت شده ولی باز فرقی نکرد. برای بقیه هم همینه؟ آیا باید firmware گوشی را آپدیت کرد؟
۴. در حالت عادی عکسها خیلی پرکنتراست هستند و اگر در عکس چیزهای مثل موی انسان باشند همه سیاه میشوند. البته میشود در کامپیوتر آنها را روشن کرد ولی در دوربین پرکنتراست هستند (مثل عکس پیوست) در حالی که در دوربین بدون آینه سونی این گونه نیست و کنتراست متعادل است. آیا در دوربین تنظیماتی هست؟
http://s9.picofile.com/file/8359479734/6d.jpg
ممنون از شما
۱- خیر. اگر بخواید فیلمبرداری جدی انجام بدید دوربین هایی مثل ۸۰دی بهتر هستن.
۲-نه نمیشه. لنز زوم ارزان دیگه الان نداریم. شاید ۲۸-۱۳۵ جزو ارزان ترین گزینه ها باشه.
۳- این مسئله یکمی پیچیده هست. از راهنمای گام به گام دفترچه استفاده کنید ببینید حل میشه؟
۴- عکس سمت چپ مشکل خاصی نداره فقط کمی نوردهی کمتر انجام شده. وقتی سوژه شما اینطوری تیره باشه میتونید در مد AV عکاسی کنید و نوردهی رو جبران کنید
با سلام , لینک دانلود سافت ویر(11/07/19) و فریم ویر(11/21/19) جدید canon 6D
https://www.usa.canon.com/internet/p...loads-software
سلام قصد دارم این مدلو بخرم آیا نصبت به 7دی مارک2 و همچنین نیکون d610 در کیفیت برتری داره با اینکه فول فریمه یکی از دوستان میگفت کیفیت فول فریم کراپ خیلی فاحشه در سنسور با اینکه این دوربین حتی ارزونتر از 7دی هست قبلا کلا با کراپدار کار کردم اولین باره میخام فول فریم بگیرم .ضمنا کیفیت و بزرگی بادی برام مهمه که این دو مدل بدنه خوش دستی دارن و اصلا قصدم خرید دوربینهای مانیتور چرخان نیست برعکس علاقمندان به دوربینهای مانیتور چرخان .ممنون میشم نظراتتون بفرمایید
من بیشتر سبک طبیعت و ماکرو هست درصد کمی رو پورتره هست
البته خودم رو دو مدل 6d و d610 تمرکز کردم چون با این قیمتهای سرسام آور ارزانترین فول فریم هستن
یه مدتی از عکاسی دور بودم الان میخام واقعا از سر بگیرم
آیا واقعا ارزش داره هزینه صرف فول فریم کرد بجای کراپدار بخصوص تو کیفیت تصاویر چون لنزهای فول فریم گرانن
بنده تا حالا با فول فریم کار نکردم که کیفیتش نصبت به کراپدار بیاد دستم لطفا اینو راهنمایی کنید با تشکر
درود
بهتر می بود سوالتون رو در این بخش مطرح می کردید
http://forum.akkasee.com/f28/t8700.html
دوربین d610 نیکون ابعاد بزرگی نداره و تقریبا هم اندازه دوربین های سری 7000 نیکون می باشد و سیستم فوکوس آن همانی است که در سری 7000 نیکون استفاده شده که خیلی با این ابعاد سنسور کارآمد نیست
اگر از کراپدار های سطح پیشرفته مثل سری 7xxx نیکون یا 7d یا 80d کنون استفاده می کنید با دوربین های سطح مبتدی فول فریم تفاوت فاحشی نخواهید داشت مگر در ضریب کراپ
و پیشنهاد می کنم برید سراغ دوربین های دست دوم مثل d810 و 5d mark 3 که هم از نظر ابعاد و سیلینگ و ارگونومی بدنه خیال شما رو راحت کنند و هم از نظر خروجی و سیستم فوکوس و ...... تو سطح قابل قبولی باشند
در ابتدا عذرخواهی میکنم از مدیریت و دوستان عزیز که این متن رو اینجا میفرستم اما برای بالا آوردن سایت و دیده شدن این متن مجبور به انجام این کار شدم.
درود خدمت دوستان، پیشکسوتان و هنرمندان عزیز
مدتیه هرازگاهی یادم میاد که چه روز هایی رو اینجا سپری می کردیم و چقدر تعامل، ارتباط و کسب تجربه و دانش از اینجا شکل می گرفت و چقدر دوستی ها و ارتباطات زیبایی در اینجا بوجود میومد. :-( (شخصا چند از دوستان هنرمند عزیز و محترمی رو همینجا پیدا کردم که همچنان گاها میبینمشون و ارتباط داریم)
گنجینه ای از اطلاعات و تجربیات در این سایت داره خاک میخوره و افرادی هستند که دانش والایی دارند و بنظرم حیفه که اینجا رو فراموش کنیم و ازش بگذریم.
رسانه های جدید دسترسی خوب و ظاهر کاربر پسند تری دارند اما مادامی که همه ی افراد به این رسانه های جدید دسترسی دارند بنظرم تخصصی ، علمی و اصولی نمیشه فعالیت کرد.
بارها در اینستا یا سایر جاها دیدم کارهای بسیار حرفه ای و چشم نوازی رو ولی نظرات و صحبت های فنی و تخصصی ای در اونجا شکل نمیگرفت اما اینجا همیشه تخصصی و اصولی هر چیزی مورد بحث قرار میگرفت.
حقیقتا با کمرنگ شدن سایت فعالیت بنده هم کمرنگ شد به طوری که سالهاست عکسی ثبت نمیکنم و شاید دلیلش این باشه که جایی به صورت تخصصی به کارهامون نگاه نمیکنند.
اگر بعد از اینهمه سال از کمرنگ شدن این فروم و افرادش همچنان مشتاق هستین که این سایت فعالیت داشته باشه و در کنار هم به این هنر بپردازیم و پیشرفت کنیم لطفا این پست رو ادامه بدین و افرادی که میشناسین رو مجددا دعوت کنین تا دوباره سایت رو بیاریم بالا و مثل سال های قبل از اینجا برای پیشرفت و کنار هم بودنمون حمایت کنیم.
دلتنگ این سایت، کاربرانش و روزهای زیباش هستم.
ارادتمند همه ی عزیزان و هنرمندان
محمد باروجی