مبارک باشد. این دوربین معتبرترین جایزه های سال برای بهترین دوربین حرفه ای سال 2013 را برده است (در رقابت با دوربین های بزرگی مانند D600 و D800 و 5D MK III)
Printable View
سلام ،!!!! help please
یه مشکل عجیبی داره دستگاه! تو حالت فیلم برداری و وقتی فیلم میگره یه نقطه قرمز ( درواقع چند تا نقطه کنار هم ) روی فیلم گرفته شده و روی ال سی دی دوربین دیده میشه. وقتی هم در حالت عکاسی ، لایو ویو فعال میشه باز هم همین داستان هست. محافظ لنز رو پاک کردم و زووم و فوکوس رو تغییر دادم لکه ریز فرمز سر جاش هست.
البته نکته عجیب این هست ( که جای شکر داره ) در حالت عکاسی در ویوفایندر و در عکس گرفته شده هیچ اثری از این لکه قرمز نیست. حتی عکس تاریک هم گرفتم و به دقت اون نقطه رو چک کردم ، مشکلی نداره!.
به نظرتون مشکل از سنسور cmos دوربین هست ؟؟ ولی تو عکس برداری سالمه. ممکنه قسمت دیگه ای ایراد داشته باشه. از سنسور cleaning هم استفاده کردم.
لنز رو از روی دوربین بردارید و درپوش خود بدنه دوربین رو روی دوربین نصب کنید.هدف از این که اینه که هیچ نوری وارد دوربینتون نشه.به یک جای تاریک برید یا دوربین رو زیر لباس یا پتو ببرید تا هیچ نوری به دوربینتون نرسه.
بعد از این کار به این آدرس در منوی دوربین بروید.
Menu > Select Sensor Cleaning > Manual Clean
بعد از 30 ثانیه که دکمه Manual Clean رو زدید دوربین رو خاموش کنید و بعد از اون چک کنید که مشکل شما حل شده یا خیر.
http://www.youtube.com/watch?v=WJBuGhMnvFo
ممنون جناب Alias_239 . به نظرم تو این روش پردازنده سنسور های معیوب رو شناسایی میکنه و حذفشون میکنه و با ری سمپل کردن در پردازش تصویر جای خالیشون رو پر میکنه.
من دریچه دوربین رو بستم و با ایزوی 256800 دف 4 و زمان 10 ثانیه عکس گرفتم و همین کار رو با زمان نور دهی کمتر هم انجام دادم. تصویر کاملا بدون مشکل نقاط قرمز و فاقد نویز.
آقا ممنون ، با همین روش حل شد.
با سلام.
بله این نرم افزار تو سایت اپ استور موجوده و رایگان هم هست
https://itunes.apple.com/us/app/eos-...565839396?mt=8
ارادتمند دوستان
سلام
میخواستم بدونم آیا از دوستان کسی menu list دوربین 6D رو به صورت PDF داره ؟(یا هر فرمت دیگه)
مصطفی جان از سایت های معتبر نتونستی چیزی در بیاری؟
مثل این
از این لینک می تونید دفترچه کامل رو دانلود کنید. تمام منوهای دوربین به بطور کامل توضیح داده
سلام
بالاخره بنده هم موفق شدم به جمع دوستاني كه 6D دارم بپيوندم
سؤالي كه داشتم أين هستش كه در جعبه دوربين من فقط دفترچه به زبان ژاپني وجود داشت و خبري از دفترچه انگليسي نبود ميخواستم بدونم براي بقيه هم همين طور بوده?
ممنون
آقا یه سوال:
6d وقتی با کابل به مانیتور یا LCD وصل میکنید هم تو LCD خودش نشون میده هم تو مانیتور؟یا LCD خودش خاموش میشه؟
در برنامه EOS Utility زمانی که دوربین با کابل USB به کامپیوتر متصل باشه و روی Live View Shooting کلیک کنید تصویر دوربین در مانیتور قابل مشاهده است و در این حالت مثل حالت عادی دکمه Live view دوربین را که بزنید در دوربین هم تصویر خواهید داشت. البته این برنامه مختص 6D نیست.
برای فیلمبرداری در همین برنامه کنار گزینه Live View Shooting یک آیکون دوربین هست که اگر اون رو بزنید به طور پیش فرض هم در مانیتور کامپیوتر و هم در مانیتور دوربین تصویر خواهید داشت بدون اینکه سوئیچ لایو ویو در دوربین از مد عکاسی به فیلمبرداری تغییر کنه.
مورد هیچان انگیز تر استفاده از wifi و اپلیکیشن موبایلی EOS Remote است.
نسخه N این دوربین(بدون وای فای و جی پی اس) تولید شده و موجوده تو بازار؟
تفاوت قیمتش با نسخه WG چقدره؟
منظورمو یه بار دیگه واضح تر بگم
منظورم مثلا خروجی کابل HDMI دوربین مارک2 وقتی از خروجی hdmi استفاده میشه دیگه تو lcd خود دوربین تصویر نشون نمیده ولی توی مارک3 این مشکل حل شده.
میخوام بدونم 6d این مشکلو داره یا نه؟
مرسی
با عرض سلام
ميتونم سؤال بنده خيلي ناشيانه هستش ولي بزار يد به حساب وسواس و نو بودن دوربين كه به مرور از بين خواهد رفت
ميخواستم بدونم دوستاني كه 6d دارند آيا وقتي انگشت خودشونرو روي دكمه set قرار ميدن و ميخوان از چهار جهت اصلي براي مرور توي منو استفاده كنن متوجه صدا مشين يا خير ً؟ به عنوان مثال وقتي انگشت شست م رو به صورت دايره اي دور دكمه set روي چهار جهت اصلي ميچرخونم يه صدايي شبيه صداي ساچمه زير دكمه ميشونم يعني منظورم بنده اينه كه موقع استفاده از چهار جهت اصلي أين كار بي صدا انجام نمشيه يا خير در دوربين دوستان
باز بابت سؤال خنده دارم عذر خواهي ميكنم
بدترين حالت استفاده از فلش فلش سر خود دوربينه که سايه های خيلی بيريخت و شديدی ايجاد ميکنه و چون به صورت مستقيم به سوژه ميخوره کنتراست صورت رو از بين ميبره و سوژه رو بدون عمق ميکنه
با داشتن 6 دی شما خيلی کمتر پيش ميآد نياز به فلش داشته باشيد ، اگر يه فلش اکسترنال با قابليت چرخش بگيريد (اگر يک تريگر هم بگيريد که چه بهتر) وارد دنيای جديدی از عکاسی ميشيد که کنترل خيلی بيشتری روی نور محيط داريد
بله منظورم همين قابليت بود
نمونه عکس ها رو ببينيد خيلی راحت تا ايزو 12800 ميشه عکس های خوبی گرفت
Full-size sample photos from Canon EOS 6D
احتمالاً چون من زدم ايزو بالا 6400 رو بياره که ، فکر نميکنم کسی روی اين ايزو فلش استفاده کنه
سلام
دوستان آیا سایتی هستش که مانند گوشی موبایل با وارد کردن سریال دوربین بشه اطلاعات کلی دوربین رو مشاهده کرد
ممنون
با سلام. یه سوال داشتم از دوستانی که 6d دارند:
ممکنه بفرمایید قابلیت GPS این دوربین غیر از ثبت مکان جغرافیایی هر شات، آیا قابلیت دیگری هم داره؟
یعنی ممکنه فرضا بعنوان یک GPS مسافرتی هم کاربرد داشته باشه؟
منظورتون از اطلاعات دقیقا چیه؟
آدرسی که جناب چگینی قبلا عنایت فرمودن و من هم ازش استفاده کردم.
فقط تحت IE لینک رو باز کنید.
佳能相机快门数查看软件 A Free Canon Shutter Count Reader-EOSMsg
دوستان برای دیدن لوکیشن عکس ها از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟
من تا حالا مسیر رو ازش استخراج نکردم ولی دوستان در همین تاپیک توضیحات کافی رو دادند.زحمت پیدا کردنش با خودتان :-)
در مورد وایرلس هم خیر.اون برای کنترل فلاش هست و به صورت نوری از طریق فلاش سر خود با فلاشهای دیگر ارتباط برقرار میکند ولی وایرلس این دوربین همان شبکه بیسیم ( Wi-Fi) برای انتقال اطلاعات یا وصل شدن به نت می باشد.
سلام
میخواستم بدونم آیا برای پاک نمودن white balance custom که set شده بجز خاموش و روشن کردن دوربین راه دیگه ای هست یا خیر؟
ممنون
لطفا اگر لینکی از فایل ویدیویی آموزش های این دوربین کسی داره قرار بده یه لینک از سایت های معتبر مثل linda باشه ترجیحا
بنامخدا
دوستان سلام
بالاخره دروبین 6 دی ما که حدود 4 ماه ارور 20 داد توسط فروشنده به دبی فرستاده شد و با فلش نمودن دوربین و بدون نیاز به تعویض مشکل را بر طرفکردند
سلام دوربین 6دی با لنز24-105دارم عکسهای مدلینگ خیلی شارپ و باکیفیت نیستن با پروژکتور چتری که اصلا جواب نمیده از پروژگتور کاسه ای لامپی در حد متوسط عکساش هست به نظر شما مشکل از کجاست
سلام درعکسهای پرسنلی مشکلی نیست ولی عکسهای مجلسی کیفیت نداره
بنام خدا
دوستان سلام
دیروز سر فرصت و حوصله سراغ بخش وای فای دوربین 6 دی رفتم.دوربین را با تبلت سامسونگ تب 2 از طریف برنامه ای او اس ریموت سینک نمودم و نتیجه بسیار عالی بود.
اول اینکه از طریق برنامه مذکور مشاهده عکس های گرفته شده در دوربین میسر بود .
و دوم انکه امکان سیو نمودن کل عکس ها یا به انتخاب در تبلت فراهم بود و دیگر به وصل نمودن دوربین به نت بووک نیازی نبود .
و سوم انکه با لایو ویو نمودن دوربین صحنه مورد انتخاب در تبلت قابل مشاهده بود و ویزور دوربین به تبلت انتقال داده شده بود و .
چهارم اینکه امکان عکس گرفتن از طریق تبلت میسر بود و عالی و برای شکار لحظه ها یا عکاسی حیات وحش جان می دهد.
در اخر انکه دوستان تجارب بیشتر خود را در این موضوع اعلام فرمایند..
یعنی نمیشه عکسهای ثبت شده ( raw) را در لحظه شات، در تبلت یا هر وسیله دیگری ذخیره کرد ؟
اگر نشه فایلهای خام را با وای فای به کامپیوتر انتقال داد، این سیستم ارزش انچنانی ندارد ! من ترجیبح می دادم، این بدنه یک ال سی دی
چرخان داشت .
با سلام
به عقیده من هم ارزش آنچنانی ندارد ولی، فراموش نفرمائید که مقوله وایرلس در دوربین های دیجیتال، پدیده ای تقریبا نو پاست و زمان میخواهد تا تکامل یابد.
امروز در حد چندتا کنترل، انتقال jpg و... فردا هم data transfer و فیلمبرداری لایو با گجت ها؛ اگر اکنون کامل و بی نقص بود باید تعجب میکردیم.
حسنش در آنست که زین پس بدنه های در این رده را حتما با وایرلس و امکانات به مراتب پیشرفته تری از این جهت خواهیم دید.
ارادتمند.
بستگی به نیاز شما دارد.
مثلا برای شما که به عکاسی شب علاقه مند هستید.برای استار تریل و تایم لپس میتوانید نزدیک صبح بدون این که دوربین را متوقف کنید وضعیت اکسپوز را کنترل کنید.یا بسیاری کاربردهای دیگر که بسته به مورد میتوان برای آن متصور بود.
مثل کنترل عکسهای عکاس خانم وقتی داخل استودیو شات میزند.
یا یک ریموت لیو ویو مجانی که بسیار عالی عمل میکند.
واقعا از اینکه نمی توان عکس ها خام را منتقل کرد، تعجب می کنم . من در عکاسی دیپ اسکای بادوربینی مانند 40d،، عکسها را همان هنگام
ثبت بوسیله رابط usd به لپ تاپ منتقل می کنم .
حتی فوکوس را هم در کامپیوتر می گیرم( دستی است ) دکلانشور هم باید زماندار باشد و در این
سبک عکاسی نمیتوان به یک موبایل اعتماد کرد . به هر حال امکان بدی نیست، اما انگار این بار هم کنون، دست به کاری عجیب زده است .
اگر مدل بدون وای فای، تفاوت قیمتی خوبی با مدل وای فایل داشته باشد، من مدل معمولی را بیشتر می پسنمدم .
اتفاقا این ویژگی نه تنها عجیب نیست بلکه خارق العاده هست تنها دلیلی که برای ما هنوز اهمیت بالایی ندارد چون ما هنوز به معنای واقعی به دهکده جهانی وصل نشدیم
تصور کنید عکسی که میگیرید همون لحظه بتونید تو وی چت یا فیس بوک یا اینستگرام با دوستانتون به اشتراک بگذارید
لذت ارسال عکس سر لوکیشن با تمام کاستی هاش بقدری جذاب هست که نمیشه نادیده اش گرفت
چند وقت پیش تبلیغی از یکی از دوربین های سامسونگ دیدم که تنها نکته کلیدی ای که روش مانور میدادن همین بود که میتونست از طریق وای فای به اینترنت وصل بشه و عکس های گرفته شده را در همون لحظه داخل شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاره
من که خودم خیلی دوست داشتم دوربین ام این ویژگی را میداشت :::angry:::
این که خداییش تقلبه lol حتما از طریق موبایل هم اشکالاش را بهش گوش زد کنید:think:;نقل قول:
مثل کنترل عکسهای عکاس خانم وقتی داخل استودیو شات میزند.
بنام خدا
دوستان سلام
در خصوص نقد دوستمون که اعلام نمودند اگر نتوان عکس های خام در فرمتraw را از دوربین از طریق wifi به تبلت انتقال این ویژگی قابل توجه نمی باشد؟!گفتنی است بحث اتصال دوربین به تبلت و دوربین به نوت بوک دو مقوله مجزا با کاربرد های متفاوت می باشد.الحمدلله الان اکثر دوستان عکاس هم تبلت دارند وهم نوت بوک که از بدیهی ترین ابزار های دم دستی محسوب می شوند.اگر از تبلت برای اتصال به دوربین بحث می کنیم یک قابلیت خوب و سریع و اسان برای اشتراک گذاری عکس ها و یا حتی چاپ عکس ها در عکاسی ها است که رم از دوربین خارج نشود و بی نیاز رو ریدر یا نوت بوک با زمان خاص خود برای راه اندازی ان باشیم.
و اگر بحث انتقال فایل های raw هست که بعد در نرم افزار مربوطه بتوان المان های مرد نظر را تغییر داد و روی عکس کار کرد که در تبلت خیلی سخت است و به نوت و پی سی نیاز است در اینصورت اتصال از طریق کابل اجتناب ناپذیر است
موضوع نوع کاربرد ابزار ها در عکاسی است که هرکدام در ظرف زمان و مکان برای عکاس یک اولویت در انتخاب میباشد.
موفق باشید
اتفاقاً بنده همین کار رو انجام دادم، خیلی دلچسب بود. تقریباً یک الی دو ساعت بعد از خرید 6D نازنین و لنز 85 از تهران، عازم ترمینال بیهقی شدم تا با اتوبوس برگردم تبریز، تو محوطه ترمینال وقتی داشتم دوربین رو تست میکردم بوکه لنز 85 تو چند تا از عکسها به قدری زیبا بود که بلافاصله با وای فای به دوربین وصل شدم ، (روی گوشی گالاکسی S4 با اینترنت 512 کیلوبیت 3G رایتل که نرم افزار EOS Remote رو روش نصب کرده بودم) و بلافاصله چند تا از عکسها رو برای یکی از دوستانم در فیسبوک شیر کردم . و خوشبختانه ایشون هم آنلاین بودن و بلافاصله لایک زدند. تجربه دلچسبی بود.
در مورد انتقال عکسهای raw که دوستمون فرمودند . با توجه به حجم زیاد این فایل ها و مصرف باتری زیاد وای فای، اگر فایل raw انتقال بدبد باتری دوربین خیلی سریع خالی میشه و مطمئنم به همین خاطر هستش که امکان این کار رو در نرم افزار اعمال نکردند.
سلام ...
نتیجه گیری من، بیشتر، انتقال فایلهای خام، به پی سی یا لپتاپ بود. من کلا از تبلت استفاده نمی کنم .به همان دلیل که نمی توانم
پروسسی بر روی عکسها انجام بدم .
همان طور که عرض کردم برای نوع عکاسی بنده، امکان انتقال بدون سیم عالی بود و اینکه فکر نمی کنم حجم یک کارت حافظه باتوجه به
سرعتهای بالا خیلی زیاد باشد.
امید وارم این امکان در ویرایش بعدی نرم افزار دوربین گنجانده شود ( اگر انجام گیرد و نیاز به سخت افزار خاص، نداشته باشد )
بالاخره یک دستگاه 6d ابتیاع شد . یکی از مواردی که در این بدنه برایم عجیب است، دکمه بزرگنمایی نمایش عکس است . به این صورت که باید
در منو تعریف شودکه با هر بار فشرده شدن ، چند برابر بزرگنمایی انجام شود! واقعاعجیب است .
در دوربین های دیگر با هر بار فشردن دکمه، بزرگنمایی تغییر می کند ... در فوکوس دستی با لنزهای منوال فوکوس نیاز به بزرگنمایی چند برابر
داریم تا فوکوس دقیق انجام گیرد و این واقعا ایراد بزرگی است .
به نظرم دکمه های کنار دیسپلی بالایی هم کیفیت لمس ( به قول پیانیستها تاچ ) بدنه هایی مثل 60-7 و 40 دی را ندارد ! یا من بهشون عادت
نکرده ام .
سلام و تشکر ... امتحان نکرده بودم ! فکر می کردم که این قابلیت ساده چرا حذف شده و کنون احتمالا فکر کرده کسی که این نوع نیاز ها را
داشته باشد باید 5dIII بخرد ! یاد اون سنسور نیم دلاری که کاوه قبادی فرموده بودند افتادم ...
قبلا توي دوربينهاي كنون هم همينطور بود.
ظرفيت كارت حافظه هم حداكثر ٩٩٩ نشان داده ميشد.ولي در ٦دي اين مورد اصلاح شد و علاوه براينكه با تغيير ايزو تعداد عكس تغيير ميكند،در ال سي دي بالا تا ١.٩٩٩ و در نمايشگر اصلي مقادير بيشتر هم نمايش داده مي شود.(اين مورد هميشه براي من با توجه به استفاده از مموريهاي حجم بالا و گرفتن تايم لپس مهم و مورد توجه بود)