با سلام
من قصد خرید دوربین DSLR برای عکاسی منظره و معماری رو دارم و زاویه های باز رو ترجیح میدم. عکاسی ورزشی و یا حیات وحش زیاد مورد نظرم نیست. به همین دلیل نظر خودم روی فول فریم مثل canon 6D هست بدلیل زاویه بازتری که بهم میده و نسبت به بقیه فول فریم ها جمع و جورتر هست. بیشتر عکاسی مد نظرم هست و کاربرد فیلمبرداری تقریبا ندارم. در ضمن می خوام که دوربین نسبتاً مناسبی برای شرایط آب و هوایی مختلف و گرد و غبار هم باشه.
بدلیل محدودیت بودجه برخی از دوستان پیشنهاد خرید یک دوربین کراپ مثل Canon 80D یا 7D با لنز 18-135 رو دادن و یا Nikon D5600 یا D7200 با لنز ۱۸-۱۴۰ و در کنارش تهیه لنزهای واید و یا یک لنز ثابت.
البته توی بررسی هایی که کردم از نظر یک عکاس گفته شد که با یه لنز ۱۰mm روی یک دوربین کراپ سنسور همون زاویه دوربین فول فریم رو بدست آورد.
در مورد 6D داینامیک رنج و سطح موثر پیکسل این دوربین مناسبه به همین دلیل برخی برای عکاسی نجومی از این دوربین استفاده میکنند.
البته مقایسه بین canon 80D و canon 6D تقریباً گران ترین دوربین Crop sensor و ارزانترین دوربین Full Frame هست که از نظر امکانات ممکنه با هم قابل مقایسه نباشن.
یه موضوع هم که توی وب سایت Doxmark دیدم اینکه از نظر عکاسی Landscape (که مورد نظر من هست) دوربین canon 80D امتیاز بالاتری از canon 6D گرفته.
https://www.dxomark.com/best-canon-c...-45200-dollars
در مجموع شخصاً به این معتقد هستم که دوربین یک ابزار هست و مهم دید هنری و بیان معنا و مفهوم در عکس هست که اهمیت داره و کیفیت خروجی رو به برخی از امکانات ترجیح میدم.
همینطور اگر چه میزان هزینه و بودجه اهمیت داره اما با توجه به اینکه تا حدودی ایده آل گرا هستم نمی خوام بدلیل محدودیت بودجه از گرفتن عکس هایی که می خوام محروم بشم و مجبور بشم به این دلیل دوربین رو عوض کنم.
در حال حاضر در مورد بودجه رقمی حدود ۷ تومن رو در نظر دارم که البته در صورت وجود گزینه مناسب برای خرید تا ۱۰ تومن هم قابل افزایش هست.
به نظر شما الان روی بدنه دوربین هزینه کنم و فول فریم تهیه کنم و بعداً به مرور لنزهای مورد نظر برای فول فریم رو تهیه کنم یا کراپ خریداری کنم؟