دوستان باز شدن و جای اچار روی دو پیچ بالای لنز در 6D به چه دلیل میتونه باشه ؟
و اینکه ، من وقتی تنظیمات رو روی بالاترین دیافراگم و بالاترین ایزو میذارم و به لنز 24-105 عکس میگیرم ( و یا لنز های دیگر که 55 میلیمتر 2 هم تست شد ) ، این خطوط نویز عمودی رو روی تصویر دارم .
یکی دیگه از دوستان که 6 دی داره هم عکس گرفته البته با یه لنز دیگه که خاطرم نیست ( تصویر پایینی و پر رنگ تر ) ولی این نویز ها توی تصویرش نبود . آیا این خطوط عمودی طبیعی هست و توی تمام 6 دی ها با لنز فوق میفته یا خیر ؟
با سلام.
باز شدن دوربین به هر دلیلی میتونه باشه.
از ساده ترین چیز مثل شاید عوض کردن یکی از کلیدها تا پیچیده ترین امر و عوض شدن برد و یا سنسور دوربین.
این خطوط عمودی عمومیت نداره.برای من که لااقل نداره.
چند نمونه در این شرایط هم در نت دیدم نداشتند
حالا علت چیه از بخش فنی میتونید بپرسید.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام دوستان من وقتی عکسارو از طریق وای فای به گوشی انتقال میدم متاسفانه از کیفیت و حجم عکس کم میکنه آیا راهی هست که بشه بدون تغییر عکس اصلی رو با وای فای انتقال داد به گوشی ؟
یه نکته بگم اپلیکیشن دوربینای نیکون رو اندروید یه گزینه داره که عکس رو با حجم و سایز اصلی بدون تغییر انتقال میده اگه اپلیکیشن خود کنون این قابلیت رو نداره اگه اپ دیگه ای هم وجود داره که این گارو میکنه واسه کنون معرفی کنید ممنون میشم
سلام؛
خبری از سری دوم 6D نیست؟!
Life is Love...
My little Brother...
دوستان چکار کنم با زدن نصفه دکمه شاتر LCD روشن بشه ؟