سلام فرمایش شما صحیح است ولی دو نکته بنده را مشکوک می کند:
1 این خطوط اصلا شبیه پترن نیست و واقعا شکل و شمایل مشخصی دارد و در عکسهای مختلف عینا قابل مشاهده است.
2 اگر در زوایای مختلف سنسور این دوربین را مشاهده بفرمایید محل این خطوط با انعکاسی متفاوت از بقیه جا های سنسور قابل تشخیص است
من در اينترنت به دنبال چنين مشكلي براي اين دوربين گشتم چيزي پيدا نكردم. فكر مي كنم يك جاي اين نمونه عكس يا تنظيمات مربوط به ويرايش ايراد دارد يا دوربين شما ايرادي دارد.
آيا منظور شما اين نوع نويز هست كه به banding noise معروف هست و نامنظم هست؟!
download (9).jpg
download (10).jpg
مورد دوستمون كاملا منظم هست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
اینهم پاسخ بخش پشتیبانی کانن به ایمیل متضمن نمونه عکسها که در آن سوال کرده بودم این خطوط مربوط به ایراد دوربین من است یا کلا مربوط به تیپ سنسور این دوربین است:
Kindly be informed that such lines will appear due to the structure of the CMOS sensor on this camera.
Photographed images will not be affected basically, but on rare occasions, according to subject conditions, linear noise or moiré patterns may be recorded on the image. Therefore, if an extreme level adjustment is performed, linear noise or moiré patterns may appear on the image.
به نظر من بخش اول پاسخ را باید جدی گرفت و بخش دوم کپی پست جوابی است که برای همه می فرستند!
چرا m3 در بازار اینقدر کم هست!
اگر کیتی که 22 میلیمتر را هم در خودش دارد مشاهده کردید به بنده خبر بدهید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
میخام یک M3 بخرم اما تجربه دوستمون که در صفحه قبل گفتن خط روی عکس داشتن باعث تردید در تصمیم شده، این مساله در همه M3 ها وجود داره؟
درود
-برنامه ی انتقال عکس از طریق وای فای هست که رزولوشن عکسو کم نکنه؟ عکسها با کاهش رزلوشن از طریق Camera connect منتقل میشه.
-باتری متفرقه هم برای m3 به بازار اومده؟ قیمت 250 هزار تومنی برای باتری اصلی خیلی بالاست!
درود
سوالی درخصوص این دوربین های بدون آینه ذهنم را درگیر کرده...
آیا به این دوربین ها نیز دکلانشور یا ریموت کابلی وصل میشود؟ در تصاویر دوربین ها که پورتی برای ان نمیبینم... و اینکه اگر پورت ریموت ندارد چگونه میشودکارهایی را انجام داد که نیاز به ریموت دارند؟ (مثلا عکاسی در شب از ستاره ها یا عکاسی از اجسام ریز روی سه پایه و استفاده های دیگر...)
ممنون میشوم دوستانی که با این دوربین ها کار کردهاند و مطلع اند، پاسخ دهند.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV