سنسور این بدنه هم توسط DXO آزمایش شد و نتیجه به نظرم بد نیست.خصوصا در نویز با توجه به افزایش رزولوشن پیشرفت خوب بوده.
M3.jpg
Canon EOS M versus Canon EOS M3 - Side by side camera comparison - DxOMark
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
از لحاظ نویز پیشرفت واقعا خوب بوده
مهدی
بزودی در بازار آمریکا با قیمت 680 دلار:
Canon EOS M3 to launch in the US in October for $680 - GSMArena blog
Life is Love...
My little Brother...
Canon EOS M3 Field Test
پيشرفت در خيلي از زمينه ها، سري m را وارد مرحله جديدي كرده است:
Canon EOS M3 Review: Now Shooting! - Field Test
ZIMG_0786.JPG
320mm equivalent (EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM at 200mm), f/6.3, 1/320s, ISO 1600
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
قیمت بدنه m3 و ویو فایندر با گارانتی رسمی (آمریکای شمالی) در حراج بوقلمون خوران آمریکا 450$
A great bundle: B&H Photo Video has the EOS M3 and EVF-DC1 Electronic Viewfinder for only $448.98.
To get this deal, click here, then click “Build Bundle” (under the price box), then select the bundle with the EVF-DC1.
This is an incredible deal as the EOS M3 is already at a discount ($429.99), and you are adding the electronic viewfinder for only $18.99, when it regularly goes for $218.99.
Add to this a EF-S/EF Adapter for $49.95 (White Box), and you have yourself a great sub-$500 mirrorless solution!
باتری مورد استفاده در eos M3 مدل LP-E17 هست یعنی همانی که در 750D و 760D استفاده شده. از این جهت تهیه باتری اضافه آسانتر خواهد بود.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام
روز گذشته متوجه وجود نوارهایی بر روی تصاویر خروجی این دروبین در لایتروم در حالتهای خاضی از تنظیم نور و اشباع شدم جالب اینست که این عوارض بر روی نرم افزار Digital photo Professional خود کنون قابل مشاهده نیست. تصور میکنم این نوارها مربوط به سیستم فوکوس دوربین باشد که در نرم افزار خود کنون آنرا مخفی می نماید. منتظر نظر دوستان هستم.
نمونه عکس
IMG_0358.jpg