Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دقیقا! من که مدتی است برای دوربین دستیم با اس ال آر خداحافظی کردم و عکسهای همین دوربین فعلیم رو هم مدتی پیش تا 60 در 90 هم چاپ کردم با دیتیل عالی...80 دی چند روزی دستم بود سنسور بسیار خوبی داره...برای من که لنز مورد علاقه ام رو هم دارم (22-11) فقط 150-18 رو باید بخرم و خلاص!
عقیل احمدی
جناب چگینی آف تاپیکن عرض کنم که بنده دچار پارادوکس شدم الان !!
اگه عدد 4 واسه ژاپنیها خوش یمن نیست و تلفظ نمیکنن و روی محصولاتشون نمیذارن پس چرا سری جدید 5 دی با پسوند 4 رو وارد بازار کردن؟؟
بنظرم این بی حجابی روی اعتقادات این ژاپنیها هم اثر گذاشته... خخخ
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
شاید آینده از آن دوربینهای بدونآینه باشد.
بهویژه شباهت بدنهی آنها با دوربینهای آنالوگ.
شاید برای یکدسته از عکاسان دیگر فلسفهی استفاده از بدنههای SLR دستکم از بین برود.
دوربین بسیار خوبی به نظر میرسد. هرچند میترسم هم قیمت فوجی XT-1 درآید.یا XT-10 . به ویژه در ایران.
اما همین که دامنهی انتخابها در این رده دارد افزایش پیدا میکند بسیار خوباست.
زیبا هم بهنظر میرسد. و بدنهی فلزی خوشدستی دارد.
ضمن اینکه طبق ویدیویی که دیدم امکانات فیلمبرداری خوبی هم دارد، که برای کارهای آماتور جدی در ایران و پروژههای کمهزینه موجود مناسبند.
البته دیدم بالاخره جایی پاناسونیک GH4 را با قیمت چهار و خردهای موجود کرده. ولی با اینحال همچنان مشکل نبود تجهیزات جانبی و لنزهای پاناسونیک در ایران باقیست.
سونی هم همین مشکل را دارد و من یکی که توصیهاش نمیکنم.
اون کلمه مرگ shi تلفظ میشه و عدد 4 sheen ، ولی تلفظشون در کل نزدیک به هم هستند و این کلمه رو به همین دلیل نحس میدونند و کمتر ازش استفاده میکنن
هرچند a7 بعد از 3 سال به این قیمت رسیده و قطعا m5 کاهش قیمت زیادی داره . همچنین لنز های جدید برای بدون اینه های کنون و امکان استفاده از لنز های slr رو نباید فراموش کرد و رنج کوتاه 28-70 لنز کیت و کمبود لنز سیستم های بدون اینه سونی . ولی در کل a7 برای کسی که با رنج 28-70 مشکلی نداره و قصد تهیه لنزهای دیگه ای رو تا چند سال نداره گزینه خیلی ایده آلی هست
ویرایش توسط Farshid.Y : Thursday 15 September 2016 در ساعت 15:08 دلیل: غلط املائی
اشتباه میکنه فرشید جان.من از یه ژاپنی شنیدم این ها رو(در واقع آموزشهای NHK World).گوگل ترنسلیت برای تلفط عدد چهار معمولا یون رو میگه
عقیل احمدی