از اینکه فروم ما محتوای کافی برای حضور شما ندارد پوزش میطلبیم.
از اینکه فروم ما محتوای کافی برای حضور شما ندارد پوزش میطلبیم.
بجز قسمتی که مشخص کرده ام که آنهم در جای خود جمله خوبی است اما در این مجوعه بجا نیست!!!
اما جناب آرش فکر می کنم که سوء تفاهمی بوجود آمده . منهم با ایشان موافقم خوب است دوستان با تجربه ای مثل جنابعالی کمک کنند تا این تاپیک به یک جواب قابل قبول برسد. تا بعنوان یک منبع برای کسانی که 30D دارند مورد استفاده قرار گیرد.
عذر خواهی می کنم قصد دخالت نداشتم.
من که تجربه اندک و دوستان دیگر این فروم که تجربه بیشتری دارند عالم دهر نیستیم. در جاهایی که تجربهای داشته باشیم و فرصتی مطلبی مینویسیم که کمکی باشد برای دیگران.اما جناب آرش فکر می کنم که سوء تفاهمی بوجود آمده . منهم با ایشان موافقم خوب است دوستان با تجربه ای مثل جنابعالی کمک کنند تا این تاپیک به یک جواب قابل قبول برسد. تا بعنوان یک منبع برای کسانی که 30d دارند مورد استفاده قرار گیرد.
در باقی فرصت هم مطالب و تجربههای دیگران را بخوانیم و استفاده کنیم.
اما در مورد این مطلب خاص.
کسی مشکلی داره و دوستان هم سعی کردند با پرسشها و پاسخهایی مشکل رو حل کنند. حالا کسی که مشکل داشته نیومده بگه چجوری مشکلش حل شده؟ حالا اشکال از مدیران فروم است؟ از فروم است؟ هر کسی از ۳۰ داران و دیگرانی که مشکلی دارند میتوانند مشکلشان را مطرح کنند. محدودیتی وجود داره؟ آیا باید همه چیز چون هلو آماده فرو دادن در گلو باشه؟
خاصیت فرومها و سایتهای وب ۲ و ابزارهای جمعی کار جمعیست. و کسانی هم در این جمع فقط خواننده و استفاده کننده هستند. نوش جان. همانطور که من و بسیاری دیگر از اعضای فهال این فروم در سایتهای دیگر مانند ویکی پدیا و یا فرومهای تخصصی که در اونها تخصصی در ارائه مطلب نداریم فقط خواننده هستیم.
ولی هیچ گاه کسانی که توقع دارند فرش قرمز جلوی پاشون پهن باشه رو نمیفهمم. اینجا شازده و خانزاده نداریم! کسی مشکل و سوالی داره میپرسه و کسی هم دوست داشته باشه پاسخ میده. و همینطور بوده که تعداد اعضا، پستها و محتوای این سایت بالا رفته و ادعا میکنم در بین سایتهای فارسی تخصصی عکاسی بینظیر است. اما حضور در اون لیاقت و احترام متقابل میخواهد.
کاملا درست فرمودید.
بنده همانطور که عرض کردم مثل شما فکر می کنم.ضمن اینکه این مسئله رو هم معترفم که بنده تجربه ایکه در طی 10 سال عکاسی فیلمی و قریب به 35000 شات بدست آوردم . هیچگاه به اندازه این 10 ماهی که از اطلاعات این سایت استفاده کردم نبوده است و از این بابت از تک تک دوستانی که کمک کردن و بانیان این سایت تشکر کرده و تا ابد نیز دعاگوی شما خواهم بود. و حقی که این سایت و دوستان آن بر گردن من دارند بسیار بیشتر از آن است که توان جبران آن را داشته باشم گرچه می دانم آنها هم از من توقعی ندارند ولی فقط می توانم مجددا تشکر کنم.
به هر حال من فقط پیشنهاد دادم. و باز هم از شما و دیگر دوستان خوبم که در این سایت با آنها آشنا شده ام و از بهترین دوستان من شده اند تشکر می کنم. چه آنهایی که از نزدیک دیده ام و چه دوستانی که موفق به زیارتشان نشده ام.
در ضمن ببخشید که موضوع بی ربط به تاپیک مربوطه بود . تقاضا می کنم پس از مطالعه حذف بفرمایید.
آقاي آرش روي سخن من شما نيستي كه بهت برميخوره..
به هر حال كسي كه اين تاپيك رو باز كرده بايد تا به حال به يك نتيجه رسيده باشه، حتي خارج از كمكهاي اعضاء اينجا، بهتر بود نتيجه كار خودش رو اينجا ذكر ميكرد تا تاپيك متعلق به خودش كامل ميشد.
سلام دوستان
امروز داشتم با دوربینم از زنبور های در حال پرواز عکس می گرفتم(بگو بیکاری پسر با این لنز افتادی جون زنبورهای در حال پرواز) :::big grin::: خلاصه دوربین در حالت M بود و حالت فوکوس هم al servo نمی دونم یه دفعه حس کردم دوربین داره گیج می زنه بعد دیدم در همه حالتهای دیگه auto focus دوربین از کار افتاده و نمی تونه هیچ نقطهای رو فوکوس کنه و بعضی وقتها هم اشتباهی سوژه ای که فوکوس نیست رو فوکوس اعلام می کنه :confused: دوستان دوربین در حالت manual focus درست عمل می کنه اما در حالت auto focus نه مرتب لنز عقب جلو میشه و فوکوس بی فوکوس ویا اشتباهی فوکوس می کنه متاسفانه اینجا که هستم لنز لنز دیگه ای ندارم دوستان کمک کنن بدونم مشکل auto focus از دوربین هست یا ایراد لنز ...راستی لنزم 85-17 usm IS کانن هست
ویرایش توسط nejadi : Friday 20 June 2008 در ساعت 23:29 دلیل: درخواست یکی از اعضا به خاطر عنوان تاپیک !!!!!!!!!!
ميگم با يكم تفكر راجع به سوال يا مشكلي كه واستون پيش اومده ، ميتونه بهتون كمك كنه تا اسم مناسب تري واسه topic انتخاب كنين .
اين عنوانو كه ديدم فكر كردم براتون اتقاقي افتاده !!!!!!!!!:(
مشكل با 30 دي يا يه چيزي تو اين مايه ها بهتر نبود؟
سينااكبرنيا
اتفاق خارقالعاده ای نیافتاده ! فقط اتوفوکوستون سوخته ! همین منم این مشکل رو با یه دوربین آنالوگ داشتم...
تعمیر این قطعه ( در واقع تعویض ) برای دوربین آنالوگ من ( نیکون اف55 ) حدود 80-90 تومان بود دیگه نمیدونم برای شما ممکنه چقدر بشه
ویرایش توسط kooshanjazayeri : Friday 20 June 2008 در ساعت 19:51 دلیل: اضافه کردن قیمت
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
این دو کار را هم امتحان کنید.باطری را از دوربین خارج و دوباره بگذارید . از طریق دگمه reset ستینگهای دوربین را به حالت کارخانه برگردانید. احتمالا باید دگمه reset در جایی در زیر دوربین باشد.