کسی نیست جواب بده و خانواده ای رو از نگرانی دربیاره؟!!!:(
کسی نیست جواب بده و خانواده ای رو از نگرانی دربیاره؟!!!:(
Canon EOS 30D
سلام
متاسفانه تعداد هات پيكسل هايي كه مي فرماييد خيلي بيش از نرمال است و داست روي سنسور هم براي دوربين نو اصولا عجيب است. به نظرم بايد سريعا باهاشون تماس بگيريد.
سلام
اگه دوستان یادشون باشه دوربین من مشکل عجیبی پیدا کرده بود که با راهنمایی های خوب دوستان هم رفع نشد و منم وقت نمی کردم ببرمش تعمیرگاه تا دیروز!
خلاصه اینکه، اگه یه روز دوربینتون رو تا روشن کردین دیدن داره پشت سرهم فوکوس میکنه ... کلیدهای بالا و پشت کار نمی کنه، ولی عکس ها گرفته میشه... بدونید که خیلی ساده حالت دو مرحله ای بودن کلید شاتر شما خراب شده و با هزینه 35000 تومان تعویض میشه .
پ.ن : دوستان کسی می دونه عمر شاتر 30D چقدره؟
پیام اکبری
my Photos
ممنون، امروز تو تعمیرگاه کانترش رو نگاه کردن 63000 تا بود، گفتن خیلی زیاده ... شاید با 1-2 شات دیگه بشکنه، شاید حداکثر 500 تا !!
منم گفتم من آدم خوش شانسیم، شاید تا 90 تا رفتم باهاش، یکی از تعمیرکارا گفت من یه 20D دیدم 93 تا رفته ( خیلی با تعجب گفت ).
پیام اکبری
my Photos
تعداد لکه ها رو وقتی با دیاف 36 گرفتم متوجه شدم ذرات خیلی ریزتر دیگه ای هم وجود دارن که در مقابل اون 15 تا قابل چشم پوشی است. با این حال مجموعا شاید به 30-40 لکه برسند!!!:(
اما مشکل دوم؛ هات پیکسل ها.
وقتی نویزریداکشن رو روشن میکنم اونها رو حذف میکنه. حالا سوالم اینه که اگه فرضا بخوام تریس استار بگیرم و 10 شات 5 دقیه ای بزنم، در نهایت این هات پیکسل ها هم با هم جمع میشن. در اینصورت میشه با کم کردن یک قاب سیاه(Black Frame( این هات پیکسل ها رو از بین برد؟ یا از بین نمیرن؟! / حتما باید قاب سیاه 5 دقیقه باشه؟یا میتونه کمتر باشه؟
ای کاش میشد نمونه عکسا رو بذارم که شما هم نظر بدید.
ممنون میشم راهنماییم کنید. واقعا دارم نگران میشم.:(
Canon EOS 30D
بله، تعمیرگاه مرکزی .
این دفعه چیزی که برام جالب بود این بود که 1 روزه آماده شد.
پیام اکبری
my Photos
کسی هنوز به پست 76 جواب نداده...؟!!!:(
Canon EOS 30D