خيلي دوربين جالبي است.
شايد باورتان نشود، اما چند روز پيش فكر ميكردم چه بر سر دوربين هاي با كراپ 1.3 كانون اومد، چون به 1D Mark II علاقه بسياري داشتم.
اين دوربين هم شاهكاري است براي خودش. اين دوربين هاي كراپ 1.3 را خيلي دوست دارم، چون علاوه بر پيكسل هاي بزرگتر، قسمت هاي غير جذاب تصوير ايجاد شده توسط لنز را (لبه هاي آن) نا ديده ميگيرند.
اي كاش كانون دوربيني با همين سنسور اما در رده آماتور بيرون ميداد
بدنيست يك بررسي داشته باشيم تا ببينيم اين كراپ 1.3، چه بلايي سر لنزهاي مختلف مي آورد و چه لنزهايي به درد بخور خواهند بود.
اما نيكون، به نظر من اينقدر زود نخواهد جنبيد، خاصيت نيكون، جان به سر كردن علاقمندان است! اما ارزشش را دارد.
خود كنون در خصوص مزايايLIVE LCD ميگه
The real-time picture can be magnified by 5x or 10x to help make focusing more precise.
Shoot while checking the composition on the LCD monitor.
You can check the exposure on the LCD monitor before taking the picture (with
C. Fn IV -16-1 and aperture stopped down).
اما اين مزايا براي عكاسان خبري زياد به درد نمي خوره ولي براي كساني كه تو اتليه استفاده ميكنن مي تونه خيلي كاربرد داشته باشه
آقاي محبي بحثي رو كه كرديد مي تونه جذاب باشه من تا حالا بهش فكر نكرده بودم
من اون فايل رو خوندم
فوق العاده است تقريبا ميشه گفت در اكثر يا همه موارد بهترين و برترين طراحي ها رو داره
البته من جايي نديدم كه تاكيدي رو خبرنگاري دوربين داشته و بيشتر يك دوربين كامل براي هركس و هركجا و هر كاري عنوان كرده --- البته بيشتر مشترياش مسلما خبر نگارها خواهند بود
محمد امدادی
سلام
خدمت دوستان عزيز عرض كنم ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا . شخصا بد جوري شوكه شدم.
نميدونم مدير فروش كانن عقل نداره . به شدت قصد دارم بر عليهشون طرح دعوي كنم .آقا نميگن يه عده ممكنه سكته كنن ( فيل اسكي )
Canon 5D MKII
/canon350D/Lens:Canon= 24-105L-IS/135mm2.8 SF/70-200F4-L-IS /16-35-L-F2.8II/15mmFishEYE2.8EX/
Flash Canon580EXII Speedlite
من البته خبرنگار نبوده ام . اما تصورش برام سخت نيست كه Live LCD دو فايده مهم براي عكاس هاي خبري ميتونه داشته باشه:
1- در شرايط ازدهام و دوربين بالاي سر گرفتن يه جورايي باز ميشه يه كم كادربندي كرد.
2- در شرايط خطر (جنگ، درگيري، صحنه هاي حساس و ...) عكاسي كه چشمش را به ويزور بچسباند، ممكن است عواقب جبران ناپذيري داشته باشد. و در همين رابطه در فيلمي خبري، عكاسي را ديدم كه در حال حركت به عقب و لحظه به لحظه پاييدن پشت سر و بدون اينكه دوربين جلوي چشمش باشد از فرد دستگير شده و در حال كتك خوردن و كشيده شدن روي زمين، عكاسي ميكرد.
هادی هژیرآذر
آقا هادي كاملا درست ميگه...
اين مورد خيلي خيلي ميتونه كمك كنه...و استفاده هاي فراواني خواهد داشت.
اما اينكه عكاسي پي در پي فقط به درد خبرنگارها ميخوره؟
خوب خيلي جاها خبرنگارها چنين چيزي رو دوست دارن.
ولي مثلا عكاسي از رقص ؟ فقط كار خبرنگارهاست؟
عكاسي از پرندگان و حيوانات...
خلاصه عكاسي با اين سرعت خيلي جاها به كار خواهد اومد...
من فكر مي*كنم كانون در نهايت دوربين فيلمبرداري با مثلا 15 مگاپيكسل خواهد ساخت! اونهم مثلا با ايزو 8800!
همانطور كه دوستان گفتند، در عكاسي خبري و هر نوع عكاسي ديگري كاربرد بسيار زيادي خواهد داشت. احتمالاً (حدس ميزنم) هيستوگرام همزمان هم خواهيم داشت. به عبارتي، با ديدن هيستوگرام و تصوير زنده، فتيله! نوردهي را اينقدر جابه جا كنيم تا نوردهي ايده آل داشته باشيم. عاليست!
اما براي استوديو بابك جان، خير. چون تنظيماتي كه در استوديو براي نوردهي با فلاش روي دوربين انجام مي شود، با نور ambient موجود در استوديو چندين استاپ فرق دارند و عملاً در پريويو چيزي نخواهيد ديد. مگر اين كه بتوانيد با فانكشني به دوربين بگوئيد تا براي نمايش پريويو، از تنظيمات فعلي سرعت و ديافراگم تبعيت نكند. اين مسئله نيز كاربرد زيادي خواهد داشت.
من قسمت پردازشگر رو درست نخوندم
وقتي با اين دوربين تك عكس گرفته ميشه آيا پردازش تصوير مثلا 50-50 بين دو پرسسور تقسيم ميشه يا از يكي استفاده ميشه يا بعضي از محاسبات به عهده يكيه و بقيه رو دومي انجام ميده
شايد هم وقتي بار محاسباتي بالا ميره دومي هم مياد كمك
اگر يكي از كار بيافته دوربين ميتونه با سرعت پايينتر فقط با يكي كارشو ادامه بده يا خير و دوربين دود ميشه ميره هوا
بابك جان :
اگر اين دوربين مثلا 4 ميليون تومان بيارزد خوب ممكنه بعضي از خانواده ها كه خونه هاي ميلياردي و ماشينهاي صد ميليوني و وسايل صوتي و تصويري ميليوني و تلفن همراه 1 ميليوني دارند به راحتي همچين وسيله اي رو براي عكاسي از تمامي لحظات زندگيشون ميتونن داشته باشند اونم با 10 تا عكس در ثانيه
واويلا
محمد امدادی