در این قطع لنزهای سیگما تا حدود زیادی بدون مشکل هستند.....اما لنزهای کانن رو نمیشه استفاده کرد و اصلا روی مانت این دوربینها بسته نمیشه..........ولي فكر كنم كراپ 1.3 لنزهاي قطع ديجيتالم ساپورت كنه اينجوري 55-17 هم قضيش حله
در این قطع لنزهای سیگما تا حدود زیادی بدون مشکل هستند.....اما لنزهای کانن رو نمیشه استفاده کرد و اصلا روی مانت این دوربینها بسته نمیشه..........ولي فكر كنم كراپ 1.3 لنزهاي قطع ديجيتالم ساپورت كنه اينجوري 55-17 هم قضيش حله
مسعود قدیری
وای خدای من این چرا ایزو 3200 اش با ایزو 100 فرقی نداره؟
خدای من، حالم اصلا خوب نیست....
محمد منتظری
محمد جان
يك بحثي بين اقاي قديري و اقاي سوكي بودر اين مورد كه اقاي قديري معتقد بودند در عكسهاي شب نويزي تر بودن
400 دي نسبت به 350 دي كاملا مشهوده
اگر نه من در شب نه با 400 دي عكس گرفتم نه با 350 دي كه بتونم اونها رو مقايسه كنم
من معتقدم براي كار هاي خاص همين مقدار اختلافهاي كم هم مهمه و نبايد به راحتي گفت مگه چقدر اختلاف داره
ولي براي كسي مثل خودم كه از دوربين استفاده حرفه اي نميكنه قابل صرفنظر كردن هست
ممنون مسعود جان
از دو حال خارج نيست :
1- چشمهاي من مشكل دارند.
2- تفاوت ISO 100 و ISO3200 ، در نواحي روشن و مياني نزديك به صفر و در نواحي تيره كمتر از 10% است.
هادی هژیرآذر
وااااي وااااي وااااي اين فاجعس نه نه ببخشيد معجزه خداي من دارم درست ميبينم ISO100 با ISO1600 فرقي نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دكتر اعصاب كسي سراغ نداره
آخه چرا كنون با طرف داراش اينجوري ميكنه اييييييييي خدا
ویرایش توسط pouya1 : Friday 23 February 2007 در ساعت 19:12
پويا رحيم زاده
احساس نمی کنید واقعا شبیهند ! بلکه دومیه بالاتره !
(اگر جای این شوخی اینجا نبود دیگه ببخشید)
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
راجع به 10 فریم در ثانیه، دی 2 اچ اس نیکون که 2 سال قبل همین موقع ( فوریه ) معرفی شده بود 8 فریم میزنه یا مارک 2 مدل قبلی کنون، 8.5 فریم. اختلافشون قبول، ولی اینقدر ها هم زیاد نیست.
چیزی که برای من جالبه، واکنش دوستان مختلف فرومه. من به شما قول میدم که شاید تا سال آینده حتی 1 نفر هم این دوربین رو از بین خانمها و آقایون فروم نخره، قیمت خیلی زیاد و کاربری خاص اون اینطور اقتضا میکنه. ولی همچین هیجانی رو من در مورد اس ال آر های متوسط و آماتوری نمیبینم! و دقیقا اونه که بیشتر ما خریدار و استفاده کننده اش هستیم.
البته این مهم هم هست که مثل بیشتر تکنولوژی ها، دوربین هم اول در رده حرفه ای به بازار میاد و بعد کم کم تیراژ بالا میره و ارزونتر میشه که میشه اونوقت در رده متوسط و پایین دستی مارکت جاشون داد.
ببینید، اون چیزی که شما منتظرش هستید 40 دی هست. که هنوز معرفی نشده. معرفی هم بشه چون اول بازار هست و مدل جدید، خیلی گرونتر از این حرفها خواهد بود. 400 دی هم که تازه معرفی شده و خیلی بعیده به همین زودی آپدیت بشه. اگه بخواهید تا شب عید دوربین بگیرید در این رده که فرمودید، یا باید به دی 80 فکر کنید یا به 400 دی یا 30 دی. ( دی هشتاد تقریبا وسط کلاس این 2 دوربین هست و کنون مشابهشو نداره)
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
جناب آقای خرم یار، دلیل اینکه بعضی ها مثل ما خوشحالن و دارن با این دوربین جدید از دیدن این همه امکاناتش کیف میکنن این نیست که حالا می خوان بخرن، شما با یه لحنی گفتین قول میدم هیچ کس نخره انگار یه مشت آدم 13 ساله اینجا از دیدن یه بادکنک ذوق کردن و عموشون بهشون میگه که گرونه و هیچ وقت بادکنک دار نمیشین...
اولا وصف العیش نصف العیش
دوما اینکه کلا پیشرفت تکنولوژی فکر کنم به من و خیلی از دوستان دیگر این فروم حال میده و برای ما این چیزا لذت بخشه
سوما اینکه پیشرفت در این حد باعث میشه من نوعی بدونم که 4 سال دیگه دوربین ها سطح کلیشون در همه رده ها خیلی بالا میره، مثل الان که بیشتر دوربین های کامپکت ایزو 1600 دارن و یه زمانی کسی فکرشو نمیکرد
و به هر حال همه ما به عکاسی علاقه داریم و با این چیزا سر خودمون رو گرم میکنیم، تو فروم های اونور رو اگه همین الان مطالعه کنین نصف پست ها فقط اینه که من آرزو دارم این دوربین رو داشته باشم، خیلی از کسانی هم که این پست ها رو زدن همشون 350d یا 30d دارن و خوب هیچ کسم نیومده بگه شماها که هیچ وقت بخاطر گرونی نمیتونین بخرینش چرا دارین آرزوش رو میکنین
محمد منتظری