Cs8 نباید باشه. باید Cs2 یا 9.0 باشه!!!!
Cs8 نباید باشه. باید Cs2 یا 9.0 باشه!!!!
خوب دوستان سلام يه چند روزي نبوديم يه سري كارها هم پيش اومده كه اهميتش بيشتره از عكس و عكاسي كه نتونستيم بيايم خدمتتون
من بهتره هيچي نگم چون موقعي كه اين دوربين معرفي شد بعضي ها( شما بخونيد مسعود) هي دادزدن عجب چيزيه، حرف نداره، عاليه، .....من گفتم جوجه هارو حالا نشموريد ديديد كه D80 اصلا تو كلاس اون نيست
مسعود جدي نگيري ها شوخي كردم بخدا
ديروز به امير گفتم، نيكون سال آينده هر دوربينش از همرده هاي خودش تو بقيه برندها(شما بخونيد كنون) سرتره خواهيد ديد:biggrin: :biggrin: :biggrin:
ویرایش توسط babakdin543 : Monday 1 January 2007 در ساعت 09:08
سلام
ميخواستم يك سوال بپرسم .
براي گرفتن عكس در حالت اتوماتيك به صورت ديفالت 10 ثانيه زمان داريم .
حالا ميخوام ببينيم ميشه اين زمان رو كاهش يا افزايش داد يا خير ؟
فكر كنم توي Manual نوشته بود تا 2 ثانيه ميشه كاهش داد . حالا چه جوريشو نميدونم !.
دوستان كنوني اگر لطف كنند ممنون ميشم .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
اگر از قفل آیینه به صورت ترکیبی با سلف تایمر استفاده کنی، به جای 10 ثانیه ، 2 ثانیه بعد از فشار دادن دکمه شاتر، دوربین شلیک می کند.
داريوش جان دست شما درد نكنه .
لطف كردي .
پس افزايش زمان نداريم كلا ؟ فقط ميشه روي 2ثانيه تنظيم كرد ؟
4-6-8 ثانيه نميشه ؟
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
سلام...
محمد جان اکثر دوربین ها هما 2 و 10 ثانیه را دارند و به نظرم کمتر Dslr باشد که دارای تایمر بیشتر با متفاوتی باشد.هرچند چیز زیاد پیچیده ای نیست .
یاد دوربین فیلمی به خیر ... آدم میدید آن قربیلک دارد بالا میاید .حالا باید منتظر چشمک زدن آن نور قرمز باشیم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
D70 هم رو ميشه روي 2,5,10,20 ثانیه تنظيم كرد و با ریموت روی 1 , 5 , 10 و 15 دقیقه هم.
از همگي دوستان بابت جواب دادن به اين سوال متشكرم .
كاوه جان مرسي
محمد فخار
Canon EOS 400D
راستي
جديدا چي شده حسابي دشمن شدي با 400d ؟؟؟
مرتب ميزني تو سرش
نكنه ميخواي دوربين جديد بگيري ؟سلام.حالا هی بزن تو سر این دوربین عزیز گل ها ، چیه نکنه میخوای مرتد بشی بری D200 بخری؟
آخه یه مدتیه مد شده رو این دوربین به این خوبی و ماهی عیب بزارن ، گفتم عقب نمونم .
ولی در حاشیه ، بسیار به دوربینم علاقه دارم :
کوچیک و جمع و جوره ، به راحتی هرجایی میبرمش ، با یه Off Trail one به راحتی به کمرم میبندمش و خلاص.
کیفیت عکساش بسیار خوبه ، مخصوصا تو مد RAW .
رنگها گرم و طبیعی ، شارپ .
LCD بزرگ و همه کاره که واقعا در شب و روز به کار میاد .
Dust Reduction ش باعث شده که با خیال راحت تو هر شرایطی لنز رو عوض کنم و صحنه ای رو از دست ندم .
قابلیت تغییر در Picture Style باعث شده که به راحتی به فایل JPG اطمینان کنم و دستم رو باز گذاشته .
به هر حال باز هم اگه بخوام دوربین بخرم همین عزیز رو میخرم.
مرسی.