نوشته اصلی توسط Red
کلا کنون از زمانی که دوربین 10d رو زد همیشه برتری نسبی نسبت به دوربینهایی مثل 300d داشت. این در
برتری در 20D و 350D هم به چشم میخورد که 20D چه از لحاظ بدنه و چه از سایر لحاظ بهتر ساخته شده بود. اما اگر 400 دی به جز بدنه که قطعا به 30D نمیرسه از سایر لحاظ برتر باشه یک نوع سنت شکنی به حساب میاد.
در واقع به نظر من همون 30D بیشتر در کلاس D80 است تا 400d.
راستی مثل اینکه این لنز کیت معروف 55-18 هم باهاش هست.
نوشته اصلی توسط -
نوشته اصلی توسط -
نوشته اصلی توسط -
نوشته اصلی توسط -
ویرایش توسط Minoosepehr : Thursday 24 August 2006 در ساعت 23:56
آریو مینوسپهر
اين دوربين جديد نسبت به سلف خودش موارد قابل بررسي جالبي را با خودش معرفي كرده كه براي خود من موارد ذيل مهم هستند (البته در همان برند كنون و قصدم مقايسه با بقيه برند ا نيست )
اوليش و از همه به درد خور تر سيتم تميز كردن اتو ماتيك سنسور است كه در محيط هاي بيرون و با گرد و غبار تقريبا دغدغه لكه روي سنسور را كم ميكنه
ادغام Lcd پارامترهاي دوربين با مانيتور درمقايسه با مدل 350 و بزرگتر شدن نمايشگر
اضافه شدن برخي از تنظيمات به دوربين كه در مدلهاي قبلي موجود نبودند
به غير از موارد مذكور سنسور دوربين نيز در خور تامل و بررسي است البته نه به لحاظ تعداد پيكسلها ( چرا كه در كم و كيف تصوير چاپ شده در حد قابل توجه تاثير گذار نخواهد بود ) بلكه از نظر كيفيت تصوير خروجي و همچنين سطح نويز آن
اگر سطح نويز آن در همان حد دوربين هاي 350 و 20 و 30 باشد بارزش بوده و ميشه گفت كنون تونسته حاشيه كيفيت سلولهاي سنسور هاي خودش را بالاتر ببره و بايستي منتظر دوربينهاي با تعداد پيكسل هاي بيشتر در كلاسهاي خودشان باشيم ( 5 دي و 1 ... ) در غبر اين صورت فقط تلاشي بوده براي رقابت با ساير ين
قيمت اين دوربين با اين مشخصات جديد در مقايسه با ساير توليدات قابل تامل است ولي در هر صورت فكر كنم از نظر استحكام بدنه زياد حرفي براي مطرح شدن نداشته باشد ( با اين رديف قيمتي )
در كنار معرفي اين دو دوربين دو لنز جديد نيز ارائه شده كه يكي لنز EF 50mm f/1.2L USM هستش كه با قيمت 1600دلار ش واسه من چيزي نداره ولي لنز EF 70-200mm f/4L IS USM مشخصات جالبتري داره يكي لرزه گير ش هست كه نسبت به بقيه با چهار پله ميتونه اثر لرزش را جبران كنه و ديگري وزن نسبتا كمش ( در مقايسه با سلف بدون لرزه گيرش فقط 55 گرم به آن اضافه شده و 760 گرم مي باشد ) و همچنين خصوصيت مقاوم در مقابل شرايط محيطي ( DW R )
و قيمت 1250 دلار. بهر حال با اين قيمت و با اين خصوصيات تصميم گيري را براي خريدار جهت انتخاب اين لنز و يا لنز مشابهش با دياف 2.8 مشكل مي كنه.
ویرایش توسط arborhani : Friday 25 August 2006 در ساعت 01:02
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
باز هم کنون همه رو غافلگیر کرد.!مخصوصا با قیمت مناسب و معرفی 2 لنز اعلا.
یک جورهایی میشه گفت 30d رو حیف کرد.حالا انتخاب بین 30d و400d هم کمی فکر میخواد.!!
انتظار داشتم نورسنجی نقطه ای در این دوربین وجود داشته باشه ولی ظاهرا این طور نیست!
محسن مظهری
http://www.dpreview.com/news/0608/06...0drebelxti.asp
دیدن ویدئو Dust reduction هم خالی از لطف نیست .
ر این صفحه در مورد روش گرد زدایی سنسور و همچنین در مورد نرم افزار جدید دیجیتال فتو پروفشنال که به وسیله آن هم میتوان گرد و خاک گیری کرد!!!!
http://www.usa.canon.com/consumer/co...14256&pageno=3
و این هم نمونه عکس
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigit..._sample-e.html
مسعود قدیری
اين قضاوت زود نيست زيرا الان يكي دو سالي هست كه اين اتفاق ميوفته در اين دوربين فقط گرد زدایی سنسور تو دوربين هاي كنون چيز جديديه همونطور كه ميدونيد اين تكنولوژي جديد نيست و مدتهاست شركت اولي و جديدا سوني دارن استفاده ميكنننوشته اصلی توسط Red
در كل اين دوربين قطعا از لحاظ كيفي مثل بقيه دوربينهاي كنون عالي خواهد بود اما متفاوت، تعجب اور و انقلابي نيست
من با اين گفته كاملا موافقم.در واقع به نظر من همون 30D بیشتر در کلاس D80 است تا 400d..
.
چطور 30دی میتونه در رده دی 80 در نظر گرفته بشه...اون هم در زمانی که با دی 200 ...هم رده هست...
اصولا در یک دوربین مسائل مهمتری بجز پیکسل برای رده بندی وجود داره....یکی از این مسائل بدنه،فکوس،شاترهای پیاپی،حساسیت های بالاتر و امکانات اینچنی است.....که در هیچ یک از این موارد دی 80 با 30دی در یک رده نیست.......
اگر به این نکات دقت شود متوجه میشوید که 400 دی / دی 80 / آ 100 در یک رده هستند....حالا با کمی امکانات کم و بیش نسبت بهم.......
بدنه 350 هم مزیت خودش رو داره...همیشه بزرگ بودن بدنه برتری نیست......
اما چیزی که در 400 دی جالب هست.....
شاتر این دوربین تا 100 هزار بار گارانتی شده.....www.steves-digicsmd.com
نرم افزار Digital Photo Professional برای این دوربین آپدیت شده که به وسیله آن میتوان ذرات روی سنسور را (البته نرم افزاری) از بین برد...هم به صورت خودکار و هم دستی......
لایه ضد الکتریسته ساکن این دوربین من رو به یاد دوربین SD10 سیگما میندازد......
این امکان در یک دوربین SLR چیز کمی نیست و واقعا نیاز تمام عکاسان است و میشه گفت به تمام امکانات دیگر میرزه......
اما اگر نویز این دوربین هم مثل 350 یا 20 دی ....باشه آنوقت قضیه فرق میکنه......
باید منتظر تستهای dpreview باشیم.......
مسعود قدیری
پس اگر 30D با d80 در یک کلاس نباشد 30D در کلاس بالاتری از d80 است. اگر چه که باز هم به d200 نمیرسد.
آریو مینوسپهر