برای 350d که Iso در مد تمام اتوماتیک 400 می باشد.
مشکل عکس چیه؟
برای 350d که Iso در مد تمام اتوماتیک 400 می باشد.
مشکل عکس چیه؟
در حات Auto گرفتم. شک ندارم.
دوست عکسها به نظر من تاریک هستند. حداقل اینکه در مقایسه با S1IS اینجور به نظر میرسه. حالا شاید عکسها ایراد نداشته باشه.شاید S1 خیلی روشن عکس میندازه.
در حالتهای P یا M باید flashe exp comp باید روی +1 1/3 باشه تا عکسها خوب و روشن در بیاد.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
ببخشيد مثل اينكه 400D يه نيمچه Auto ISO اي داره !
Nikon D80 + Nikkor DX 18-70mm f/3.5-5.6G IF-ED
Canon A70
خبری نشد. حالا ببرم گارانتی یا اینکه این دوربین مشکلی نداره؟روشی برای تست نداره؟
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
به عقیده بنده،* دوربین شما هیچ مشکلی ندارد، تنها چند نکته:
- برای مثال، عکسی که از گل با هر دو دوربین گرفته اید، در عکس 400D کنتراست خیلی بیشتر است که باعث تاریک تر به نظر آمدن عکس میشود
- Mid Tone ها در عکسهای شما تاریک هستند، شما با کمی کاهش کنتراست و افزایش میزان نوردهی میتوانید آن را برطرف کنید. در بعضی دوربین های نیکون امکان اعمال Custome Curve ها را دارید که با آن ها میتوانید MidTone ها را هر طور بخواهید در بیاورید. در دوربین های کانون نمیدانم چه تنظیمی وجود دارد. اما همان طور که گفتم در مد P بگیرید، کنتراست را کمی کاهش و نوردهی را افزایش دهید.
- هیچ دوربینی ساخته نشده که در تمام شرایط نوری بهترین تصمیم را در مورد نورسنجی بگیرد،*عکاس باید با دیدن صحنه، *هیستوگرام و ارزیابی خود تصحیح لازم را در نورسنجی و تنظیمات دوربین اعمال کند.
- در مد P، میزان نور عکس در حالت عکاسی با نور محیط (چه داخل چه خارج)، با چرخاندن بیلبیلک مربوط به جبران نوردهی Exposure Compensation ، کم و زیاد می شود. در حالت عکاسی با فلاش نیز نور فلاش بوسیله جبران نوردهی فلاش یا Flash Exposure Compensation کم و زیاد می شود.
- توصیه می شود در باره نوردهی و اصول کلی دیجیتال بسیار مطالعه کنید یک بار که این مطالب را فرا بگیرید تا آخر عمر کمکتان خواهد کرد، مخصوصاً هیستوگرام را درست فرا بگیرید که متاسفانه کسی آن را آن طور که باید جدی نمیگیرد.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 25 April 2007 در ساعت 23:31
سلام.
دوربین من هم در حالت فول اتو با ایزوی 400 عکس گرفت ... روبروی مانیتور با سرعت 1/160 عکس گرفت اما با ایزوی 400 .
فردا در نور روز هم امتحان میکنم . اما به نظر مشکل خاصی نمیاید .
من در مورد 400D شنيده بودم كه برخلاف 350D كه اغلب اندكي روشنتر از معمول عكس مي گيرد، براي جلوگيري از اوراكسپوز شدن عكس، اندكي محتاطانه تر نور را تنظيم ميكند. به نظر من هم در عكسهاي شما مشكلي وجود ندارد. كافي است جبران نوري دوربين خود را همانطور كه جناب محبي هم گفتند به اندازه يك سوم يا دو سوم گام مثبت تنظيم نماييد. ضمنا در تنظيمات custom مي توانيد كنتراست، روشنايي و اشباع رنگي را مطابق سليقه خود تنظيم نماييد تا به تنظيم دلخواه برسيد.