این هم چند لینک که سوالاتی مشابه شما داشتند و یک سری مقالات آموزشی که حتما مطالعه بفرمایید .
مشکل با 400d
کتابهای مرتبط با عکاسی
فهرست جامع مقالات دوربین دیجیتال
این هم چند لینک که سوالاتی مشابه شما داشتند و یک سری مقالات آموزشی که حتما مطالعه بفرمایید .
مشکل با 400d
کتابهای مرتبط با عکاسی
فهرست جامع مقالات دوربین دیجیتال
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
همین یک جمله تکلیف این سوال را مشخص کرد.مگر شما بدون تحقیق اقدام به خرید دوربین کردید که تازه قصد تعویض اونو با پاناسونیک دارید ؟؟؟؟
دوست گرامی، دوربینهای Slr برخلاف دوربینهای غیر Slr تصویر آماده را در اختیار شما قرار نمیدهند و تازه پس از عکاسی باید خود دست بکار شوید و کارهایی که دوربینهای غیرslr بر روی عکس انجام میدهندٰ خودتان انجام دهید.
این قضیه ربط زیادی هم با نوع لنز ندارد.
قبلا هم بارها بحث کرديم که دوربينهاي مختلف تنظيمات متفاوتي از نظر تراز سفيدي و شارپنس و روشنايي و ... براي ساختن jpeg خود اعمال ميکنندمقدار Iso هر دو 100 و F=4.5 , سرعت شاتر هم روی هر دو 25/1 بود بعد از انداختن عکس فایلها را از هر 2 دوربین روی کامپيوتر ریختم با کمال تعجب دیدم که عکسهای پاناسونيک شارپ تر و روشن تر و همچنین همه رنگها با رنگ منظره اصلی مو نمیزنه اما دوربین من همه رنگها را بطور بدی نشون میده و تصویر هم یک تاری خاصی داره که فقط زمانی که با یه دوربین دیگه مقایسه کنید متوجه آن میشوید
اما با توجه به توضيحات دوستان حتي اعمال دو فاصله کانوني يکسان به اين دو دوربين با لنز و سنسور متفاوت براي دستيابي به نتيجه يکسان کار اشتباهي است
و به علاوه اینکه دیاف 4.5 برای dslr یک دیاف باز محسوب میشود و عمق میدان کم و احتمالا کاهش شارپنس . در حالی که همین دیاف برای کامپکت یک دیاف بسته است .
از پاسخ دوستان بسيار ممنونم منظورم از عوض کردن دوربين یک شوخي بود اما مونده بودم که چرا 400d بايد اين مشکلات رو داشته باشه .
اصلا از پاناسونيک خوشم نمياد نه بخاطر نيمه حرفه ای بودنش بلکه بخاطر معايب زیادي همچون نویز زياد در ISO بالا و چشمي ديجيتالي آن که بعضی ها آنرا از محاسنش میدانند.
من قبل از خريد دوربين کلي تحقيق کردم و اصلا چشم بسته دوربين رو نخريدم و همچنین از دلايل خريد من ايمان به Quallity کنون بود چون غير از 400d دو مدل آنالوگ 300x و t50 رو دارم که هیچ مشکلی برام پيش نيومده.
اما من هنوز به جواب نرسيدم (البته هنوز فرصت خوندن اون مقالات رو نکردم همین الان میخوام بخونمشون) علت بد رنگی تصاوير گرفته شده چیست؟
لنز یا دوربين یا آماتور بودن من نسبت به اين دوربین؟
باز هم از تمام دوستان که وقت گرانباهشون رو صرف جواب دادن به من کردن ممنونم.
با تشکر
ببخشید یک کم صریح میگم ولی :اما من هنوز به جواب نرسيدم (البته هنوز فرصت خوندن اون مقالات رو نکردم همین الان میخوام بخونمشون) علت بد رنگی تصاوير گرفته شده چیست؟
لنز یا دوربين یا آماتور بودن من نسبت به اين دوربین؟
99% آماتور بودن شما نسبت به دوربین و پروسس بعد از اون عامل اصلیه .
مطمین باشید بعد از مدتی تمرین و ممارست و کسب تجربه به عکسهایی با کیفییت دست خواهید یافت .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
http://web.canon.jp/imaging/eosdigit...irmware-e.html
این هم آخرین ورژن فریمور 400D یعنی نسخه 1.1.0 البته خودش پیشنهاد نکرده که آپدیت کنید. این هم تفاوت هاش:
This firmware update (Version 1.1.0) incorporates the following fixes and improvements.
Adds support for the new Media Transfer Protocol (MTP) USB protocol.
Corrects errors in the Simplified Chinese menu screens.
The Version 1.1.0 firmware being released this time is for cameras with firmware up to Version 1.0.5. If the camera's firmware is already Version 1.1.0, it is not necessary to update the firmware.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
شهرام...............
ما در همان تاپیك كذایی كلی برای این دوربین پست زدیم
آنجا فریم ور جدید دوربین را معرفی كردیم ها !
در پست های شماره 7 و 12 در مورد این موضوع بحث شد...
اگر امكان داشت همیشه firmware ها رو در همان تاپیك قرار دهید تا یك دست و یك پارچه شود....
ممنون از اطلاع رسانی....
http://www.akkasee.com/forum/showthr...light=frimware
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson