صفحه 36 از 48 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 351 تا 360 , از مجموع 471
Like Tree190تشکر

موضوع: Canon EOS 400D / Rebel XTi / Kiss X

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    92

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 400D

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahbod نمایش پست ها
    اره با فرمت Raw همه كار مي شه كرد ولي راه حل ديگه اي نداريد نمي خوام سراغ اين فرمت برم
    می توانید . در منو و صفحه ی شماره 2 ی آن ازگزینه ی custom wb استفاده کنید . یعنی عکسی را که سفیدی آن برای شما قابل قبول است را به عنوان معیار سنجش قرار دهید . استفاده نکردن از wb های شش گانه ی خود دوربین به معنای تعریف کردن تراز سفیدی توسط کاربر است . این مسلما با آزمون و خطا بدست می آید . و یا استفاده از کاغذ های مخصوص (18% ) (؟) ، که باز از همان custom wb استفاده می کنید .

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahbod نمایش پست ها
    اره با فرمت Raw همه كار مي شه كرد ولي راه حل ديگه اي نداريد نمي خوام سراغ اين فرمت برم
    علت چیه که نمی خواهید به سراغ این فرمت بروید؟راحترین کار و بهترین نتیجه را فقط از فرمت RAW خواهید گرفت.

اما در بعضی مواقع می توانید از یک کاغذ سفید خالص و غیر براق برای این کار استفاده کنید و آن را مرجع بگیرید ( اگر دوربینتان امکانش را داشته باشد )
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر آشنا benyamilan آواتار ها
    تشکر کرده
    53

از دوستانی كه 400D دارن ممنون میشم راهنمائیم كنن
    راستش از وقتی كه دوربین رو گرفتم نتوستم تو قسمت Picture Style دوربین تنظیمات درستی رو انتخاب كنم كه راضی كننده باشه
    همیشه تو رنگ سوژه یا روشنائی و ... تصویر مشكل داشتم هر چند به مقدار ناچیز
    از دوستان اگه ممكنه یه تنظیمی رو كه عمومیت داره در مورد Sharpness،Contrast،Saturation و Color tone
    برای پرتره و Lanscape بزارن (مثلا اگه حالت متوسط رو 5 بگیرم واسه هر كدوم درجه بزارین از صفر 10 تا بفهمم )
    از تك تك دوستان پیشاپیش ممنونم

تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط benyamilan نمایش پست ها
    راستش از وقتی كه دوربین رو گرفتم نتوستم تو قسمت Picture Style دوربین تنظیمات درستی رو انتخاب كنم كه راضی كننده باشه
    از دوستان اگه ممكنه یه تنظیمی رو كه عمومیت داره در مورد Sharpness،Contrast،Saturation و Color tone
    برای پرتره و Lanscape بزارن (مثلا اگه حالت متوسط رو 5 بگیرم واسه هر كدوم درجه بزارین از صفر 10 تا بفهمم )
    دوست عزیز اگر از فرمت raw استفاده کنید نیازی با اعمال هیچگونه تنظیمی نخواهد بود و بعدا در نرم افزار دوربین و یا فتوشاپ می توانید بهترین خروجی را اعمال کنید...
    A_Maddah و Saeed.gh.sh تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر آشنا benyamilan آواتار ها
    تشکر کرده
    53

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر از فرمت raw استفاده کنید نیازی با اعمال هیچگونه تنظیمی نخواهد بود و بعدا در نرم افزار دوربین و یا فتوشاپ می توانید بهترین خروجی را اعمال کنید...
    آقای قبادی درست میفرمائید ولی خب اون تصویر اولیه ای كه آدم میگیره به نظر من خیلی مهمه كه كیفیت خوبی داشته باشه
    در ضمن آدم وقت نمیكنه هر عكسی كه میگیره با این نرم افزارها پردازش ثانویه رو انجام بده

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

ولی خب اون تصویر اولیه ای كه آدم میگیره به نظر من خیلی مهمه كه كیفیت خوبی داشته باشه
    آه!
    مدتی بود در فروم چنین حرفی نشنیده بودم. دوباره رفتیم سر جای اول که برادر!
    Amir Mohebi، A_Maddah، Minoosepehr و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

amirsooki
    Guest

نقل قول نوشته اصلی توسط benyamilan نمایش پست ها
    سلام .
    با احازه دکتر ، جواب شما استفاده از RAW هست ، اما برای اینکه تو تنظیمات jpg هم به نتیجه خوبی برسید ، من خودم بهترین رنگها رو روی مد نرمال به علاوه دو درجه افزایش سچوریشن میگرفتم . شارپنس تا 5 هم خوبه . بعد از اون به هیچ وجه .
    مد landscape هم رنگهای خوبی میده البته من از رنگهای مد نرمال بیشتر لذت میبردم .
    تنظیم نور رو توی 400دی دوست داشتم .

ممنون.

كاربر همراه matthew آواتار ها
    تشکر کرده
    2140

من 1 درجه کنتراست و دو درجه مثبت شارپنس و سچوریشن رو در مده landscape انجام داده بودم البته من هميشه RAW عکاسي ميکنم فقط اين نکته رو در نظر داشته باشيد که در موده Portrait شارپنس رو زياد نکنيد.
    ویرایش توسط matthew : Tuesday 18 March 2008 در ساعت 02:14
    Saeed.gh.sh تشکر می‌کند.
    مهرداد

كاربر جديد poor آواتار ها
    تشکر کرده
    0

پیش فرض كمك در مورد دوربين گانن 400 دي

با سلام
    من قبلا يه دوربين سوني داشتم البته تقريبا اتوماتيك بود f717 جديدا يه دوربين كانن 400 دي گرفته ام و خواستم يه كم حرفه اي تر بشم ولي هر كار مي كنم در حالت m نميتونم f دوربين رو تغيير بدهم و همه اش رو 5.6 دهم است چه جوري مي تونم اون رو تغييرش بدم اگر كسي از اساتيد مي تونه من مبتدي رو راهنمائي كنه كه چه جور مي تونم اين تغيير رو روي دوربين اعمال كنم .
    با تشكر

تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: كمك در مورد دوربين گانن 400 دي

دوست عزیزم...

اول اینکه این دوربین یک تاپیک تخصصی دارد که پاسخ بسیاری از سوالات شما در آنجا است.

و بعد اینکه نیازی نیست استاد باشید تا بتوانید F را تغییر دهید.

تنها و تنها و تنها کافی است کتابچه راهنمای دوربین را ورق بزنید ( نه اینکه بخوانید ) بلکه ورق بزنید.

با شکل کاملا توضیح داده شده است.

به نظرم اگر بنده و یا دوست دیگری راحت به شما بگوییم که چطور می توایند این کار را انجام دهید به شما ظلم کرده ایم.چرا که باعث شده ایم شما با ابعاد کامل وسیله ای که قرار است با آن عکاسی کنید و به آن عادت کنید را نشناسید.

اگر حوصله ورق زدن کتابچه راهنما را ندارید ( که جز بزرگ ترین بلاهای جهان است اگر وسیله ای را بخریم و User Manual اش را مطالعه نکنیم ) به این لینک مراجعه کنید.

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/page8.asp

دکمه AV و توضیحات اش را مطالعه کنید.
    Persian، farhad44، DELL و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

صفحه 36 از 48 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... آخرینآخرین