فكر ميكنم دو ماه ديگر، تولد سه سالگي دوربينم رو بايد جشن بگيرم.
توي اين مدت تجربه كافي كسب كرده ام تا در مورد دوربين خودم نظر بدم.
اينترفيس اين دوربين، بسيار عالي و بي نقص هست، طوري كه روز اول، احساس تسلط بسيار كاملي رويش داريد.
ارگونومي و احساس كلي دوربين بسيار عاليست.
در مورد كيفيت، البته من با تحقيق بسيار فراوان اين دوربين را خريدم، ميدانستم كه اگر خوب اكسپوز نكنم يا اگر پست پروسس بلد نباشم با هر دوربيني نتيجه متوسطي خواهم گرفت.
از طرفي توي اون مدتي كه D70 اومده بود و من نخريدم (وقتي خريدم كه D70s مطرح بود) هزاران عكس، در شرايط مختلف از دوربينم قبلاً ديده بودم، و نتايج برايم خيره كننده بود.
فكر كردن زيادي لازم نبود تا نتيجه گيري كنم اگر نتونم اون نتايج رو بگيرم، مشكل از دانش و مهارت خودم هست. پس قبل و بعد از خريد، روي درست اكسپوز كردن خيلي كار كردم و خوندم و همچنين پست پروسس.
لااقل الان خودم راضيم، به جرات ميتونم بگم با علاقه اي كه به اين داستان دارم، اگر يك ضعف كوچولو از دوربينم ميديدم، به سرعت برق و باد عوضش ميكردم، حتي پلات فرمم رو عوض ميكردم. نيكون برايم جز يك اسم ژاپني نامانوس نبود، چه رسد كه روش تعصبي داشته باشم.
اما اين دوربين لعنتي يك سرو گردن از من جلوتر بوده هميشه، حالا يا من خيلي انتظارم كمه (اما اين طور نيست!) ....
حالا حالا ها قصد تعويض دوربين رو ندارم، مگه اين كه فوجي يك دوربين حسابي با همين بدنه D200 بيرون بده، با مگاپيكسل بالاتر. يا نيكون يه DXXXX عالي بيرون بده، يا حتي كانون.... يا هر برندي كه آدم حس كنه يه چيز مهم اين وسط تغيير كرده.
شايد تنها چيزي كه يكي دوبار غافلگيرم كرده، همون عدم نمايش ايزو است كه عليرضا جان گفتند، يك بار وسط كار يك مشتري، متوجه شدم خيلي شيك دارم ايزو 800 ميگيرم! البته شايد باور نكنيد كه عكسها فرق چنداني نميكردند.
پروسس Jpeg دوربين من زياد خوب نيست، البته اين مسئله اهميت زيادي نداره، چون اگر عكس يك ذره برام مهم باشه، حتماً RAW ميگيرم.
در نهايت ميخوام تجربه خودم رو در باره خريد دوربين به اشتراك بگذارم، اگر با دقت اكسپوز كنيد و پست پروسس انجام بدهيد، تا بيش از 40 درصد امكان بهبود داريد. اما با عوض كردن دوربين هايي توي يك رنج، تنها 5 يا حداكثر 10 درصد.