Panasonic DMC FZ5
اول معایبش رو بگم:
ایزوی پایین (حداکثر400) البته ترجیحا با ایزو 400 عکاسی نمی کنم نویز بالایی داره و رنگها رو هم بهم می ریزه! معمولا از ایزو 100 استفاده می کنم و در صورت اجبار از ایزو200 عکسهای کم اهمیتم رو با 400!
واید نامناسب 36 (البته شاید واسه من که احتیاج به واید کمتری دارم)
LCD کوچک (1.8 اینچ) که البته اون زمان که من خریدم تقریبا سایز رایجی بود
فوکوس نسبتا کند در نور معمولی رو به کم .. مخصوصا در نور کم (مثلا فضای داخل خانه و نور لامپ)
فلاش تقریبا ضعیف البته شاید انتظار من بالا باشه اما در مجموع چندان راضی نیستم
عدم امکان نصب فلاش خارجی
برای من فیلمبرداری دوربینهای عکاسی اهمیتی در حد صفر دارد اما برای کسانی که این مساله مهم هست از کیفیت فیلمبرداری این دوربین احتمالا راضی نخواهند بود 320*240 30فریم بر ثانیه اما یکی دو باری که من فیلمبرداری کردم که اتفاقا داخل اتاق و با نور لامپ بود از کیفیتش راضی بودم
فیلمبرداری با فرمت Quicktime که کمی آزار دهنده هست
یه مساله دیگه در مورد حجم فایلهای تولیدی توسط این دوربین هست که نسبت به 5مگاپیکسل هایی که من تست کردم بزرگتر بود (اگه کسی علتش رو می دونه ممنون میشم توضیح بده ..نمی دونم به خاطر ثبت جزییات بیشتره یا علت دیگه ای داره)
نداشتن فوکوس دستی
مزایا:
دامنه لنز بسیار عالی 36-432 (زوم اپتیکال 12 ایکس)
لنز بسیار شارپ .... واقعا راضیم
لرزشگیر بسیار موثر.....
باتری بسیار عالی که خیلی مهمه...... (همین چند روز پیش تو یه مهمونی 150 تا عکس با فلاش گرفتم هنوز باتریش نصف نشده بود!!!) .... که طبق استاندارد CIPA توانایی گرفتن 350 عکس رو با هر بار شارژ داره (البته در دره و کلاس خودش خوبه نه در مقایسه با اس ال آر ها)
وزن کم در مقایسه با دوربینهای هم رده خود (مثل S3ISیا S2IS)
قیمت بسیار عالی نسبت به امکانات و دوربینهای هم رده
دسترسی به منو ها به سادگی صورت می گیره حالا شاید من که با این دوربین کار کردم واسم راحت باشه اما در مجموع برای رسیدن منوهای پر استفاده دردسری ندارم
LCD بسیار با کیفیت که حتی زیر نور خورشید هم مشکلی با اون ندارم و عکسها به راحتی قابل رویت می باشد
اگه یه روزی من دوربین دیگه ای تهیه کنم فقط به خاطر داشتن ایزوی بالاتر و نویز کمتر و واید مناسبتر خواهد بود و مطمئنا این دوربین رو حفظ خواهم کرد (به خاطر مزایای با ارزشی که عرض کردم)