خوب ، با این چیز هایی که شما گفتید من بودم میرفتم دونبال همون اس ال آر نه دوربین رده ی پایین تر.
چون شما با اچ 5 کار کردید و زیاد فرقی نمی کنه که شما برید و هم رده ی خودش بگیرید دوباره ، مگر اینکه بخواهید 400 تومان هزینه کنید و مثل همان دوربین بگیرید ( تفاوت؟ نو بودن دوربین جدید و اینکه قلقش هم دستتون نیست )
شک نکنید ، شما با داشتن اس ال آر تا مدتی نیاز به تعویض بدنه ندارید و میتونید کم کم لنز و لوازم خوب برای دوربینتون خریداری کنید.
بنده اولین دوربین دیجیتالم همین اس 5 است. قبلا با زنیت کار میکردم و خوب هم عکس در میومد ازش ( تعریف نمیکنم ) خوب به دلایلی از اس 5 شروع کردم و نمی خواستم یکدفعه سراغ اس ال آر ها برم. ( منطقی نبود برام )
ولی اگر مثل شما قبلا با اچ 5 کار کرده بودم و راضیم نمیکرد و اطلاعاتی هم داشتم از عکاسی بی درنگ دونبال اس ال آر ها میرفتم. که بحث در موردش و انتخاب گزینه ی مناسب بستگی به خیلی چیزها میتونه داشته باشه.
امیدوارم این تاپیک و اطلاعات و صحبت های دوستان بتونه به شما در انتخاب بهتر کمک کنه.
حرف آخر: نظر بنده اینه که اگه اس 5 - اچ 9 و ..... ( اس ال آر لایک ها ) بگیرید ، با اچ 5 خودتون در زمینه هایی که شما گفتید و مورد نظرتون بود هیچ فرقی نمیکنه و نمی تونه شما رو راضی کنه و ممکنه خدای نکرده شما را پشیمان کند. :redface:
ببخشید زیادی سریع رفتم سراغ نتیجه :::blushing:::