این تاپیک را مشاهده کنید :cool:
Printable View
این تاپیک را مشاهده کنید :cool:
با توجه به توضیحاتی که من از جناب قبادی شنیدم، ایشان توانستند مرا قانع کنند که چینی و ژاپنی و ... اساسا فرقی با هم ندارند، جدای از مسائل حاشیه ای این بحث فکر می کنم که نوع ژاپنی این دوربین حداقل در ایران وجود خارجی نداشته باشد. گرچه این قضیه چیزی از کیفیت دوربین کم نمی کند.
از جناب قبادی هم خواهش می کنم اگر فرصت دارند. مطلبی را که در آن گردهمایی سرخه حصار بیان کردند که ما را متقاعد کرد اینجا هم ذکر کنند.
با تشکر
ممنون مجتبی جان...
باور کنید آن بحث را بارها در جاهای مختلف و تاپیک های متفاوت به راه انداخته ام.عده ای از دوستان بسیار عالی و روشن فکرانه بر خورد می کنند و عده ای هنوز ته رنگی از گذشته و ذهنیت های سابق را دارند که باعث می شود مثلا 50 هزار تومان بیشتر بدهند و جنس ژاپنی بخرند( این موضوع در مورد سایر کشور ها بسیار کمتر دیده می شود.کمتر کسی به سراغ جنس اصل آمریکا و یا آلمان و یا فرانسه و ایتالیا و .... می رود، مثلا اگر یک ادکلن که باید ساخت مثلا فرانسه باشد نوشته شده باشد ساخت آمریکا برایشان حتی جذاب تر می شود ، یا یک لامپ Osram که باید آلمانی باشد اگر نوشته شده بود مثلا انگلستان باز هم با اشتیاق آن را می خرند ، اما اگر دوربین نوشته شده بود چین ، تایوان ، مالزی ، سنگاپور ، ..... حاضر نیستند آن را بخرند ) این موضوع یک موضوع فرهنگی و تا حدودی ژنتیکی است.
انشالله همه دوستان در جریان بازار جهانی قرار بگیرند.این روز ها دیگر ملیت ها مهم نیست.کیفیت ها مهم است.
جدیدا هم که یک کار خوب انجام می شود.شرکت های معروف ( مثل سونی ، کانن ، پاناسونیک ، .... ) محصولات جدید را در کشوری غیر از مثلا ژاپن معرفی می کنند.می توانید به اخبار جدید نگاهی بیاندازید.مثلا در لاس وگاس یا در سنگاپور و حتی چین.
یک موضوع دیگر اینکه این روز ها به جای اینکه ملیت یک کمپانی را بنویسند آرم و به قول فرنگی ها Sign و نشان آن شرکت را در بورس های بین المللی مثل Nasdaq و NYSE را می نویسند.که شنان دهنده دید جهانی به یک کمپانی است.
امکانش یکی از دوستان چندتا عکس که در محیط های کم نور (اتاق و..) و مخصوصاً در شب انداخته شده بزاره ببینیم
(بدون دستکاری و اوریجینال)
با تشکر
براستي اگر دوربين بتواند در محيط هاي كم نور و شب عكس با كيفيت با جزييات بگيرد آنوقت قابل قبول هست چون تمام دوربين هاي ديجيتالي در روز عكسهاي جالب مي گيرند من هم از دوستان مي خواهم چنانچه با اين دوربين در شب عكس انداخته اند در اينجا بگزارند تا ما هم به سراغ اين دوربين برويم.
من عکسهای زیادی با این دوربین دارم دقیقا منظور را میفرمایید؟ آیا میتوانید حجم بالا دانلود داشته باشید؟!
دوست عزیز همچین چیزی امکان نداره. چون شرایط و استفاده کردن یا نکردن از سه پایه و میزان ایزو و ......... خیلی خیلی تاثیر گذار هست.
عکسهای زیر در یک اتاق کاملا تاریک که منبع نور فقط نور مانیتور بوده با دوربین fz50:
[IMG]http://i26.*******.com/euhkau.jpg[/IMG]
[IMG]http://i25.*******.com/2vry7u9.jpg[/IMG]
[IMG]http://i25.*******.com/2sb5un4.jpg[/IMG]
با عکسهای بالا چجوری میشه فهمید که دوربین خوب است یا بد؟؟؟؟؟
عکس اول رو در ایزو 100 گرفتم و زمان نوردهی 1 ثانیه. چون در مدت 1 ثانیه رئیس معبد شائولین هم نمیتونه اعصابش رو کنترل کنه و دوربین رو بی حرکت نگه داره مجبور هستید از سه پایه استفاده کنید. پس کیفیت خوب هست و عکسها بدون نویز.
عکس دوم رو در ایزو 800 گرفتم و با زمان نوردهی 8/1 ثانیه. پس سرعت خیلی بالاتر هست ولی مجبورید از حساسیت بالاتر استفاده کنید تا زمان نوردهی رو کاهش بدید.
عکس سوم همون عکس دوم هست که با نرم افزار نویز ریداکشن شده.
اصلا اینجوری میشه نظر داد که دوربین خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟
تمام دوربینها در ایزو 100 کیفیت خوبی دارن. اگه میخواین از سوژه ثابت در شب عکس بگیرید یدونه از این سه پایه های ریزه میزه و ارزون بخرید و همیشه همراتون باشه تا در ایزو 100 بتونین عکس بگیرید و عکستون بهترین کیفیت رو داشته باشه.
اگه هم سوژه انسان هست از فلاش استفاده کنید.
اگه هم عکسی با ایزو بالا گرفتید و از نویزش ناراحتین با نرم افزار نویزش رو کاهش بدین.
بخدا 1 دقیقه هم وقت نمیگیره.
سلام
دقيقا" همينطور كه آقاي توكلي فرمودند.....وقتي صحبت عكاسي در شب يا نور كم ميشود، خيلي مسايل وارد ميشود:
- سوژه متحرك است (يك بچه وروجك) يا مثلا" يك عكس يادگاري ميخواهيد بگيريد و همه ميتوانند خودشان را براي 8/1 ثانيه بي حركت نگه دارند!!
- منظور بدون 3پايه و روي دست است يا با 3 پايه!
- با فلاش سرخود دوربين يا بدون آن (چون عكسهايي تخت و سايه هايي تند بوجود مياد).
دیلیلیلیلی ... خب بالاخره منم بعد کلی اینور و اونور یه s5 خریدم ... فقط یه مشکلی پیدا کرده ...
دو روزه چهره رو تشخیص نمیده :( ...
یکی کومک کنه ما رو ...
و چیز دیگه اینکه من هر جا سوال کردم معتبر ترین گارانتی رو پارس الرمس میدونستن ... و منم با همین گارانتی تو قشم دوربین رو 355 تونم خریدم ...
لی تو دفترچه ای که توی جعبه ش بود آفومار رو گارانتی خودش میدونست ... به نظر شما کدومش بهتره؟
تبریک میگم.نقل قول:
دیلیلیلیلی ... خب بالاخره منم بعد کلی اینور و اونور یه s5 خریدم ... فقط یه مشکلی پیدا کرده ...
دو روزه چهره رو تشخیص نمیده ...
یکی کومک کنه ما رو ...
و چیز دیگه اینکه من هر جا سوال کردم معتبر ترین گارانتی رو پارس الرمس میدونستن ... و منم با همین گارانتی تو قشم دوربین رو 355 تونم خریدم ...
لی تو دفترچه ای که توی جعبه ش بود آفومار رو گارانتی خودش میدونست ... به نظر شما کدومش بهتره؟
یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۷
دوست عزیز ،
در مورد شرایط استفاده در مورد این ایراد اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدید. در چه مدی عکس میگیرید که تشخیص چهره عمل نمیکنه؟
براتون پیغام گذاشتم.
دوست عزيز من هم دقيقآ همين مشكل شما رو داشتم ! :mad: فقط كافيه برو منو --- بعد برو بخش آچار و چكش! ---
بعد برو آخرين گزينه كه نوشته reset all كل سيستم رو ريست كن! ان شاا... مشكلت حل شه!:cool:..... گاهي اوقات مثلآ موقعي عكس ميگيرم همش تار ميشه حتي با فلاش!:eek: يا مثلآ همين كه گفتي چهره رو تشخیص نمیده :confused:...... كلآ بعضي وقتها سيستم دوربين ها قاط مي زنه!!( حالا فكر نكن اين مدل دوربين اين مشكل رو داره! ...چند مدل دوربين ها ديدم اين جور چيزا الكي قاط مي زنه!!
در مورد گارانتي بگم كه پارس الرمس و با آفومار هر دو گارانتي خوب و معتبر هستند :::love2::: كه ميگن پارس الرمس بهتره!( ولي زياد سخت نگير هر دو خوبن))
دست خوبم جناب jevad
همانطور که استاد گرامی بنده جناب نیوتون اشاره کردند.
قابلیت تشخیص چهره در همه مد ها کار نمی کند. مد دوربین را در هنگام عکاسی کنترل نمایید.
ارادتمند.
دوست عزيز با چه نرم افزاري ميتوان راحت نويز عكسها با ايزوي بالا را گرفت؟
دوست خوبم
سلام
پلاگین های neat Image و Noise Ninja تا جایی که بنده اطلاع دارم جزو بهترینها هستند که کار با آنها نیز بسیار ساده است. برای دانلود این پلاگینها و نحوه نصب آنها در فتوشاپ در فروم جستجو کنید. مطالب متعدد و مفیدی خواهید یافت.
موفق باشید.
ارادتمند.
دوست عزيز
در مورد sd , sdhc بگم sdhc از sd پر سرعتر و پر حجم تر هست! ....... sdhc به هر دوربيني نمي خوره!! تقريبآ دوربين هاي از 2 سال پيش به بعد مي خورن!! ..... اگه دوربين تون اس 5 هست حتمآ sdhc بگيري
در مورد 133 ايكس اطلاع دقيقي ندارم! ولي شما كلاس 6 رو حتمآ بگيري!! اگه كلاس 4 بگيري موقع ايي كه مي خواي عكس با فلاش بگيري كمي طول ميكشه تا عكس بعدي رو بگيري!
واسه فيلم اگه دوربين ات اس 5 باشه ! ميشه تا 4 گيگ پشت سر هم فيلم بگيري!lol ولي فكر نكنم بخواهي تا اين حجم پشت سر هم فيلم بگيري!!:::big grin2::: ...... شما اگه پولت ميرسه! 4 گيگ كلاس 6 بگيري خوبه!! اگه بري 4 گيگ كلاس 4 بگيري بخاطره عكس گرفت پشت سر هم!! پشمون ميشي!! :(
باتري ها ميگن 2500 ميلي آمپر كافيه واسه كانن اس 5 ولي من 2700 ميلي آمپر با شارژ مارك سوني كه از نمايندگي سوني مركزي گرفتم!.......... يادت باشه باتري سوني تقلبي ريخته تو بازار!! حتي بيش از 2700 ميلي آمپر با مارك سوني زدن بيرون!!! كه خود سوني گفته تا 2700 بيشتر نزدن!!:::big grin2:::.......... اگه از من مي شنوي برو از خود نمايندگي سوني بخر!!! ............ اگه خواستي مارك ديگه بگيري پاناسونيك و فوجي خوبن!! ولي سوني از نمايندگي بگيري! پشمون نميشي!
سلام راستش یادم نرفته هنوز بفکر قولی که دادم هستم فقط مشکل اینجاست که نمیخوام عکسی رو بفرستم ذهنتون به خطا بره. همه عکسها بعنوان یک عکس تست قابل قبول نیست خیلی از شات ها خودشون یک اشتباه بحساب میاد که دوربین نقشی توش نداره نمیخوام اینها رو بفرستم
واسه همین مرددم کدام رو بفرستم که باعث خطای ذهن نشه. با اس5 عکس دارم عاشق این دوربین میشوید عکس هم دارم اگر ببینید متنفر.! هنوز عکسی که منصفانه باشه پیدا نکردم. شاید نتونم اون شرایط ایدآل رو پیدا کنم
شما فرمودید عکس در اتاقی که نور کم باشه خوب اگر بیش از 5 متر فضا باشه مسلما فلش جوابگو نیست این ها ایراد این دوربین حساب نمیشه تواناییش اینه . واسه همین گشتم عکسی بیطرف پیدا کنم ولی باور بفرمایید اگر بخواهید منصفانه قضاوت کنید انتخاب از بین عکس ها سخته.
نه فکر کنید طرفداری بیجا میکنم اصلا.... جالبه بدونید به سلیقه شخصی و دلایلی من اصلا از این دوربین خوشم نیومد از اس3 راضی تر بودم ولی با اینحال دوست دارم عکسی در شرایط منطقی رو واستون بفرستم
حتی بررسی کردم اگر عکسی دیگر در نت دیدم که با عمده عکسهای اس5 در شرایط یکسانی قرار داشته باشه اون رو هم لینک میدم امشب اینکار رو اگر بتونم واستون انجام میدم
اما با اینحال من این سایت رو واسه دیدن عکسهای اس5 معتبر میدونم یک سری به اینجا بزنید تست های خوبی با این دوربین انجام داده
ارادتمند شما دوست خوب
سلام
ماني جان، اين به دليل زمان شارژ شدن فلاش است و اگر كارتت كلاس 10 هم باشد؛ فرقي نخواهد كرد.نقل قول:
اگه كلاس 4 بگيري موقع ايي كه مي خواي عكس با فلاش بگيري كمي طول ميكشه تا عكس بعدي رو بگيري!
سرعت عكاسي پيوسته S5 Is حدود 1.5 فريم بر ثانيه است كه از S3 Is پايينتر است، اما در S3 Is هم حتي اگر از يك Sd خوب (كه سرعتش از Sd-hc پايينتر است) استفاده بكني، باز هم مشكلي نخواهي داشت و در صورت كافي بودن نور؛ به رقم ادعا شده كمپاني ميرسي. :)نقل قول:
اگه بري 4 گيگ كلاس 4 بگيري بخاطره عكس گرفت پشت سر هم!! پشمون ميشي!!
سلام وحيد جان مرسي از نظرت:::love2::: من اول گفتم مشكل خود دوريبن هست كه از دو نفر پرسيده بودم كه گفت همين مشكل رو دارن! بعد رفتم نمايندگي كانون شماره 3 در ميزاري شيرازي! كه گفت چون كلاس ممري ات 4 هست! دير به دير عكس ميگيره!! من به حرف اش شك كردم! ولي اصرار كرد مشكل اش همين هست كه تسليم شدم!!........ چون الان با sd معمولي تست كردم كه همون زمان رو دارن!! پس من حرفي كه زدم پس ميگيرم!!.....وحيد جان مرسي كه كمك ام كردي
سلام
این جریان عکس از برگ سفید برای تنظیم کاستوم وایت بالانس چیه ؟
اگه توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر
سلام
لطفا این تاپیک رو ببینید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6561
سلام
از دوستان محترمی که به این دوربین مسلط هستند خصوصا دلباز عزیز و جناب مشهدی وحید تقاضا دارم راجع به گزینه Focus-bkt کمی توضیح دهید.
با تشکر
ارادتمند
برکتینگ فوکوس
یعنی سه شات پیاپی برداشته باشه با فوکوس های متفاوت
یکی با فوکوسی که دوربین تشخیص داده یا شما تعیین کردید
یکی با فوکوس دورتر
یکی با فوکوس نزدیک تر
و میزان تغییر و فاصله فوکوس رو هم با زدن دکمه Set و سپس کلید های جهت میتونید مشخص کنید
يه سوال اگه از فلاش سري EX استفاده كنيم واسه عكس گرفتن پيوسته چقدر سريع تر ميشه ؟ :::confused2:::
دوستان خوشبختانه هک s5 هم اومد
من تاپیک s3 رو خوندم بعضی از لینک ها چون ماله خیلی وقت پیشه کار نمی کنه
اگه یکی از اول چگونگی کار رو شرح بده خیلی عالی میشه
با تشکر
سلام
آريا جان لطف كن و مثل همه با فونت معمولي بنويس.
بولد نوشتن تمام متن مثل داد زدن توي يك جلسه ي كوچك در يك اتاق 3x4 است :biggrin:
جناب وطن دوست مثل اینکه فروم رو کامل مطالعه نمی کنید.
به قول شعار قدیمی سایت
سایت عکاسی را از ابتدا بخوانید!
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6872
دوستان بين دو دوربين s5is و G9 لطفا با توجه به يكسان بودن قيمت با حساب شارژر و باطري براي s5 دوستان از نظر كيفيت عكس بخصوص در شب و محيط هاي بسته پيشنهاد مي كنيد . لطفا كساني كه تجربه كار با دو دوربين را دارند نظر دهند.
سلام
دوستان محترم من
یک سوال داشتم
شما چه فلاشی رو برای این دوربین پیشنهاد می کنید؟
ممنون از توجه شما
ارادتمند
با سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از کلی گشت و گذار در سایت های دوربین های دیجیتال و زیرورو کردن مشخصات دوربینها
چون قبلاکانن داشتم و با وجود اینکه بعد از گم شدن دوربین عکاسی ام و دزدیده شدن دوربین فیلمبرداریم
تصمیم گرفته بودم که دیگه دوربین نخرم ،اما دیروز یه اس 5 گرفتم که امروز به دستم رسید.
چون قبلا هم با اس 3 یه چند شاتی گرفته بودم کار کردن باهاش برام راحت بود....
اما توی این مدت که با این فوروم آشنا شدم چیزهای زیادی از خیلی از دوستان از جمله آقا یاسر ،آقا وحید و
دیگر دوستان یاد گرفتم که امیدوارم این کارها تداوم داشته باشه.
اما چیزی که باعث شد این مقدمه طولانی برای معرفی خودم و تشکر از دوستان دیگه رو داشته باشم این
سئوال بود که :
امروز که دوربینم به دستم رسیدبعداز اینکه روشنش کردم و چند تا عکس باهاش گرفتم
چون توی اتاقم ساکت بود متوجه شدم که زمانی که از تنظیم کننده وضعیت در حالت auto ,portrait,landscape
استفاده میکنم که هیچی اما از sport به بعد وقتی که درجه وضعیت رو می چرخانم یه صدای خرخر و
قرچ و قوروچی از داخل دوربین به گوش میرسه درست مثل چرخ دندهای که هرز شده باشه.
میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه این صدا مربوط به چیه و آیا دوربین ایراد داره یا نه؟؟؟؟
با تشکر
خیر دوست من اصلا مشکلی نیست.
این صدا فقط در مد اسپرت به گوش می رسد و دلیل آن اینست که چون دوربین زمان زیادی را برای تنظیم فکوس ، دیافراگم و سرعت شاتر ندارد، به ناچار دائما این اعمال را انجام می دهد، یعنی نورسنجی و فوکوس و اینهم بخاطر حرکات سریع ورزشکاران است که عکاسی از آنانرا بسیار مشکل می کند.
پ.ن : من به شخصه از این مد در پرنده گرافی هم استفاده می کنم ، جواب می دهد.
موفق باشید
ارادتمند
سلام
حالا که بحث مد Sport شد.. آیا خاصیت مد Sport همین فوکوس دائمه؟ آخه رو دوربین من شاتر رو 1/60 تنظیم میشه که سرعت مناسبی واسه فریز کردن نیست :::confused2:::
آیا دوربین های دیجیتال مخصوصاً S5 در اثر استفاده و زدن شات های زیاد عمرشون کم میشه
منظورم اینه قطعه مصرفی دارند یا در اثر استفاده کیفیت عکسشون به نسبت روز اول کم میشه؟
یه جایی توی تاپیک خوندم بعد از زدن یک تعداد شات مشخص شاتر دقت خودش رو از دست میده
سلام
در تاپیک کنون 30 دی جناب قبادی در این مورد توضیح عالی و مفصل داده اند.حتما مطالعه بفرمایید.
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=6616
مخصوصا پست شماره 10
سلام . من به تازگی یک Canon S5 خریدم . یک چیز که برام عجیبه اینه که مشخصات عکسهایی که با این دوربین میگیرم در فایل ذخیره نمیشه . منظورم اینه که وقتی با برنامه ای مثل Acdsee یا ... روی عکس کلیک Propertise رو میزنم نشون نمیده که این عکس با چه ISO گرفته شده و تو چه حالتی بوده و ... فکر کنم تونستم منظورمو برسونم . تو منوهاش خیلی گشتم ولی گزینه ای ندیدم که off باشه و بخوام اونو فعالش کنم . لطفا اگر دوستان عزیز در این رابطه اطلاعی دارند منو راهنمایی کنند . متشکرم .
دوست عزیز این کارو هم کردم ولی نشد که نشد . یعنی هنوز هم عکسهای من خالی از مشخصا ت عکسبرداری است . من خیلی نگرانم . چون من همیشه مشخصات عکسهای خوب خودمو نگاه میکرم تا ببینم که اونارو در چه مودی گرفته بودم ولی حالا که این دوربینو خریدم نمیشه . خیلی برام عجیبه ؟ :(
لطفا اگه دوستان میدونن که مشکل میتونه از کجا باشه راهنمایی بکنن . بسیار ممنونم .
دوست عزیز خروجی شما چیست؟
JPEG ؟
اگر خروجی این باشد و بدون هیچ گونه ویرایشی ( یعنی اینکه در هیچ نرم افزاری مثل فتوشاپ و ... ) آن را در برنامه ACD SEE باز کنید.یقینا Exif را مشاهده خواهید کرد.
با سلام به دوستان
یه راهنمایی میخواستم ...
توی این یکی دو روزه که اس 5 گرفتم چندتایی عکس باهاش گرفتم اما همه جنبه تمرین
و آشنایی با قابلیت های اون رو داشته .اما یه سئوال تو ذهنم اومده و اینه که اگه بخوام عکس هایی رو که گرفتم
چاپ کنم امکان اینکه تاریخ و ساعت عکسبرداری توسط خود دوربین روی عکس ها چاپ بشه هست یا نه؟؟؟
بعبارت دیگه مثل بعضی از دوربینهای اتوماتیک که تاریخ و ساعت عکسبرداری رو گوشه عکس ثبت میکنند هست یا نه ؟
چون توی تنظیمات دوربین چیزی که نشاندهنده این قضیه باشه ندیدم یا لااقل پیدا نکردم....
و ساعت و تاریخ دوربین فقط روی صفحه نمایش و در اگزیف عکسها قابل رویت هست....
:)
دوست عزیز خروجی همین است و هیچ ویرایش هم صورت نگرفته ولی در EXIF هیچی . فقط تاریخ و نام نرم افزارو زده که اینم کار خود ACdsee است . یکی از دوستانم گفت شاید به خاطر کارت 4 گیگت باشه گفته که با یک 2 گیگ امتحان کنم . البته هنوز فرصت نکردم که اینو امتحان کنم . یعنی ممکنه ؟ :(:::confused2:::
بعید می دانم ربطی به کارت داشته باشه چون این دوربین تا 8 گیگابایت رو هم ساپورت می کنه. پیشنهاد می کنم دو مورد رو حتما امتحان کنید.
1- شیوه انتقال فایلها را به کامپیوتر تغییر دهید. یعنی اگر با کابل است با کارت خوان اینکار رو انجام دهید.
2- تنظیمات برنامه ACDsee رو چک کنید یا مجددا آنرا نصب کنید.
دوست عزیز شما یک عکس تهیه کنید و بعد آن را آپلود کنید و فقط توسط نرم افزار Acd See ورژن 9 به بالا ریسایز کنید.
تا ببینیم شاید مشکلی از نرم افزار های شما باشد.
دوستان عزیز مشکل بر طرف شد .:::happy::: من از طریق برنامه Acdsee و از طریق Get photo و Twain این کارو میکردم . ولی حالا که از همین طریق ولی به جای این مورد از گزینه windows image و انتخاب دوربین Canon … اینکارو میکنم که همه چیز درست شد . یعنی باید هنگام انتقال فایل Device مورد نظر به درستی انتخاب شود که من به این مورد دقت نکردم و باعث این مشکل شد .
از همه دوستان که من را راهنمایی کردند مخصوصا آقای مجتبی وطن دوست و کاوه قبادی بسیار سپاسگذارم .
درود برهمه همسايتان و گردانندگان سايت كه با ايجاد محيطي دوستانه و علمي هركدام بسهم خودشان در گسترش و ارتقاي دانش فرزندان اين مرز وبوم نقش باارزشي ايفا مينمايند:::happy:::
نياز به مشورت شما دارم البته به تازگي آدرس اين سايت را پيدا كردمه ولي ايكاش زودتر ميشد:(
مدتي پيش دوربين كانن S5IS خريدم حال ميخواهم برايش لنز تله بخرم و ميدانم كه تنوع زيادي از نظر كيفيت ، قيمت،دامنه و...... با هم دارند ولي ساده برايتان بنويسم لنزي كه برد و عمق ميدان خوبي داشته باشد كه بتوان عكس از راه دورگرفت ( عكسهاي طبيعت در روز) و ساده باشد مثل لنزهايي كه روي دوربين ها پيچ ميشوند و تنظيمات و چيز ديگري ندارند
لطفا مرا راهنمايي بفرماييد متشكرم
سلام
دوست عزيز دوربين شما قابليت تعويض لنز ندارد و فقط دو نوع لنز خاص با كانورتر به آن قابل اتصال است.
به تاپيك زير مراجعه كنيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6185
با عرض پوزش از دوستان بخصوص آقا کاوه
این متن یه فایل ذخیره شده بود که نمیدونم چطور برای دومین بار مجددا ارسال شد...
اما بعضی اوقات که صفحات سایت رو باز میکنم بعضی از پستها وجود ندارن یا بهم ریخته اند که باعث
این شد که سئوالم رو دوباره بپرسم
دوست عزیز سلام
من یه کانورتور تله3.2x همراه با آداپتور لنز با مارک opteka ژاپن رو پارسال از سایت آمازون به قیمت 110 هزار تومن خریدم.امسال جهت ارتقا دوربین رو فروختم.ولی کانوتور تله رو نفرختم.الان قصد فروش دارم، اگه دوست داری حاضری یه تخفیف خوبی هم بدم چون دستم خالی هستش و پول لازم دارم.
سلام
نورنگار این دوربین رو به همراه 2GB SD احتمالن transcend و کیف و دفترچه فارسی 440 تومان می فروشه. قبل از خرید می خواستم از اساتید بپرسم این قیمت مناسبه؟
یه سوال دیگه: همین نورنگار در صفحۀ معرفی این دوربین براش قیمت 360 تومن رو زده. یعنی یه وقتی 360 تومن بوده و حالا گرون شده؟!
پیش پیش ممنون از توجه
دوست من سلام.
خواستم تذکر دوستانه ای به شما بدهم. لطفا برای فروش تجهیزات خود به تاپیک مربوطه مراجعه کنید. این تاپیک بحث تخصصی در مورد S5 و قیمت اون در بازار است. لطفا برای فروش از تاپیک مربوطه استفاده کنید.
از بذل توجه جنابعالی بسیار سپاسگذارم.
ببین دوست من دوربین به همان قیمت 365 تومان در بازار موجود است. اما با رم 32 مگابایتی برای خرید رم 2 گیگابایتی باید حدود 30 تومان برای کیف بسته به نوع آن حدود 15 تا 20 تومان ولی دفترچه فارسی در خود پک دوربین موجود است و در روی آن ذکر شده که دفترچه فارسی برای فروش جداگانه نیست. اما شاید این اختلاف قیمت 30 تومانی بعلت وجود باطری ها در منوی فروش نورنگار باشد. اگر با باطری و شارژر اصل باشد می ارزد چون در بازار هم همین قیمت برایتان در می آید. اما اگر باطری نداشته باشد. نمی ارزد و پیشنهاد می کنم که از جمهوری یا ناصر خسرو تهیه کنید. البته تشخیص گارانتی هم نکته مهمی است.
اگه کسی دفتر چه فارسی S5 یا کپی ان را داشته باشه من خریدارم
دوستان ديروز جهت خريد اين دوربين به مغازه اي مراجعه كردم فروشنده گفت قيمت 320/000 تومان ولي گفت چيني هست و ليبل زير آن را هم نشان داد و گفت همه اينها چيني هستند و آنهايي هم كه ليبل ژاپن دارند را هم چيني هست و فقط ليبل آن را عوض كرده اند من كه گيج شدم نمي دانم آيا اصلا اين دوربين چيني هست يا ژاپني و يا شايد هر دو اين مدل وجود دارد هم چيني و هم ژاپني ؟ فكر كنم بهتر است به سراغ h9 سوني بروم چون ميدانم يك مدل بيشتر ندارد لطفا راهنمايي كنيد؟
سلام دوستان . :::happy::: من در مورد حالت ماکرو 1 سانتی و سوپر ماکرو این دوربین خیلی شنیده بودم ولی متاسفانه از زمانی که گرفتم نتونستم حتی یک عکس از 10 سانت نزدیکتر بگیرم . من به این صورت عمل میکنم : دگمه ماکرو رو میزنم و علامت ماکرو روی LCD میاد . و منوی زوم اون بالا زرد رنگ میشه ولی وقتی نزدیک یک چیزی میبرم ( یعنی از 10 سانت نزدیکتر ) اصلا فوکوس نمیکنه و همه چیز محو میشه . من با دوربین قبلیم همین کارارو میکردم و از فاصله خیلی نزدیک هم عکس میگرفتم ولی چرا با این نمیشه . آیا من کاری رو باید انجام بدم که نمیدم ؟ ممنونم اگه راهنمایی کنید .
دکمه ماکرو رو فشار بده و نگه دار تا به حالت سوپر ماکرو بری
بعدا از این کار میتونی شی رو روی حتی خود لنزبذاری و روش فوکوس کنی
سلام دوست عزیز ،
به سایت عکاسی خوش آمدید
باید عرض کنم که این رم 2 گیگ رو میتونید 12 هزار تومان هم گیر بیارید ( سرعت بالا ) کیف هم که خیلی باشه 10 تومان است. دفترچه فارسی دوربین هم که گیر میاد جاهای دیگه ، فکر کنم 3 تومان میگفت یه بنده خدایی.
قیمت دوربین اگه الان 360 باشه بدون رم و کیف ، قیمت بالایی گفته به شما و به نظر من که گرونه.
من تو عكاسي حرفه اي نيستم ولي سالهاست بدليل علاقه با انواع دوربينهاي غير ديجيتال و ديجيتال آشنا هستم
اخيرا يه دوربين كنون s5 خريدم . قبلا هم فوجي اس 8000 اف دي داشتم .
ميخام نظر مقايسه اي خودم رو راجع به اين دو دوربين بنويسيم .
در ذيل منظورم از فوجي مدل Fujifilm FinePix S8000fd و منظورم از كنون، مدل Canon S5IS ميباشد .
شاتهاي فوجي بسيار طبيعي (از نظر رنگ) ولي كنون با وجود تنظيمات متعدد نميتونه رنگهاي طبيعي رو ثبت كنه
شاتهاي فوجي بسيار كم نويزه مخصوصا در محيط هاي تاريك در حالي كه نويز كنون نسبتا بالاست .
كنون با داشتن كليدهاي شورتكات متعدد به اعمال تنظيمات سريع سرعت داده در حالي كه فوجي كليدهاي شورتكات كمتري داره
خطاي فوكوس تو كنون خيلي بيشتر از خطاي فوكوس فوجيه .
سرعت روشن شدن و زوم لنز كنون بيشتر از فوجيه .
كيفيت فيلمهاي كنون خيلي بهتر از فيلمهاي فوجيه كنون هنگام فيلمبرداري ميتونه زوم و فكوس توام داشته باشه در حالي كه فوجي از انجام اين دو قلم عاجزه .
همونطور كه ميدونيد فوجي 18 ايكس زوم داره و كنون 12 ايكس .
سرعت يو اس بي كنون چند برابر سرعت يو اس بي فوجيه .
در پايان بعنوان دوربين عكاسي فوجي برتري نسبي قابل ملاحظه اي نسبت به كنون داره .
كنون هم بعنوان يك دوربين هايبريد با توجه به فيلمبرداري با كيفيت ميتونه گزينه خوبي براي كسي باشه كه با دوربينش ميخواد هم فيلم بگيره هم عكس .
من با يه رم 8 گيگا بايت ميتونم 2 ساعت فيلمبرداري با كيفيت 640*480 تو مد ال پي با كنون بگيرم .
اگر كيفيت فيلم برام مهم نبود محال بود فوجي رو رد كنم و كنون بگيرم .