سلام
ببخشید، از جمهوری و ناصرخسرو که من در تاپیکهای همسایه خوندم بهتره دست کم خود دوربین رو نخرم!؟ مثلن این تاپیک:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=42129
پس خیلی ممنون می شم که اگر فروشگاه خاصی رو توی جمهوری یا ناصرخسرو معتبر و هم منصف می شناسید آدرسش رو بفرمایید؟
می دونم خیلی بحث «چی و از کجا بخرم» در فروم هست ولی راستش من مجبورم ظرف یک روز در اواسط همین هفته (که از اصفهان به تهران می آم) این دوربین رو به همراه شارژر و باتری و کیف و هم رم مناسبش بخرم... پس به دلیل ذیق وقت! سعی کردم بهترین گزینه ها رو با نمایندگی شون پیدا کنم که آخرش لیست خریدم شده این:
Sony BCG-34HRE4 از پرشیا 35 تومن؟
Transcend SDHC 4GB class6 از مرآت 28 تومن؟
و کیف از تجهزات حرفه ای
ولی اصل کاری یعنی خود دوربین رو هنوز نفهمیدم از کجا؟؟ (تا جایی که فهمیدم آفومار گارانتی رسمی کنون رو داره ولی هم گرونتره و هم خدماتش چندان راضی کننده نیست... پس به عکسباران رسیدم و الرمس و بعد نورنگار و ...) حالا آخرش با احتساب قیمت منصفانه و کمی هم گارانتی می تونم آهونگار رو بهترین گزینه بدونم؟ و اگر بله : آدرسش رو در فروم پیدا نکردم! فقط از گوگل اینو یافتم که شماره تلفنش با اونی که در تاپیکهای همسایه گفته شده فرق داره: خیابان جمهوری بعد از ساختمان آلومینیوم کوچه لاله پلاک 42. این آدرس درسته؟
امیدوارم این سوال طولانی، دست کم نا به جا یا خلاف قوانین اینجا نباشه! و
صمیمانه ممنونم از کمک! :::blushing:::