صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 35
Like Tree11تشکر

موضوع: Canon Tx1 تاپيك جامع

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: Canon Tx1 تاپيك جامع

سلام

اول یك خدا قوت بگم به این نفس شما كه در این ساعت 5 صبح چنین سوالاتی به مغز شما خطور میكند.. :::big grin:::

میگم این لنز های تبدیل تله رو هم میگی چیه ببینم همون زوم نمیشه؟ مثلا اگر برای دوربینت لنز تبدیل تله بخری مثل اینه كه زومه دوربینتو تقویت كرده باشی؟
    بله, با اون تبدیلها تله دوربین ( یا با تبدیل واید, واید دوربین) افزایش میابد.

اونوقت پس این تله و واید اصطلاح هستند دیگه؟ یعنی تو همه جای دنیا و توی همه ی دوربین ها همین معنی رو میدند؟
    بله.

یه چیزه دیگه این كه اصطلاح تله مال وقتیه كه زوم دوربین تا آخر باشه یا تله مگر؟ اكر تله غلطه پس اصطلاح تله مال كجاست؟
    دامنه كانونی لنزها از واید به نرمال و در نهایت به تله و سوپر تله ختم میشود كه تعاریف مختلفی دارند و از یك حدی ( تقریبا 50 میلی متر =كه نرمال است) رد بشود, حكم تله دارد.

آقا یه سوال: این ماكرو گه همون نیست كه برای عكسبرداری از سوژه های نزدیكه؟ اونوقت حرفه ایه؟ یعنی باب كار حرفه ایهاست و برای كار های حرفه ای احتیاج میشه؟
    نه حرفه ای نیست, همه دوربینها دارند, فقط یكی ماكروی 2 سانت دارد (یعنی اگر جسم از 2 سانت نزدیكتر شود. دیگر نمیشود عكسش را گرفت) و یكی ماكروی 10 سانت.

حالا خدایش با ال سی دی 2 اینچ مشكل داری؟
    كیفیت ال سی دی چقدر مهمه مال شما چند پیكسلیه؟اذیت میكنه مثل سایز یا نه؟
    مشكل زیادی ندارم, ولی مسلما" بزرگترش بهتره,

1 - زوم stabilized با زوم AntiShake چه فرقی میکنه؟
    فرقی نمیكنه.

2 - منظور از محدوده ی دیافراگم چیه؟
    منظور میزان گشادگی دیافراگم (روزنه تصویر !!!!!!! :::big grin::: ) میباشد و هر چقدر بازتر باشد, نور بیشتر عبور كرده, سرعت دوربین بیشتر میشود , برای محلهای كم نور مناسبتر است و ...گرانتر میشود.
    منظور از F2.8 یعنی از 2.8 نور برخورد كرده به دیافراگم, 1 قسمت آن به سنسور تابیده میشود.
    هر چقدر این عدد كوچكتر باشد, بهتر است ( چون مخرج كسر است)
    عدد دوم هم گشودگی دیافراگم در نهایت زوم است ( اكثر دوربینها با زوم كردن دیافراگمشان دچار محدودیت میشود)

7 - اگر ممکنه یه توضیحی در باره ی عکس برداری پی در پی بدین اصلا برام مفهوم نیست و باز در صورت نبود وقت و حوصله لطف کنین بگین کدوم یکی از دو حالت زیر بهتره؟

دوربین ایکس
    عكسبرداري پي در پي: با سرعت 2.1 فريم بر ثانيه و نا محدود

دوربین وای
    عكسبرداري پي در پي: با سرعت 2.2 فريم بر ثانيه و نا محدود

والبته این که در صورت محدود بودن چه اتفاقی میفته؟
    عكسبرداری پی در پی یعنی با نگه داشتن شاتر پشت سر هم عكس بگیرد....همین!!!
    مسلما" مورد دوم بهتر است (البته خیلی كم)

در صورت محدود بودن (مثلا" به 5 عكس) دوربین با گرفتن عكس پنجم متوقف میشود, ولی در حالت نا محدود دوربین تا تمام شدن باتری یا پر شدن كارت حافظه به عكس گرفتن ادامه میدهد.

8 - کدام یکی بهتره؟ در واقع ابهام این موضوع برای من حالت دستیه چون میدونم كه مثلا 9 حالت تنظیم وایت بالانس بهتر از 5 حالته اما نمی دونم كه حالت دستی چقدر مهمه؟

دوربین ایکس
    تنظيم سفيدي یا White Balance: هشت حالت

دوربین وای
    تنظيم سفيدي یا White Balance: شش حالت + حالت دستی
    حالت دستی برای یك كاربر خانگی اهمیتی ندارد, ولی در حالتهای دیگر بسیار مهم و جزو محاسن یك دوربین است, بعضی مواقع دوربین نمیتواند حالت درستی را انتخاب كند و عكسها به آبی یا زرد متمایل خواهد شد.

9 - كدوم نوع كارت حافظه بهتره ؟ آیا در سرعت با هم فرقی دارند؟
    در واقع نه میشه گفت كدوم یكی بهتره یا كدوم سریعتره!!!
    هر كدام سرعتها و ماركهای مختلفی دارند و البته SD رایجتر و ارزانتر و فراگیرتر است , و MS فقط توسط سونی و گهگاه سامسونگ استفاده میشود.

در دوربینهای آماتوری كانن از SD و در مدلهای حرفه ایتر از CF استفاده میشود.
    سونی در تمام مدلهایش از MS و در 2-1 مدل اجازه استفاده همزمان از CF را داده است.

جان من دفعه بعد این همه سوال را یك جا نپرس!!!!

اگر هم مثل من یك انگلیسی دست و پا شكسته ای بلدی, اینجا رو هم یك نگاه بنداز ( حداقل عكسهاشو نگاه كن ):
    www.dpreview.com/learn/?/Glossary/

البته قبلش حتما" مقالات سایت رو بخون:
    http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
    KIA و pinky تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر جديد pinky آواتار ها
    تشکر کرده
    5

پیش فرض پاسخ: Canon Tx1 تاپيك جامع

:biggrin:سلام بازم من

راستش من یه بار توی دی پی ریویو خوندم كه دوربین Canon PowerShot TX2 قرار بیاد میخواستم ببینم كسی اطلاعی نداره یا یه همچین چیزی نشنیده در ضمن من چه جوری میتونم به كنن نامه بدم اصلا میشه اگه بپرسم اصلا جوابمو میدند به چه آدرسی باید میل بدم اگه كسی میدونه یا اینكارو قبلا كرده به من هم بگه تنكیو:::big grin:::

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط pinky نمایش پست ها
    :biggrin:سلام بازم من

راستش من یه بار توی دی پی ریویو خوندم كه دوربین Canon PowerShot TX2 قرار بیاد میخواستم ببینم كسی اطلاعی نداره یا یه همچین چیزی نشنیده در ضمن من چه جوری میتونم به كنن نامه بدم اصلا میشه اگه بپرسم اصلا جوابمو میدند به چه آدرسی باید میل بدم اگه كسی میدونه یا اینكارو قبلا كرده به من هم بگه تنكیو:::big grin:::
    دوست عزیز حتی اگر میل مدیرعامل كنون را هم پیدا كنید.باز هم محال است به شما جواب دهند كه مدل جدید كی به بازار میاید و یا اینكه اطلاعی به شما بدهند....

این مدل هم تازه وارد شده و به قولی جدید است.پس فعلا منتظر مدل جدید تر نباشید....

اما در كل باید منتظر ماند...
    pinky تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    دوست عزیز حتی اگر میل مدیرعامل كنون را هم پیدا كنید.باز هم محال است به شما جواب دهند كه مدل جدید كی به بازار میاید و یا اینكه اطلاعی به شما بدهند....

این مدل هم تازه وارد شده و به قولی جدید است.پس فعلا منتظر مدل جدید تر نباشید....

اما در كل باید منتظر ماند...
    اقای قبادی واقعا یعنی من الكی وقت حروم نكنم هیچ راهی نداره ؟
    اخه پس این پست اقای امیری چی میشه من از سر همین پسته به كلم زد

این نامه یکی از دارنده این دوربین است به کانون ژاپن درباره فیلم HD این دوربین :
    Dear Tim,

Thank you very much for your prompt and kind reply!
    “We do not monitor information contained on third party web sites.”
    OK, you can check the issue yourself:

video-test1.bmp is a screen of my TX1-video of 1280x720 pixel. It looks quite soft:
    http://yfang.com/download/video-test1.bmp

After reducing the size of video-test1.bmp down to 848x480 pixel, you will get a sharper picture video-test2.bmp:
    http://yfang.com/download/video-test2.bmp

After resizing of video-test2.bmp up to 1280x720 pixel again, you will have an oversampled picture video-test12.bmp:
    http://yfang.com/download/video-test12.bmp

You will see exactly the same (soft) picture as the original from TX1. This is a proof that TX1 doesn’t really produce a HD-video of 1280x720 pixel which should show more details like the 1280x720 pixel video of Panasonic Lumix DMC-LX2 (but only 15 fps).

It doesn’t surprise me very much that one cannot get a real HD-video with a camera in this price class. What bothers me most is that the faked HD-videos take more than doubled memory space as need (848x480=407040 pixel vs. 1280x720=921600 pixel).
    I’d like to hear an explanation from Canon (Japan) for such a behavior.

Best regards,
    Yang

اینم جوابیه کانون:

-----Original Message-----
    From: Canon Support - PowerShot [mailtos@cits.canon.com]
    Sent: Dienstag, 5. Juni 2007 06:29
    To: Yang Fang
    Subject: Re: Response from Canon - Digital Camera (KMM7340343V17711L0KM)

Dear Yang Fang:

Thank you for your inquiry. We value you as a Canon customer and
    appreciate the opportunity to assist you. I am sorry to hear that you
    were not able to duplicate the resolution on your PowerShot TX1.

The movie mode on the camera supports 1280 x 720 resolution. These are
    specifications directly from Canon. We do not monitor information
    contained on third party web sites. I apologize for any inconvenience
    this issue has caused you. Your comments regarding this issue are noted
    and will be passed along to the appropriate party.

Thank you for taking the time to write.

We hope this information is helpful to you. Please let us know if we
    can be of any further assistance with your PowerShot TX1.

Thank you for choosing Canon.

Sincerely,

Tim
    Technical Support Representative

Original Message Follows:
    -------------------------
    Email Support Form Message
    Product Type: PowerShot TX1
    INQUIRY:

Dear Sirs,
    It turned out that your new camera PowerShot TX1 doesn't really have the
    resolution of 1280x720 pixel as announced, but no more than 848x480
    pixel. It is just a waste of space to save big oversampled video files:
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=23434255
    http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=23467721
    Could you please give me an explanation for doing so?
    Your sincerely,
    Yang Fang
    به همین میل كنم فایده نداره؟:(

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

اقای قبادی واقعا یعنی من الكی وقت حروم نكنم هیچ راهی نداره ؟
    اخه پس این پست اقای امیری چی میشه من از سر همین پسته به كلم زد

به همین میل كنم فایده نداره؟:(
    دوست عزیز....

درخواست توضیح از كمپانی سازنده برای یك ایراد و یا یك كمی و كاستی كاری عادی در بین كمپانی های بزرگ است ( برعكس ایران ).....

اما اینكه شما مكاتبه كنید كه آیا مدل جدید در راه است و یا كی به بازار میاید هرگز چنین جوابی به شما داده نخواهد شد.....

شما برای درمیان گذاشتن اشكالات با كمپانی میتوانید در تماس باشید و آنها هم استقبال میكنند.....

اما اطلاع یافتن از یك مدل جدید محال است....
    pinky تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    5

بلاخاره خریدمش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:b iggrin:

پسر چه قدر کیفیت عکسش خوبه فكر نمیكردم اینجووری باشه اخه حداقل 100 تا نمونه عكسشو دیده بودم

تشکر کرده
    8302

بلاخاره خریدمش هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا:b iggrin:

پسر چه قدر کیفیت عکسش خوبه فكر نمیكردم اینجووری باشه اخه حداقل 100 تا نمونه عكسشو دیده بودم
    سلام

مبارك باشه!!!!

این هم اولین TX1 دار تالار!!

راستی , امروز تو بعضی سایتها گفتند TX2 تو راهه!!! :::big grin::: (شوخی )

چند خریدی؟؟
    pinky تشکر می‌کند.
    وحيد قديري راد

تشکر کرده
    5

سلام

مبارك باشه!!!!

این هم اولین Tx1 دار تالار!!

راستی , امروز تو بعضی سایتها گفتند Tx2 تو راهه!!! (شوخی )

چند خریدی؟؟
    سلاااااااااام مرسیییییییییییییییی

قابل شما رو نداره 440000

اگر یکبار دیگه اسم تی ایکی 2 برده بشه مطمعنم خودمو دار میزنم یا مثلا از پشت بوم میندازم پایین اونوقت از اداره پلیس میان تحقیق بعدش میان تو کامپیوترم بعدشم که دیگه احظاریه دادگاهو و دادرسی خدایییش به دردسرش نمی ارزه

ولی جدا از این حرفا طرف خیلی گرون میداد چون نمایندگی بودم که نمیشد حرفی بزنی مموری اس دی 4 گیگ رو گرفتم 62000 امشب داشتم رد میشدم دیدم نوشته یه جا نمایندگی مموری و از این حرفا رفتم قیمت کنم البته کلاس مموریه هم 4 بود حالا بگو چند ؟ نه بگو چند ؟ 42000 خاک تو سرم شد مرتیکه اشغال به اسم نمایندگی کنن 20000 کشیده بود روش انقدر تو دلم فحشش دادم خاک تو سرش ایشالا از گلوش پایین نره ایشالا بره زیره تریلی
    ایشالا یه روز که داره دوربین تست میکنه برا مشتری دوربینه قاطی کنه منفجر شه تو دستش ایشالا خدا یه کم به من شعور بده از این به بعد مثل گاو نرم چیز بخرم 6 ماهه دارم راجع به دوربین تحقیق میکنم یه 10 دقیقه نرفتم دنبال مموری

نتیجه اخلاقی : خاک تو سره من و نمایندگی کنن اصفهان که تو میدون انقلابه
    ویرایش توسط pinky : Wednesday 15 August 2007 در ساعت 04:05

تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: Canon Tx1 تاپيك جامع

سلاااااااااام مرسیییییییییییییییی

قابل شما رو نداره 440000

اگر یکبار دیگه اسم تی ایکی 2 برده بشه مطمعنم خودمو دار میزنم یا مثلا از پشت بوم میندازم پایین اونوقت از اداره پلیس میان تحقیق بعدش میان تو کامپیوترم بعدشم که دیگه احظاریه دادگاهو و دادرسی خدایییش به دردسرش نمی ارزه

ولی جدا از این حرفا طرف خیلی گرون میداد چون نمایندگی بودم که نمیشد حرفی بزنی مموری اس دی 4 گیگ رو گرفتم 62000 امشب داشتم رد میشدم دیدم نوشته یه جا نمایندگی مموری و از این حرفا رفتم قیمت کنم البته کلاس مموریه هم 4 بود حالا بگو چند ؟ نه بگو چند ؟ 42000 خاک تو سرم شد مرتیکه اشغال به اسم نمایندگی کنن 20000 کشیده بود روش انقدر تو دلم فحشش دادم خاک تو سرش ایشالا از گلوش پایین نره ایشالا بره زیره تریلی
    ایشالا یه روز که داره دوربین تست میکنه برا مشتری دوربینه قاطی کنه منفجر شه تو دستش ایشالا خدا یه کم به من شعور بده از این به بعد مثل گاو نرم چیز بخرم 6 ماهه دارم راجع به دوربین تحقیق میکنم یه 10 دقیقه نرفتم دنبال مموری

نتیجه اخلاقی : خاک تو سره من و نمایندگی کنن اصفهان که تو میدون انقلابه
    سلام

من 10 روز پیش یك( SD-HC Toshiba 4 Gig (Class 4 برای دوستم در مشهد خریدم 40 تومان!!!!

كافی بود سری به تاپیك قیمت كارت حافظه بزنی!!!

الآن هم دیر نشده, با توپ پر برو پیش فروشنده و قال كن....22000 تومان كم كلاهبرداری نیست. تهدیدش كن كه میری اتحادیه یا تعزیرات و شكایت میكنی ( شاید هم ترسید)

قبلا" هم دوستان توصیه كردند كه همه لوازم را از یك جا نخرید. من خودم دوربین, مموری, شارژر, كیف و 3پایه را هر كدام از یك جا خریدم.
    اینجور مواقع فروشنده ها دوربین را ارزانتر میدهند و بعد در موقع فروش لوازم جانبی , جبران میكنند.

(البته ایشان كه فكر كنم خود دوربین را هم ارزان نداده باشد)
    راستی 440 با مموری و ... یا نه ؟؟؟!!!
    وحيد قديري راد

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    18

مبارك باشه. ظاهرا از كیفیت عكساش راضی هستی. با در دست گرفتنش مشكلی نداری؟ آخه یكجوریه. كیفیت فیلمبرداریش باید خیلی خوب باشه.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1 2 3 4 آخرینآخرین