مبارک باشه
منم این دوربین وقتی تازه اومده بود خریدم ( سوم تیر )
خب بالاخره خوشحالم که یکی دیگم این دوربین داره .
خیلی دوربین با حالیه .
دوربین 420 خریدم بدون بیمه (البته بعد بیمش کردم ) حافظه 4 گیگ توشیبا 42 تومن و یک کیف 5 تومن
مبارک باشه
منم این دوربین وقتی تازه اومده بود خریدم ( سوم تیر )
خب بالاخره خوشحالم که یکی دیگم این دوربین داره .
خیلی دوربین با حالیه .
دوربین 420 خریدم بدون بیمه (البته بعد بیمش کردم ) حافظه 4 گیگ توشیبا 42 تومن و یک کیف 5 تومن
با سلام
از نظر كیفیت عكس tx1 بهتره يا ixus 960 ??
منظورم اينه مثلا فرض كنيد از فاصله 15 متري از كسي عكس بگيريد و چاپش كنيد كدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز....
سول شما زیاد واضح نیست....
اما یك مقداری راهنمایی می كنم شاید جواب شما در آنها باشد...
Canon PowerShot TX1 دارای یك سنسور كوچك تر نسبت به Canon Ixus 960IS است . همین طور رزلوشن تصویر Canon Ixus 960IS بیشتر است و تقریبا دو برابر است.این موضوع باعث می شود كه بتوان تصاویر حاصل از Canon Ixus 960IS را در سایز بزرگ تری چاپ كرد.
نویز Canon Ixus 960IS هم احتمالا كمتر از Canon PowerShot TX1 می باشد.
اما Canon PowerShot TX1 دارای 10 ایكس بزرگنمایی اپتیكال می باشد ولی Canon Ixus 960IS نقریبا فقط 4 ایكس بزرگنمایی اپتیكال دارد.
كیفیت فیلمبردای Canon PowerShot TX1 هم بهتر است و در بالاترین كیفیت می تواند بیش از 30 فریم در ثانیه تصویر را ثبت كند در صورتی كه Canon Ixus 960IS حدود 15 فریم در ثانیه ذخیره می كند...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
اين اولين پست من در اين سايته
بنده هم دنبال دوربين عكاسي هستم كه فيلمبرداري خوبي داشته باشه
اصلا هم حرفه اي نيستم و دوربين را فقط براي مصارف آماتور ميخوام.
تا الان تصميم داشتم canon S5 IS بخرم
اين تاپيك رو كه ديدم كمي دودل شدم
لطفا راهنمايي كنيد كه كداميك از اين دو دوربين كارايي بهتري خواهند داشت
فكر ميكنم كيفيت فيلم TX1 بايد خيلي بهتر از S5 باشه
و بالعكس كيفيت عكسش پايينتر از S5
حالا براي شخصي كه حرفه اي نيست و نميخواهد هم حرفه اي عكاسي و فيلمبرداري كند با توجه به نقايص و مزاياي ايندو دوربين نسبت به همديگر كداميك را به بنده پيشنهاد ميكنيد.
سلام بچه هاااااااااااااااااااااااا اااا حالتون خوبه بعد یک سال اومدم توی این سایت
داشتم رد میشدم گفتم بزار یه سری بزنم چقدر پیشرفت کرده سایت بابا دمتون گرم آخرین بازدیدمو زده پارسال همین موقع ها تقریبا واااای دلم تنگ شده بود چقدر این سایت تو خرید این دوربینم به من کمک کرد از همتوون ممنونم دوستون داااااااااااارم موفق باشید