دو گیگ ترنسند اصلی با گارانتی امروز قیمت کردم 34 هزار تومان....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
sd : 60000خبر داري 4 گيگ ترنسند اصلي چنده ؟
cf: 65000
8gig:
sd: 120000
cf: 120000
سام مقدم
سلام
من هم قیمت SDی 4 گیگ را در یکی از تاپیکها 53 تومان دیدم و قیمت SD-HC ی 4 گیگ با مارک GreenHouse ژاپن, 70 هزار تومان است. :)
سلام
لطفا آخرين قيمت اين نوع دوربين را بفرماييد چند است؟
از كجا بهتر است تهيه كنم؟ چه فروشگاهي؟
اگر خدا بخواهد اين هفته يا نهايتا هفته بعد قصد خريد آن را دارم.
با تشكر
معمولا" شگرد فروشنده هاي جمهوري همين هست. وقتي براي يه جنس به چهار مغازه كناره هم مراجعه ميكني ميبيني قيمت هر كدووم زمين تا آسمون با سه تاي ديگه فرق داره .حالا اگه دوربينو فقط بگيري خوب اووني كه ارزونتره رو ميگيري و مطمئن باش دوبرابر تخفيفي رو كه رو دوربين بهت دادن رو مموري و باطري و كيف و ... ميكشن .
خود من با اينكه از قيمتها هم اطلاع داشتم بازم بدليل خستگي بيش از حد ناشي از قيمت گرفتن تو جمهوري دو سه تومن واسه مموري سرم كلاه رفت.
اما پيشنهاد من براي خريد دوربين و تجهيزات غير حرفه اي :
1- با اطلاع از آخرين قيمتها تو اينترنت به فروشگاه مراجعه كن و قبل از اينكه بري براي خريد تصميمتو بگير كه ميخواي چي بگيري .
2- آدرس نمايندگي و فروشنده ها معتبر مورد تاييد نمايندگي رو پيدا كن و سعي كن از اوونا خريد كني
3- اگه ميخواي چند وسيله رو يكجا و در يك روز بخري (مثلا" دوربين و كيف و مموري و شارژر و ....)از يكجا خريد نكن و هر كدووم رو از يه فروشگاه بخر .
4- وقتي شما از نماينده دوربين يه دوربين ميخري دليل اين نميشه كه مموري و شارژر و سه پايه رو هم از ايشون بگيري.
5- وقتي تصميمت رو گرفتي كه چي بخري و از فروشنده خواستي كه جنس رو برات بياره قبل از باز كردن بسته بندي اوون راجب گارانتي ، قيمت نهايي ، محتويات كارتن ، آك بودن كارتن و هر چيز ديگه اي كه به فكرت ميرسه بررسي كن و همه رو از قبل با فروشنده طي كن . مطمئن باش آدم در اين جور مواقع هرچي پررو باشه بعدا" كمتر پشيمون ميشي.
6- ماركها معتبر معمولا" در داخل بسته بندي محصولاتشون ليست محتواي بسته بندي يا packing list رو قرار ميدن كه بايد محتواي كارتن رو با ليست مقايسه كني.
7- جنس رو هر جور كه به ذهنت ميرسه امتحان كن اگه يه دوربين با مموري دوگيگ خريدي مموري رو بذار رو دوربين و جلوي فروشنده امتحانش كن در mode هاي مختلف عكس بگير ، فيلمبرداري كن ، عكسها رو بازبيني كن و.....
8- از فروشنده فاكتور مهر دار كه سريال وسيله ات رو داخلش قيد كرده باشه بگير.
اينهم چند سايت كه قيمت دوربين و تجهيزات عكاسي رو دارن
http://camerashop.mihanblog.com/
http://www.digihouse.ir/
www.shop.ir
www.gheymat.com
اينجا همون ارسال قبلي بود كه نتونستم پاكش كنم
قابل توجه مدير
شباب جان شما لینکه ها رو در تگ کد قرار دهید بسیار بهتر است و قوانین سایت رو رعایت کردید....ممنون
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson