مبارك باشه...
دوربین های كانن هیچ كدوم پلمپ ندارن و به راحتی باز میشن
از این بابت نگران نباش همه دوربینا اینجور هستن
قیمت ها هم مناسب بوده ...
مبارك باشه...
دوربین های كانن هیچ كدوم پلمپ ندارن و به راحتی باز میشن
از این بابت نگران نباش همه دوربینا اینجور هستن
قیمت ها هم مناسب بوده ...
سام مقدم
سلام
آيا باقي ماندن باطري آلكالين در دوربين براي مدت يك هفته متوالي بدون اينكه از دوربين استفاده شود. سبب خالي شدن باطري و اسيب ديدن دوربين مي شود؟
توصیه شركت كنون باطری 2500 است آیا می توان این باطری را با شارژر های 2100 یا 2300 شارژ نمود؟
با تشكر
ویرایش توسط عابد : Sunday 26 August 2007 در ساعت 14:37
Canon powershot a570 is
با سلام
اصل بوندشان را نمی دونم. در یكی از تاپیكها دوستان گفته بودند كه از طریق اینترنت می توان اصل بودن مموریهای كینگستون را بررسی كرد. متاسفانه تا حالا وقت نكردم اینكار را بكنم.
شارژر را هم از یك مغازه عكاسی بغل دست بازار رضا گرفتم. چون دختركوچولویم همراهم بود :confused:وقت برای جستجوی بیشتر نداشتم اما چون قیمتها را می دانستم از آن مغازه كه قیمتش هم مناسب بود گرفتم.
من از اول قصد داشتم شارژر سونی كه ال سی دی دارد را بخرم. یكی از دوستان در این فروم اشاره كرده بود كه شارژر هایی كه رنگ نقره ای نارنجی دارند اصل نیستند و از آنجایی كه من در تمام مغازه ها و حتی فراتصویر شارژرهای سونی با رنگ نارنجی دیدم تصمیم گرفتم كه فوجی بخرم.
هم فروشندگان فراتصویر و هم بازار رضایی ها همگی فوجی را بهتر از سونی های موجود می دانستند. خلاصه اینكه الله اعلم:biggrin:
Canon powershot a570 is
دوست عزيز منم موقع خريد شارژر سوني همين مشكل برام پيش اوومد و تقريبا" تمامي فروشنگاني كه خودشون شارژر سوني رو هم داشتن بهم گفتن كه هيچ تضمينيدر خصوص اوون نميتونن بدن منم شارژر uniross رو با چهارتا باطري گرفتم يكي دو هفته اول ظرفيت كم باطريهاي ناراحت بودم اما الان كاملا" راضي هستم و ظاهرا" اين باطريها بايد چندبار شارژ ودشارژ بشن تا به ظرفيت اصلي برسن والان هم مشكلي باهاشون ندارم تعريف شارژر هاي فوجي رو هم شنيدم فكر كنم شارژر دوست خوبمون آقاي مشهدي وحيد هم فوجي يا فوجيتسو بود
شارژر های اصل سونی اینه جعبه هاش
اینم Lcd دارش
سلام
شارژر من فوجیتسو است, ولی دقیقا" مثل شارژرهای فوجی است, خیلی هم عالیه.تعريف شارژر هاي فوجي رو هم شنيدم فكر كنم شارژر دوست خوبمون آقاي مشهدي وحيد هم فوجي يا فوجيتسو بود
شارژر فوجی هم من برای دوستانم زیاد گرفتم و همگی راضی اند.
حرف من اینه كه چرا بریم شارژری بخریم كه در اصلی یا قلابی بودنش مردد باشیم ( چرا شب تو قبرستون بخوابیم كه خوابهای پریشون ببینیم؟؟؟)
سلام
آيا باقي ماندن باطري آلكالين در دوربين براي مدت يك هفته متوالي بدون اينكه از دوربين استفاده شود. سبب خالي شدن باطري و اسيب ديدن دوربين مي شود؟
توصیه شركت كنون باطری 2500 است آیا می توان این باطری را با شارژر های 2100 یا 2300 شارژ نمود؟
در قسمت بالای دوربین من دایره ای وجود دارد كه با پیچاندن آن مدهای مختلفی از جمله مد عكاسی و یا فیلمبرداری و ... قابل دسترسی است. این دایره را می توان در دوجهت ( ساعتگرد و خلاف ساعتگرد) چرخاند. آیا چرخاندن آن در دو جهت مشكلی را ایجاد نمی كند؟ منظورم اینه كه جهت خاصی را نباید انتخاب كرد؟
با تشكر
Canon powershot a570 is
سلام
باقی ماندن باتری (چه آلكالاین و چه شارژی) باعث دشارژ شدن و خالی شدن آن میشود, حالا یا یك هفته یا بیشتر.( البته به دوربین آسیبی نمیرساند).آيا باقي ماندن باطري آلكالين در دوربين براي مدت يك هفته متوالي بدون اينكه از دوربين استفاده شود. سبب خالي شدن باطري و اسيب ديدن دوربين مي شود؟
در كل بهتر است باتریهای غیر شارژی زیاد در دوربین و مشابه آن باقی نماند, چون امكان سولفاته شدن و ترشح مواد داخلی آن به بیرون وجود دارد.
بستگی به شارژر دارد كه در مشخصات آن قید شده باشد حداكثر ولتاژ باتری مثلا" 2100 باشد.... اگر اینطور باشد, در صورت شارژ باتری 2500 با شارژر 2100, باتری به اندازه یك باتری 2100 توان دارد, نه 2500!!!!توصیه شركت كنون باطری 2500 است آیا می توان این باطری را با شارژر های 2100 یا 2300 شارژ نمود؟
نه, مشكلی پیش نمیاد, ولی برای جلوگیری از هرز شدن و روان شدن آن پیچ, سعی كنید معمولا" یك جهت ثابت را انتخاب كنید, ولی اگر قرار بود در یك جهت 1 درجه بچرخید تا مثلا" به حالت فیلمبرداری بروید و در جهت قرار دادی خودتان 11 درجه , عاقلانه نیست كه 11 را به 1 ترجیح دهید!!!!! :::big grin:::در قسمت بالای دوربین من دایره ای وجود دارد كه با پیچاندن آن مدهای مختلفی از جمله مد عكاسی و یا فیلمبرداری و ... قابل دسترسی است. این دایره را می توان در دوجهت ( ساعتگرد و خلاف ساعتگرد) چرخاند. آیا چرخاندن آن در دو جهت مشكلی را ایجاد نمی كند؟ منظورم اینه كه جهت خاصی را نباید انتخاب كرد؟
ولی همواره این پیچ را آرام و با حوصله بگردانید. :)