متشکرم از نظرتون
اگه ممکنه دلیلش رو هم بگید.
من برام shutter priority و aperture priority خیلی مهم اند. این دو مدل پیشنهادی شما ندارند. مگاپیکسل خیلی مهم نیست و خیلی هم نمی خواهم هزینه کنم. ولی اگر 570 در زمینه 5 موردی که توی پست قبلی گفتم مشکل داره و این دو مدل را در آن زمینه ها واضحا بهتر می دانید یکی شونو انتخاب می کنم.
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
shutter priority و aperture priority در هر دوی دوربینهای مذکور وجود دارن
زووم a570 چهار برابر هست در حالی که دو مدل 650 و 720 6x هست
سایز سنسور در 650 برابر 1/1.7 هست در حالی که در 570 برابر 1/2.5 هستش
البته اینم بگم که توی سری پاور شاتهای کانن سری 650 و 630 بالاترین اندازه سنسور رو دارن
سلام آقای ترابی عزیز و سایر دوستان
راستش من فقط كمی با A570 IS دوستم كار كردم و زیاد اطلاعی ازش ندارم, اما در مورد نكات 5 گانه شما باید بگم كه همه اینها رو در حد خوبی بین دوربینهای كامپكت دارد, ولی خب مسلما" توقع ندارید كه داینامیك رنج آن در حد FUJI-S5 pro باشد؟؟؟؟ :)
مد تقدم دیافراگم رو كه كلا" بیخیال شوید!!! اصلا" با آن چیزی كه در EOS-400D تان دارید, فرق میكند, فقط اسمش هست!! :(من برام shutter priority و aperture priority خیلی مهم اند. این دو مدل پیشنهادی شما ندارند. مگاپیکسل خیلی مهم نیست و خیلی هم نمی خواهم هزینه کنم. ولی اگر 570 در زمینه 5 موردی که توی پست قبلی گفتم مشکل داره و این دو مدل را در آن زمینه ها واضحا بهتر می دانید یکی شونو انتخاب می کنم.
A650 هم كه فعلا" قیمت نا معقولی دارد (حدود 390) اگر زوم 1.5 برابر A720 به نظرتان ارزشش رو دارد, حدود 245 قیمتش است و اگر به تله علاقه ای ندارید همین A570 IS با قیمتی حدود 190 و ابعاد كمی كوچكتر واقعا" انتخاب معركه ای است, چه برای شروع عكاسی و چه به عنوان دوربین همراه.
سلاممد تقدم دیافراگم رو كه كلا" بیخیال شوید!!! اصلا" با آن چیزی كه در Eos-400d تان دارید, فرق میكند, فقط اسمش هست!! :(
وحید جان میشه بگی چه فرقی با هم میكنن ؟
ممنون از راهنمایی دوستان.
سایز سنسور توی کامپکت ها اهمیتی داره؟
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
سلام ميخواستم يه لينك بهم معرفي كنيد كه بتونم راهنماي فارسي كانن مدلCanon A570 is رو دانلود كنم. لطفا جواب بدي............ممنونن