منطورم اینه که سرعت شاتر که ثابته(120) وقتی دیاف را بزرگتر از 8 مثلا 11 تنظیم می کنم تصویرم تور کمتر میگیرد(تیره تر می شود)
این امکان که هر دونفر به خط فوکوس نزدیک یاشد قدرت عمل در ژست دهی را از من سلب می کند
ممنون از راهنمایی خوبتان
تنظيمات دوربين رو کلاً ريست کنيد و با 3 پايه از سوژه ثابت عکس بگيريد ببينيد هنوز مشکل داريد يا نه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان و اساتید گرام
پس از ایجاد مشکل برای موتور فوکوس لنز 17 - 85 دوربین 40 دی تصمیم به خرید لنز پر کاربرد 24 - 105 نمودم . البته چون قصد خرید بدنه 6 دی را داشتم اینگونه عمل کردم . اما در حال حاضر با این لنز و بدنه دچار مشکل شده ام . مشکل اینجاست که در پاره ای از موقعیتهای عکاسی رفتارهای عجیبی از دوربین سر میزند . یا عکسها بسیار روشن و یا در پاره ای موارد بسیار تیره ثبت میشوند . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که آیا این رفتارها مربوط به نا همخوانی لنز با بدنه است یا ایراد جای دیگری است .
خیر
لنز و دوربین شما کاملا همخوانی دارن اما با توجه به بازه این لنز برای دوربین های کراپدار رنج بسیار گنگ و نا مفهومی به عکاس میدهد
احتمالا خطای در نورسنجی دارید که تا حد کمی طبیعی است اما در محیط های با نور زیاد ، نور خیلی کم و محیط هایی که دارای کنتراست نوری بسیار بالایی هستن ممکن است نورسنج به خطا بیافتد
پیشنهاد میکنم دوربین را ریست کنید تا تنظیمات احتمالی نورسنج به حالت اولیه بازگردد و مجدد شرایط دوربین را تست کنید.
جناب شهبازی با سلام
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم . دقیقا طبق فرمایش شما در تاریکی ها و روشنایی به مشکل برخورد میکنم . فقط اگر امکان دارد طریقه ریست کردن دوربین را یک اشاره اجمالی بفرمایید .
مدتی است که 40D عزیزم مرا به شگفتی وا داشته! چندی پیش بخش جبران نوردهی 1/3 استاپ به راست شیفت کرده بود و تمامی عکسها را با این وضعیت ثبت میکرد. برای رفع مشکل هر چه کردم موفق نشدم و در نهایت با ریست کردن مشکل مرتفع شد. حالا مجددا این اشکال با 1/3 استاپ تیره تر دوباره ظاهر شده. از همسرم که پرسیدم کاشف به عمل آمد که هم این بار و هم سری قبل در منو تنظیمات پیکچر استایل را روی User def گذاشته و مقادیر را دستی عوض کرده (دو سه ماهی است که خوشبختانه یا متاسفانه به عکاسی علاقمند شده و 40D را تصاحب کرده ). مشکل مجددا با ریست کردن مرتفع شد اما حالا من موندم و یک سوال:
چرا با اعمال تغییر در پیکچر استایل باید جبران نوردهی روی یک عدد خاص قفل شود؟
ضمنا الان که چک کردم دیدم نمیتوانم جبران نوردهی را تغییر دهم! (تغییر میکند اما به محض فوکوس کردن دوباره به وسط برمیگردد)
آیا کسی مشکل مشابه داشته؟ به نظرتون نرم افزار داخلی دوربینم دچار مشکل شده؟