شرمنده همزمان داشتم تو یه سایت موبایل میگشتم قاطی کردم
والا من تازه خریدم این دوربینو الان دنبال دفترچه فارسیش هستم چون تا اردیبهشت کلاس اموزش نداره جایی که ثبت نام کردم و بخوام سوالاتمو و اموزش استفاده رو تو انجمن بپرسم چند ماهی طول میکشه یاد بگیرم و به جواب برسم !
ممنون
دفترچه راهنمای انگلیسی دوربین به کارتان نمی آید؟
http://gdlp01.c-wss.com/gds/6/090000...S40D_HG_EN.pdf
سلام من از دیروز یه مشکلی با دوربین دارم "
تو حالت تنظیم دستی که میزارم عدد دیافراگمو 813 نشون میده تو مونیتور و میخوام عکس بگیرم دوربین هنگ میکنه و عکس کاملا سفید در میاد
هر چی هم این چرخی دیافراگمو تغییر میدم که اون عدد 813 تغییر کنه فایده ای نداره
اختلالات ديافراگم معمولا مربوط به لنز است.پيشنهاد ميكنم يك لنز ديگه روي دوربين نصب كنيد و دباره امتحان كنيد و اگر باز هم مشكل به قوت خود باقي بود شما مطمئن ميشويد كه دوربين ايراد پيدا كرده.اميدوارم به نتيجه برسيد.
سلام دوستان
لنز دوربین من 18-55 هست متاسفانه فعلا امکان هزینه برا لنز را ندارم مشکلم موقع فوکوس هست دو مشکل دارم
1- موقع که تنطیمات دوربین را روی منوال فرار می دهم و فوکوس 6 نقطه ای را انتخاب می کنم موقع عکس گرفتن فوکوس عوض میشه و یکی دو یا سه نقطه به دلخواه دوربین انتخاب می شود.
2-این مشکل موقع فوکوس یک نقطه ای اتفاق نمی افتد موقع عکاس از بیش از یک نفر این موضوع باعث می شود قسمتی از سوزه دارای فوکوس نباشد که بشدت اذیتم میکند
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
این مشکل طبیعی است و به دلیل عمق میدان کم پیش میاید. برای این مشکل راه حلهای مختلفی است. اول باید تا جای ممکن عمق میدان را زیاد کنید. برای اینکار باید دوربین را روی مد Av قرار دهید و روزنه را تا حد لازم ببندید که به فاصله کانونی، فاصله افراد نزدیک و دور به لنز بستگی دارد و باید بر اساس تجربه تنظیم شود. مثلا عدد 11 میتواند عدد مناسبی باشد. البته در این شرایط و در نور کم ممکن است مجبور به استفاده از ایزوی بالاتر یا فلاش و .. بشوید. در هر حال انتخاب نقطه مناسب برای فکوس هم باید بدرستی انجام شود. چون با هر گشادگی روزنه و هر عمق میدان کمی قبل و کمی بعد از نقطه فکوس دارای جزئیات مورد قبولی است. پس باید نقطه فکوس بین نزدیکترین فرد و دورترین فرد انتخاب شود تا بیشترین جزئیات ثبت شود. مورد دیگر، سعی کنید در صورت امکان همه را در یک فاصله از دوربین قرار بدهید تا همه در محدوده فکوس لنز باشند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ممنون از راهنمایی خوبتان. حتما این کار را امتحان می کنم
دیروز که داشتم با گزینه های دوربین بازی می کردم در جالت Al servo قرار دادم و موقع فکوس هر 6 نقطه روشن شد ولی این حالت را رو چهره امتحان نکردم ببینم فکوسش چه طوری هست
مشکل اینه که وقتی از یه سوژه چند تایی مثلا یه زوج عکاسی می کنم و می خوام فکوس را روی چشم تصویر فرار دهم فقط یکی از نفرات فکوس دارد و نفر دیگری فکوس مناسبی ندارد که بشدت اذیتم میکند
چون یا فکوس 6 نقطه ای هست یا تک نقطه ای