صفحه 6 از 57 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 56 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 562
Like Tree710تشکر

موضوع: Canon EOS 40D

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

پیش فرض پاسخ: معرفي Eos 40d به بازار

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghadiri نمایش پست ها
    بابك جان من پیشبینی در مورد 400 دی و 350 دی نداشتم....همان موقع هم فقط بحث در مورد دی 80 و 400 دی بود كه بنده عرض كرده بودم 400 دی تصویر بهتری نسبت به دی 80 خواهد داشت كه همینطور هم شد....در شرایط یك سان شارپ تر و كم نویز تر.
    در مورد برتری تصویر 350 دی نسبت به 400 دی كه شكی نیست.

.
    مسعود جان تا قبل از تست ها و ریوی ها ی 400D به صراحت عنوان كردي كه من از همين الان يكي شو خريدم پس قطعا با 350D خودت مقايسه كردي اما بعد از تست ها من نديدم دوربينو بخري
    اگر لازمه سرچ كنم تا كامنتت رو بيارم :cool:
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر همراه shahin79 آواتار ها
    تشکر کرده
    340

سلام
    ....
    راستش هر کسی نسبت یه یک سری چیزها حساسیت داره، من خودم مثلا وقتی میخواستم ماشین بخرم با توجه به بودجه ای که داشتم تصمیم گرفتم PK بخرم، ولی آخر سر 206 خریدم، الان هم ناراضی نیستم، هرچند برای خریدش کلی قرض و قوله(اینجوری مینویسن؟؟!!) کردم، ولی الان اصلا پشیمون نیستم، چون حداقل به تعداد دفعاتی که راحت این ماشین رو تو یه جای کم با دو تا فرمون پارک میکنم ، از خریدم خوشحال هستم، نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه؟؟!! نه اینکه مثلا با PK نمیشه پارک کرد، ولی من حتی قبلش با پراید هم که رانندگی میکردم (با توجه به جثه خودم ) کلی مصیبت بود این چرخوندن فرمون پراید !!! (حالا اینا چه ربطی داره!!)
    ربطش اینه که من دو سه بار گفتم ، اگه قیمت این دوربین مثلا 1600$ بود، شاکی نمیشدم( هر چند الان هم به خدا شاکی نیستم، درد دلی دوستانه ;) ) فقط به این فکر کردم که اگر قرار باشه این دوربین همون 30D + این امکانات جدید باشه، اون هم 300-200 دلار گرونتر خب اگه اینو نخریده بودم ، حتما 40D میخریدم، ولی انشاا.. هزار تا مشکل داشته باشه تا من راضی بشم :::big grin:::

اما به هیچ وجه دوستان ( شاهین جان توجه كنید ! ) از خرید هایشان احساس ناراختی نكنند....
    کاوه جان معلومه که ناراضی نیستم، باور کنید من وقتی اون دوربین فوجی رو داشتم، کلی قربون صدقش میرفتم، چه برسه به این 30d عزیزم !!

حالا برای اینکه پست من هم نره تو تاپیک بیربط:
    تعجب میکنم چرا canon با این همه ادعا، راجع به نشون دادن وضعیت باتری، هیچ کاری نکرده؟؟ چون واقعا سخت نیست که حداقل به صورت درصدی نشون میداد چقدر از شارژ باتری مونده؟؟ و عجیبه که این کارو تو 40D نکرده!!!
    و باز هم نمیدونم چرا برای AF Assistant همچنان از فلاش استفاده میکنه؟؟؟

شاید اگه این دو تا قابلیت رو هم به 40D اضافه میکرد که من حتما دق میکردم
    شاهین عسگری جاوید
    Canon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

جناب محمدی عزیز

بنده هم مثل جناب قبادی متوجه نشدم كه شما منظورتون از اون پاسخ چی بود. شما یك عكس كمیك از 40d گذاشته بودید كه قبلن دوبار در تاپیك شایعات یا واقعیات گذاشته شده بود و به اندازه ی كافی در بارش مزاح شده بود و منظور من این بود كه گذاشتن این تصویر در این تاپیك باعث می شه كه این تاپیك از بحث جدی خودش دور بشه. همین .

در مورد تعویض دوربین هم نظر من با بیشتر دوستان یكی است. بنده هم اگر الان مثلن یك 20D داشتم حالا حالاها به فكر تعویضش نمی افتادم. این خصلت در بیشتر ایرانیان هست كه مرتب دوست دارند Gadget خود رو به روز كنند بدون آنكه حتا از كلیه ی امكانات مدل قبلی آگاه بوده باشند یا استفاده كرده باشند. این قضیه الان در مورد گوشی موبایل خیلی مرسومه. اكثرن فقط به فكر قیافه و چشم و هم چشمی در مورد گوشی هستند. من شخصی رو می شناسم كه سالی دو سه بار گوشی عوض می كند مثلن چون فلان گوشی قبلیش 1.3 مگاپیكسل بوده اونو فروخته و 2 مگاپیكسلشو خریده در حالی كه هنوز بلد نیست عكس ها رو از گوشی به كامپیوتر منتقل كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

در مورد دوربین هم متاسفانه این تفكر در جامعه حاكمه.
    archiver تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

كاربر فعال A. Mohammadi آواتار ها
    تشکر کرده
    7479

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad44 نمایش پست ها
    سلام

جناب محمدی عزیز

بنده هم مثل جناب قبادی متوجه نشدم كه شما منظورتون از اون پاسخ چی بود. شما یك عكس كمیك از 40d گذاشته بودید كه قبلن دوبار در تاپیك شایعات یا واقعیات گذاشته شده بود و به اندازه ی كافی در بارش مزاح شده بود و منظور من این بود كه گذاشتن این تصویر در این تاپیك باعث می شه كه این تاپیك از بحث جدی خودش دور بشه. همین .

در مورد تعویض دوربین هم نظر من با بیشتر دوستان یكی است. بنده هم اگر الان مثلن یك 20D داشتم حالا حالاها به فكر تعویضش نمی افتادم. این خصلت در بیشتر ایرانیان هست كه مرتب دوست دارند Gadget خود رو به روز كنند بدون آنكه حتا از كلیه ی امكانات مدل قبلی آگاه بوده باشند یا استفاده كرده باشند. این قضیه الان در مورد گوشی موبایل خیلی مرسومه. اكثرن فقط به فكر قیافه و چشم و هم چشمی در مورد گوشی هستند. من شخصی رو می شناسم كه سالی دو سه بار گوشی عوض می كند مثلن چون فلان گوشی قبلیش 1.3 مگاپیكسل بوده اونو فروخته و 2 مگاپیكسلشو خریده در حالی كه هنوز بلد نیست عكس ها رو از گوشی به كامپیوتر منتقل كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

در مورد دوربین هم متاسفانه این تفكر در جامعه حاكمه.
    متاسفانه من اون عكس رو توی این فروم ندیده بودم باید سرچ كردن توی گوگل دیدم و اگه می دونستم كه قبلا دیدین
    دوباره كاری نمی كردم

جهت اطلاع شما دوست عزیز و آقای قبادی باید عرض كنم كه من به خدا فارسی نوشتم و مخلص كلام این بود كه 40 دی هم فقط یه گزینه برای خریده و شما می تونی اونم بخری ولی دوربینهای دیگری هم هستند كه می شه باهاش كار كرد .
    ببینید من تازه چهار ماهه كه یه 350 دی خریدم ولی مثل بعضی از دوستان اهل زود عوض كردن وسایلم نیستم و خیلی به وسیله ها یی كه می خرم تعصب دارم و اصلا نیازی نمی بینم كه زود زود تجدید فراش كنم !!!!!

در قسمت پایانی پست قبلی یه اطلاعیه رو از سایت نورنگار نقل كردم :

تصور كنید چند میلیون پول میدید و یه مارك وان می خرید و می بینید مشكل داره . اون موقع چه حالی بهتون دست میده و توی دنیا صدها نفر مثل شما هستند هی ایمیل می فرستید به كمپانی كانن كه آقایون دوربینهای ما مشكل داره حالا اونا هم منت می ذارن و چند ماه بعد یه برنامه رو می كنن تا با اون مشكلاتتون حل بشه. این مسائل چه عمدا و چه سهوا نوعی بازارگرمی و عطشان نگه داشتن مشتریست .

در بحث تولید بعد از دهه 70 میلادی یه نظریه ای پا گرفت به نام استهلاك تدریجی و متاسفانه همه تولید كنندگان دنیا از اون تبعیت می كنند و این رو با قطعیت بهتون میگم هیچ وسیله ای و هیچ دوربینی كامل نیست چون اگر بود دوربین دیگری بعد از اون تولید نمی شد
    اصغـرمحمـدی

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

در مورد اشكالات دوربین ها و همین طور مارك 3 باید عرض كنم كه هیچ موضوع مهمی نیست! در تمامی صنایع این اشكالات وجود دارد....كمپانی ها هم در تلاش هستند در بازار رقابت از گردونه خارج نشوند و محصولاتی بی ایراد را معرفی كنند....

این خصلت در بیشتر ایرانیان هست كه مرتب دوست دارند Gadget خود رو به روز كنند
    ای فدای این فرهاد خان بشم كه حرفش همیشه حرف دل منه......

باز هم نمیدونم چرا برای AF Assistant همچنان از فلاش استفاده میکنه؟؟؟
    والله به نظر من اشكالی ندارد....نمی دانم اما چیز آنچنان مهمی نیست....!
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر فعال A. Mohammadi آواتار ها
    تشکر کرده
    7479

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    در مورد اشكالات دوربین ها و همین طور مارك 3 باید عرض كنم كه هیچ موضوع مهمی نیست! در تمامی صنایع این اشكالات وجود دارد....كمپانی ها هم در تلاش هستند در بازار رقابت از گردونه خارج نشوند و محصولاتی بی ایراد را معرفی كنند....
    درسته كه كمپانی ها تلاش می كنند تا از گردونه رقابت خارج نشوند و این دقیقا به میزان خرید من و شما و بقیه بستگی داره
    ولی این معرفی محصولات بی ایراد خودش محل سواله . مطمئن باشید این بشری كه تو این 30 سال زندگیم شناخته ام مو رو از ماست می كشه بیرون و به هر چیز و هركسی ایراد می گیره .
    پیشنهاد می كنم اینگونه بنویسید :

كمپانی ها فقط در تلاش هستند در بازار رقابت از گردونه خارج نشوند و محصولاتی نسبتا بی ایراد را معرفی كنند
    اصغـرمحمـدی

تشکر کرده
    340

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    ...

والله به نظر من اشكالی ندارد....نمی دانم اما چیز آنچنان مهمی نیست....!
    راستش کاوه جان، شاید اثرش بیشتر باشه، ولی تقریبا همه اونهایی که من ازشون عکس میگیرم شاکی هستند، چون حق هم دارند، اگه شما هم جلوی چشمهایتون رگباری از فلاش زده بشه شاکی میشی دیگه!!!

شاهین عسگری جاوید

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

نو که اومد به بازار! کهنه شده دلازار!
    دیگه کسی دی ۴۰ رو هم تحویل نمی‌گیره! :confused:

کد:
    http://translate.google.com/translate?hl=en&u=http%3A%2F%2Fdc.watch.impress.co.jp%2Fcda%2Freview%2F2007%2F08%2F24%2F6904.html
    اینجا رو ببینید.... فعلا تا یکی عکسهای d300 رو پیدا کنه!
    البته توجه داشته باشید که سایت ژاپنی اینا بود با گوگل ترجمه کردم...
    rezakh و EHSAN2 تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه vahid_solar آواتار ها
    تشکر کرده
    463

سلام
    دوستانی که تجربه بیشتری دارن به من بگن:
    این دوربین 40 دی حدودا کی وارد بازار ایران می تونه بشه؟
    و با چه اختلاف قیمتی؟
    واسه کسی که می خواد تا آخر ماه 30 دی بگیره چه توفیقی می کنه؟
    وحید شعبانی ***** My Toys ***** Photoblog *****

تشکر کرده
    340

پیش فرض The canon EOS 40D urgent review

سلام دوستان،
    برای اینکه این تاپیک رو تحویل بگیریم این هم یه review از 40D :
    این سایته هم ژاپونیه!!

کد:
    http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/
    اینجا ترجمه شده با google translator رو میتونید ببینید :

کد:
    http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/%26hl%3Den%26sa%3DG
    این صفحه رو فراموش نکنید، مربوط به ISO:

کد:
    http://66.249.91.104/translate_c?hl=en&u=http://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_iso.html&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.photo-cafe.jp/scoop/archives/2007/08/eos_40d_01.html/%26hl%3Den%26sa%3DG

جالبه، عکسها رو هم با 55-18 IS گرفته!!!
    ویرایش توسط shahin79 : Saturday 25 August 2007 در ساعت 13:38
    EHSAN2 تشکر می‌کند.
    شاهین عسگری جاوید

صفحه 6 از 57 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 56 ... آخرینآخرین